Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

התעניינתי לגבי קניית פיג'ו 307 2.0 ידנית. האקזמפלר עם קילומטרז נמוך, 5 ספרתי.

בעל הרכב אמר לי שיש ברכב מנגנון בטיחות שמוציא את ההילוך מרוורס לניוטרל מעל מהירות מסויימת ברווורס.

אני לא מכיר מערכת כזאת, והיא גם נראית לי מאד לא בטיחותית.

תקלה?

פורסם (נערך)

זה לא פיצ'ר, זה באג.

כניראה מזלג שילוב עקום\שחוק או איזה צרה אחרת.. אבל בהחלט סחטיין על המקוריות

יש לי רעידות ב100 קמ"ש שעוצמתן משתנה בעומס (ציריה בעייתית), אני יכול למכור את הרכב עם פיצ'ר מיוחד של ויברטור מובנה עם בקרת עוצמה[emoji38]

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

סתם חושב בקול...

נניח יצרן רכב לא רוצה שברוורס יסעו יותר מהר מ 30 קמ"ש.

מה יותר קל:

לכתוב עוד שורה בתוכנת מחשב ניהול מנוע שתנתק הזרקת דלק (או לא תאפשר למצערת להפתח יותר אם זו מצערת חשמלית) מעל מהירות זו ברוורס או להנדס ולייצר מפעיל מכאני חשמלי או הידראוולי שפיזית ילחץ על המצמד ויעביר את הידית לנויטרל?

מה דעתך?

פורסם

שמעתי יל הרבה שקרים וחארטות ממוכרים, אבל על דבר כזה עוד לא שמעתי, לדעתי כדאי שתמשיך לחפש רכב אחר, לך תדע עוד מה בעל הרכב מסתיר.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...