Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה שמתי לב שמאזור המנוע מגיע ריח חומצתי לאחר נסיעה. היום החלטתי לבדוק את העניין ושמתי לב שאזור המצבר ותושבת המצבר מלאה קורוזיה לבנה. אני אפילו עדין רואה קצת מים בתושבת עליה יושב המצבר. הסתכלתי קצת בפורום, וכמו שכבר ציינו פה, אני ינקה את כל הברזלים (שלא התפוררו) במים עם סודה לשתיה, וישים שכבה חדשה של וזלין באזור החיבורי פלוס\מינוס.

מה שכן, הרכב נכנס לטיפול עוד כחודשים - והייתי שמח לבדוק מה הבעיה ולתקן אותה על הדרך. מה יכול לגרום למים המצבר ל "גלוש" דרך החורים העליונים? הרכב נדלק ללא בעיה, ככה שאני לא בטוח שיש בעיה עם המצבר עצמו.

תודה.

פורסם

ריח חומצתי נובע בדרך כלל מטעינת יתר. תבקש שיבדקו את זה. לא שיתקנו !! רק שיבדקו אם יש(סביר להניח שאין) .

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

1. אל תמלא מים מזוקקים מעבר למפלס המומלץ.

2. בדוק שאין סדק במצבר.

3. בדוק בעזרת מד מתח את מתח הטעינה.

אל תמתין עד הטיפול.

איזה כייף לי :)

פורסם

1. מהו בעצם המפלס המומלץ? כשאני מסתכל בכל חור במצבר אני רואה שלוחה ארוכה בצבע לבן. המים צריכים לגעת בחלק התחתון? צריכים להגיע לחצי השלוחה הזאת?

2. נבדק - לא ראיתי סדק במצבר.

3. אני לא יודע אם יש לי מד מתח, אני אנסה להשיג כזה. למה יש בעיה להמתין עם זה חודש וחצי? זה עלול לגמור את המצבר? ולמה שלא יתקנו את זה? התיקון של זה עלול לגרום לבעיות אחרות?

תודה!

פורסם

המפלס הרצוי הינו כ-5 מילימטר מתחת לקצה תא המילוי או במילים אחרות כמה מילימטרים מעל הלוחות.

בהחלט רצוי לבדוק בהקדם האפשרי מכיוון שמתח טעינה גבוה גורם נזק למצבר וגם מקצר את אורך חיי המנורות ועלול לגרום נזק למערכות החשמל ברכב.

בכדי לתקן את הדרוש תיקון צריך קודם כול יש למצוא את הסיבה לדליפת אלקטרוליט מהמצבר ודרך מסך המחשב זה קצת בעייתי לכן גש לחשמלאי רכב.

פורסם

לדעתי הוא התכוון שתבדוק מה הבעיה ותחזור לעדכן כאן,

כדי להימנע מהמשך השרשור בצורה הבאה-

"הלכתי למוסך החליפו מצבר, תושבת, אלטרנטור, וגם עץ ריח חדש ב-90 מיליון שקל, מה אתם אומרים?"

:lol:

פורסם
תודה רבה מרק :-)

אני אבדוק את העניין מול חשמלאי רכב, תודה. יש סיבה לא לתקן את הבעיה כמו micha ציין למעלה?

אשמח להמליץ על חשמלאי הוגן.

היכן אתה מתגורר ?

פורסם
botzek1 - עץ ריח יקר ;-)

מרק10 - אני מתגורר באזור תל-אביב.

ברור יקר, אבל אין כמו מקורי :lol:

פורסם
לדעתי הוא התכוון שתבדוק מה הבעיה ותחזור לעדכן כאן,

כדי להימנע מהמשך השרשור בצורה הבאה-

"הלכתי למוסך החליפו מצבר, תושבת, אלטרנטור, וגם עץ ריח חדש ב-90 מיליון שקל, מה אתם אומרים?"

:lol:

לא יכולתי להגיד זאת בצורה ברורה יותר :-)

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אני קצת מאחר עם התגובה, אבל תודה רבה על העזרה חברים. אני אקפוץ השבוע לחשמלי שמרק המליץ ואבדוק את הנושא.

• תוכן חדש...