Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת switch

eden2501
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הסתכלתי באתר של החברה ודיברתי עם נציג. אני חייב להגיד שזה נשמע מאוד מעניין והתרשמתי.

מישהו פעם קנה מהם ויכול לתת חוות דעת?

תודה

פורסם

יש שרשור די ארוך עם חוות דעת די חיוביות, שהן בעיקר מהימים הראשונים שהעסק פעל.

חברה שלי קנתה מהם רכב, היינו תחת לחץ של זמן (מצב לא טוב לעסקים כאלה) והיינו מאוד לא מרוצים מהשירות.

בגדול: למחיר המפורסם באתר צריך להוסיף עמלה (חושב 1.5%) העמלה הוגנת, אבל הצגת המחיר בצורה כזאת מטעה, ואני בכלל לא בטוח שחוקית (בהתחלה כלל לא גבו מהרוכש דמי עמלה).

צריך לקבוע "דייט" עם כל רכב שאתה מעוניין (אתה לא מגיע לאתר ומתרשם מהמבחר). אתה מתחייב על 200 ש"ח להגיע למפגש (לא מתחייב לרכוש כמובן). לנו הבריזו פעמיים, בהתראה קצרה (ערב לפני) ולא הציעו שום פיצוי.

יש טענה לשקיפות, אבל את הבדיקה עצמה מראים לך רק במקום (אנחנו באנו מירושלים, ארבעה צמיגים גמורים הפתיעו אותנו. גם המצבר שבק חיים תוך כמה שבועות. בדיעבד היו סימנים מקדימים וזה לא צויין בבדיקה).

לקח לחברה יותר משבוע מזמן העברת התשלום המלא ועד "הכנת הרכב למסירה" אמנם חגים באמצע, אבל אני לא חושב שיש בעיה להעביבר בעלות, גם ביום שישי.

אציין שקיבלנו את הרכב עם שני פנסי ברקס לא פועלים, בניגוד למה שהובטח לנו ("הכנה למסירה").

ציינו את הכל בטופס, ולא חזרו אלינו. לא הציעו שום פיצוי.

ההרגשה הייתה שהחברה מביאה משהו חדש לשוק היד שנייה, שקיפות ואמינות. האכזבה הייתה רבה.

מלבד בדיקת תאונות (אני מקווה שלא מחפפים בסעיף הזה) סינון סוחרים (אם כי סוויץ' גובים בעצמם עמלת סוחר) ובדיקת פרטיות, לא חוסכים הרבה כאב ראש.

היו בטח עוד כמה דברים שאני לא זוכר. התמקחנו על המחיר והורידו כמה מאות בודדות מהמחיר הדרוש.

לאור החוויה הזאת אני ממליץ לכל מכרי לא להתלהב יותר מדי מהעסק הזה.

פורסם

ו

יש שרשור די ארוך עם חוות דעת די חיוביות, שהן בעיקר מהימים הראשונים שהעסק פעל.

חברה שלי קנתה מהם רכב, היינו תחת לחץ של זמן (מצב לא טוב לעסקים כאלה) והיינו מאוד לא מרוצים מהשירות.

בגדול: למחיר המפורסם באתר צריך להוסיף עמלה (חושב 1.5%) העמלה הוגנת, אבל הצגת המחיר בצורה כזאת מטעה, ואני בכלל לא בטוח שחוקית (בהתחלה כלל לא גבו מהרוכש דמי עמלה).

צריך לקבוע "דייט" עם כל רכב שאתה מעוניין (אתה לא מגיע לאתר ומתרשם מהמבחר). אתה מתחייב על 200 ש"ח להגיע למפגש (לא מתחייב לרכוש כמובן). לנו הבריזו פעמיים, בהתראה קצרה (ערב לפני) ולא הציעו שום פיצוי.

יש טענה לשקיפות, אבל את הבדיקה עצמה מראים לך רק במקום (אנחנו באנו מירושלים, ארבעה צמיגים גמורים הפתיעו אותנו. גם המצבר שבק חיים תוך כמה שבועות. בדיעבד היו סימנים מקדימים וזה לא צויין בבדיקה).

לקח לחברה יותר משבוע מזמן העברת התשלום המלא ועד "הכנת הרכב למסירה" אמנם חגים באמצע, אבל אני לא חושב שיש בעיה להעביבר בעלות, גם ביום שישי.

אציין שקיבלנו את הרכב עם שני פנסי ברקס לא פועלים, בניגוד למה שהובטח לנו ("הכנה למסירה").

ציינו את הכל בטופס, ולא חזרו אלינו. לא הציעו שום פיצוי.

ההרגשה הייתה שהחברה מביאה משהו חדש לשוק היד שנייה, שקיפות ואמינות. האכזבה הייתה רבה.

מלבד בדיקת תאונות (אני מקווה שלא מחפפים בסעיף הזה) סינון סוחרים (אם כי סוויץ' גובים בעצמם עמלת סוחר) ובדיקת פרטיות, לא חוסכים הרבה כאב ראש.

היו בטח עוד כמה דברים שאני לא זוכר. התמקחנו על המחיר והורידו כמה מאות בודדות מהמחיר הדרוש.

לאור החוויה הזאת אני ממליץ לכל מכרי לא להתלהב יותר מדי מהעסק הזה.

