Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב 7 מקומות, באזור ה 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב 7 מקומות בתקציב 60-70 אלף (ואולי עוד קצת), בן בערך 5 שנים (~2009 ומעלה)

חשוב שהיא תהיה אמינה, ולכן אני הולך בעיקר על מאזדה\טויוטה\פורד

הייתי מעדיף שזה יהיה רכב גבוה (~ג'יפ), ורק למען הבטיחות, אבל אני יכול להמשיך לחלום

הרכב מוביל רק ילדים עם בוסטרים או כיסאות תינוק למינהם

אני מתכנן להושיב שני כיסאות\בוסטרים בשורה השלישית, שנים נוספים בשורה השניה, והמושב הנותר בשורה השניה ייועד למבוגר האחראי, ודרכו גם יכלו לגשת לשורה השלישית (אני מספר את זה כדי להסביר למה אני פוסל את המאזדה למשל)

מה שמצאתי הוא:

טויוטה וורסו - בגאז' קטן מדי

מאזדה 5 - שורה שניה לא מכילה 3 מושבים

פורד S מקס

פורד גלאקסי

סאניאנג רקסטון - אמור להתאים, פשוט אין הרבה כאלה עם פחות מ 200 אלף קילומטר. זה נראה לי הרבה לאוטו בן 5

לא הזכרתי מיצובישי\סובארו ..אין לי הסבר הגיוני, פשוט לא מתחבר אליהם

האם יש עוד משהו מתאים? אשמח להמלצות

האם הפורדים אמינים?

תודה, יניב.

פורסם

בדקת רנו סניק עם 7 מושבים?

ג'יפ זה לא בהכרח מה שיקנה לך בטיחות. הסניק מכונית בטיחותית, נוחה, מנוע וגיר של ניסאן (אם אתה כל כך מוטרד מאמינות).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...