Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירון

לעיניין שלנו זה מגלה מהירות.

טווח הפעולה של הדבורה 4000 פיט שזה 1219 מטר.

אבל

כיוון שנדרש קשר עין בין השוטר לרכב הנמדד מרגע הפגיעה ועד לעצירה של הפושע , הטווח הריאלי מצטמצם בהרבה.

הרכב צריך להיות יחיד על הכביש וגם יחיד בטווח של 50 מטר משני צידי הכביש.

בניגדו לממל"ז מותר להשתמש בו בלילה גם בקטע לא מואר וגם בעת גשם.

ממל"ז טווח התפיסה המותר הוא 300 מטר , בלילה צריך הקטע הנאכף להיות מואר , אסור בעת שיורד גשם

אבל, בניגוד לדבורה ניתן לכוון אותו לרכב בנתיב א' כאשר ליד הרכב הנאכף יש רכב בנתיב ב'.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה יצא לך להיתקל בפסקי דין שאכן אירע מקרה שבו נהג נלכד נמצא במקביל לרכב אחר בעת מדידה והשתמש בדבר כהגנה?

למשל השוטר טעה ולזר על הרכב האחר, אבל עצר אותי. מעניין אותי מה שופטים עושים במצבים אלו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בנושא הדבורה, כן

בנושא הממל"ז לא, כיוון שקרן הלייזר אינה מתבזרת, ולכן השוטר יודע לאן הוא מכוון ובמה הוא פוגע.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה ,

מזמן כל המכמים מגלים גם מהירות.

הרעיון הוא זהה משדרים גל אלקטרומגנטי , קולטים את ההחזר ולפי אפקט דופלר מחשבים את המהירות של העצם.

לגילוי מהירות בד"כ עובדים עם CW , ולא פולסים כמו המכמים הראשונים

כיום הטכנולוגיות השתכללו ומכ"ם כמו של חץ/ שרביט קסמים / כיפת ברזל זה דבר מדהים. ולא ניכנס לכל הפרטים הקטנים.

וזה כמו שכל טלפון סלולרי , כבר מזמן לא משמש לשיחות בלבד , או אפילו בעיקר לשיחות אלא לדברים אחרים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
או פשוט בעברית מכ"מ

ראשי תיבות של מגלה כיוון מרחק.

ירון

לעיניין שלנו זה מגלה מהירות.

.

למואדם באה התגובה שלי

בדבורה הנתון שהמכ"מ נותן זה רק המהירות, ולא הכיוון ולא המרחק.:shock:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בנושא הדבורה, כן

בנושא הממל"ז לא, כיוון שקרן הלייזר אינה מתבזרת, ולכן השוטר יודע לאן הוא מכוון ובמה הוא פוגע.

תודה תודה :-)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מותר לנסוע עד 20 קמ"ש מעל המהירות המותרת:

6 קמ"ש הבדל בין מה שמציג המד מהירות למהירות אמיתית+ 5 קמ"ש שמוריד השוטר מהאמצעי אכיפה +10 קמ"ש שהחל מהם השוטר אוכף (מוריד קמ"ש אחד ליתר בטחון ).

מה דעתכם על החישוב הזה?

באמת, ככלל ובלי לקחת אחריות אישית, אפשר לנסוע עד 20 ק"מ מעל המהירות המותרת מבלי להיתפס?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמובן. (בלי לקחת אחריות, כן?)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא תמיד אפשר לראות אותם, קרה לי כבר שלזרו עליי מתוך תחנת אוטובוס בלי שום ניידת נראית לעין (הוחבאה מאחור).

הניידת הוחבאה מאחורי תחנת האוטובוס? התחנה הצליחה להסתיר את הקורולה הארוכה?

פורסם

כן, זה לא ממש מסובך, מעמידים אותה עם כיוון הנסיעה ככה שהתחת שלה מוסתר ע"י הדופן הרחוקה של התחנה, מהזוית של הנהג לא רואים כלום עד שזה מאוחר מדי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...