Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקסרה יוצאת למכירה.

פרטים יבשים:

סיטרואן קסרה שנת 98, מנוע 1.9TD, מנוע מאוד אמין ונמצא בהרבה דגמים, 90 כ"ס, גיר רגיל.

יד שנייה (01 ברישיון),אני והיד הקודמת פרטיים כמובן.

294000 ק"מ נכון לעכשיו, שימו לב שמדובר בדיזל וזה כלום לעומת הכמות שהמנוע הזה יכול לעבור,על כל מכלוליו.

טסט לשנה שלמה, עד סוף ינואר 2017, עובר טסט חלק.

חמישיית צמיגים חדשים (עם הספייר)

מדובר באקזמפלר מאוד שמור שנקנה מאדם מבוגר ששמר על הרכב בצורה פדנטית, הכל ברכב שלם ונראה כאילו יצא משערי המפעל, כל הטיפולים היו במוסכים מורשים, תוואי הנסיעות היה בין עירוני ולראיה יש אפילו מעקב צריכת דלק מהיום שיצא משערי המפעל (יש גם מעקב של כל הטיפולים בקובץ אקסל)

כאמור, הפנים שמור מאוד וכך גם החוץ, אין הרבה מה לתאר

מכנית גם מושלם, אין צורך בהשקעה של כלום, הכל עובד (מזגן,חימום), מנוע עובד עגול, העברת הילוכים חלקה וללא דופי,קלאץ' מפריד נמוך כמו שצריך

רדיו דיסק פשוט של פיוניר עם רמקולים של פיוניר מעולים מאחורה.

ללא תאונות.

ריג'קטים:

-ניתן לראות בתמונות שהמצב החיצוני מושלם, אך יש מכה קטנה בדלת האחורית צד נהג ובכנף, המכה מאוד קלה ולא משפיעה על סגירת הדלת או משהו, צילמתי את הצד הזה ובקושי ניתן להבחין, מלבד זה הצבע במצב מושלם.

-יש קצת קרקושים מהפלסטיק של הקונסולה המרכזית כיאה לצרפתיה, זה קורה לטווח של 300 סל"ד עד 2000 ואז הכל שקט (משמע בבין עירוני שקט מוחלט), אם שמים את היד על הפלסטיק אין שום רעש לכן אני מאמין שאפשר לסדר את זה בקלות ואני אנסה גם בעצמי לעשות זאת.

זהו, כל השאר עובד בצורה מעולה, הכל תקין, אין שום צורך בהשקעה גם ב 2 ריג'קטים האלו.

אציין שצריכת הסולר של הרכב מדהימה. אל תכנעו לסטיגמה של הצרפתיות, רכב שמטופל בפדנטיות במוסך מורשה כמו האקזמפלר הזה יראה אמינות הרבה יותר טובה מכל יפנית, בנוסף לחלקים זולים ומלאי חלקים גדול בארץ ובחו"ל.

הרכב נמכר בגלל שיש לי עוד רכב (גם צרפתי) ואין לי כל כך צורך בעוד אחד, אך בנתיים הוא משרת אותי נאמנה ואין לי בעיה להשאיר אותו אצלי.

מחיר שמשקף את מצב הרכב - 6000 ש"ח, גמישות קלה לקונה רציני ויותר גדולה לחבר פורום.

שאלות בהודעה פרטית, אס אם אס או טלפון:

052-479-39-34 - אור

אזור המרכז

1.jpg2.jpg4.jpg3.jpg

Miata ND2

פורסם

מוקפץ

שכחתי לציין שגם אצלי וגם אצל הבעלים הקודמים לא מניעים לפני שהסליל מתחמם, ומחכים דקה לטורבו שיתקרר.

052-479-39-34 - אור

Miata ND2

• תוכן חדש...