Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, לפני כחמש שנים קניתי רכב מאיזה מגרש טרייד אין,

לפני חודש מכרתי את הרכב ולפני כמה ימים התקשר אליי הקונה וטען שהרכב היה בבעלות חברה להשכרה ביד הראשונה.

ברישיון רכב אין איזכור כלשהו, כלומר, בסעיף "רישום קודם" לא מופיע שום דבר.

האם יש אמת בדבריו של הקונה?

תודה רבה והמשך שבוע נעים!

פורסם

עד 2008 לא היה רישום של ליסינג ברישיון הרכב.

היית צריך לגשת למשרד הרישוי כדי להוציא היסטורית הבעלות.

אחרי 5 שנים גילית במה רימו אותך במגרש. עכשיו גם הקונה שלך חושב שאתה נוכל..

באסה

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מקוריות של רכב חברה לא מופיע ברשיון הרכב גם היום.

רבות מהמכוניות הנמכרות כליסינג 0 ק"מ נמכרות כ"רכב חברה" ללא רישום כלשהוא בסעיף מקוריות ברישיון הרכב. כך שבהחלט יכול להיות שהרכב היה רשום ביד הראשונה כרכב בבעלות חברת להשכרת רכב אך ניתן לומר בוודאות שהרכב לא שימש להשכרה.

אם מדובר על רכב שעלה על הכביש לפני ינואר 2008 יתכן שמדובר ברכב ששימש כרכב ליסינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אפשר ללכת הפוך - אם ברשיון רכב לא מופיע בעלות מקורית כ"פרטית" - אז הרכב היה או ליסינג או חברה.

נדמה לי שזה "עיגול פינה" שמשרד התחבורה עשה לטובת חברות הליסינג לפני הרבה שנים, כדי שיהיה להם קל יותר למכור מכוניות כאשר המילה המפורשת "ליסינג" לא מופיעה ברישיון.

השכרה כן מופיע ברישיון באופן מפורש.

פורסם

אין דבר כזה "פרטי" בסעיף מקוריות. כאשר סעיף מקוריות ריק - אשפר להסיק שהרכב לא היה בהשכרה / משהב"ט / ממשלתי / דיפלומטי / יו"ש עזה

(ומאז ינואר 2008 גם שלא היה בליסינג)

אגב לי יש רכב אספנות שבילה בעזה כמה שנים מחייו - ונושא בגאון את הרישום "יו"ש עזה" בסעיף המקוריות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תודה לכולם על התשובות המהירות.

ניסיתי להתקשר למשרד הרישוי, הם טוענים שאם הרכב היה בהשכרה/חברה/ליסינג זה אמור להופיע ברישיון.

לא מוכנים לתת לי פרטים על בעלים קודמים כי אני כבר לא בעל הרכב.

במידה והקונה אכן צודק, מה הייתם ממליצים לי לעשות במצב הזה?

פורסם (נערך)

מה אתה יכול לעשות?

לא ידעת שום דבר על כך שהרכב היה משהו אחר מאשר פרטי, וגם עכשיו אתה לא יודע בדיוק.

רוצה להיות יותר קדוש מהאפיפיור? תחזיר 20% מהסכום שקיבלת על הרכב. ממה שאני מבין, הרכב בעל שנות וותק רבות על הכביש. בשלב כלשהו גם במחירות כבר אין התייחסות למקוריות, וכל מה שמשנה זה מצב הרכב.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין לך מה לעשות. לא ידעת.

אני סקרן איך הוא גילה ויותר מזה אני תוהה אם זה משנה לו אז למה לא בדק קודם....

זה טבעי שקונה יחשוב שהסתרת ממנו. אין מה לעשות.

מנגד, כבר שמעתי על כל מיני חובבי שיטת מצליח שאחרי הרכישה דורשים החזר חלק מהכסף בטיעונים כאלו ואחרים.

פורסם

היום כל בעל רכב יכול להוציא תמצית רישום והסטוריה של הרכב שלו ברישיומט ובלבד שיש לו כרטיס אשראי על שמו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

חודש זה לא הרבה זמן.

אולי, כדי לישון בשקט, ובהזדמנות ליד רישיומט, הוא הוציא רשימת הבעלים.

עכשיו שניכם לא ישנים טוב.

פורסם

vladcar לא מקבלים את רשימת הבעלים - אלא רק את הסיווג שלהם.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
חודש זה לא הרבה זמן.

אולי, כדי לישון בשקט, ובהזדמנות ליד רישיומט, הוא הוציא רשימת הבעלים.

עכשיו שניכם לא ישנים טוב.

נכון.

על זה נאמר "לא מרימים חרא יבש"

• תוכן חדש...