ואוו האמת שדי הורדת אותי מהרעיון, נשמע כמו חוויה מאוד לא כיפית

פורסם (נערך)

האמת שהשבוע בדיוק חשבתי על זה שחבל שהם לא מעלים טופס בדיקה סרוק לאתר, נשמע משהו סביר בשנת 2016, זה היה מונע בזבוז זמן גם מצד המוכר וגם מצד הקונה.

לא שהייתי סומך מי יודע מה על הבדיקה שלהם, אבל באין אפשרות לבדוק את הרכב לפני קנייה, וזה שהם מציעים 5 ימים להתחרט, שזה סיכון די גדול מבחינתם, הייתי מצפה שבדיקה סרוקה באתר תיהיה אמינה יחסית.

באותו נושא, יש להם רנו מגאן סטיישן כחולה שם, שכבר נמכרה למישהו בעבר וחזרה למכירה אצלם "ללא שם" (במקום הרנו מגאן של X, שהיה כתוב שם לפני, עכשיו מופיע "רנו מגאן 2013") ולמעשה היא כבר שבועות נמצאית באתר, ללא דורש (מפתיע).

אדם שקצת יושב על האתר שלהם, מחפש דגם ספציפי, רואה שמישהו קנה מאותוה דגם, התחרט והחזיר אותו, אפילו לא ייטרח להסתכל על הרכב הספציפי הזה, מחשש לגיטמי שפשוט לא מספרים לך משהו.

אחרת מה האינטרס של קונה להפסיד ימי עבודה, להפסיד את 200 שקל תיאום הגעה, (לא ברור מה לגבי ה2.5% (מינימום 1,750 שקל) דמי תיווך שהקונה שילם), ולהחזיר את הרכב אם הכל "תקין".

העלאת טופס סריקה של בדיקת הרכב מצידם היה שולל את הספק על הסף.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

הייתי אצלם שבוע שעבר,אח של אישתי עובד שם. אמינות מאוד גבוהה ונאמר לי

שרכבים נגועים שעברו התעללות וכדומה,לא נמכרים אצלם ולא נמצאים כלל. אלה רכבים

שעברו את בדיקתם הכללית,הכל רשום וגלוי. העמלה עלתה ל 2.5 אחוזים מינואר 2016...

לא קנינו אצלם רכב,כי המחיר בשוק הרגיל נמכרים בפחות,אבל חוסך זמן וראש שקט.

לא הייתי מהסס לקנות אצלם וכנראה שאחפש רכב העבור אצלם שוב.

פורסם

אישית אני מאוד אוהב את הקונספט שלהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

באותו נושא, יש להם רנו מגאן סטיישן כחולה שם, שכבר נמכרה למישהו בעבר וחזרה למכירה אצלם "ללא שם" (במקום הרנו מגאן של X, שהיה כתוב שם לפני, עכשיו מופיע "רנו מגאן 2013") ולמעשה היא כבר שבועות נמצאית באתר, ללא דורש (מפתיע).

מעניין מה שאתה אומר אם זה באמת אותו הרכב. כי בתחילת הדרך נאמר שרכבים שמוחזרים ע"י לקוחות עוברים לסוחרים\מגרשים. אחרי זה התחילו להופיע רכבים ללא שיוך לאדם מסויים ונאמר שאלו רכבים נבחרים מהטרייד אין של כלמוביל, מקובל. עכשיו, לפי מה שנאמר כאן, מדובר גם ברכבים שהוחזרו. דבר שהופך את העסק בעצם למגרש עם אתר אינטרנט איכותי?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אני די בטוח שזה אותו רכב, כי אני כבר חודשים מסתכל כמעט כל יום, והרכב הזה היה היחידי מסוגו באתר שלהם במשך תקופה, אז כשראיתי שהוא "שמור" די הופתעתי, לאחר מספר ימים, הרכב נעלם מהלוח, ולאחר שבוע בערך ראיתי את אותו רכב חוזר לאתר, רק שהפעם כתוב שהוא "יד שנייה", עם אותן התמונות.

והאמת אני לא רואה פסול בזה שהרכב חזר לסוויטצ', אם הבן אדגם התחרט כי דיזל לא מתאים לו, או שהוא רכב גדול לו מדי, אין עם זה בעיה, אבל לרוב הקונוטציה שעולה, זה שברכב יש תקלה שסוויטצ' לא מספרים לך עליה, וזה מחשיד.

בדיקה סרוקה, הייתה מורידה את החשש הזה לדעתי.

בלי קשר, הקונספט הוא גאוני, וביום שראיתי אותו ידעתי שזה עסק שיצליח כי זה ב-ד-י-ו-ק מה שצריכים בארץ.

מישהו שאתה יכול לתת לו למכור לך את הרכב, גם אם בעלות מסויימת.

אז נכון, עכשיו כדי לתת את הרכב לסוויטצ' שיבדקו אותו אתה שם 300 שקל, ומשלם עוד 5% במכירה, אבל עדיין זה משתלם להרבה מאוד אנשים, ואם הייתי רוצה למכור את רכב, סביר שהייתי פונה אליהם.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם (נערך)
אישית אני מאוד אוהב את הקונספט שלהם.

יואב, גם אני קראתי את השרשור שלך, וגם אני מאוד התרשמתי מהעדות שלך, וגם אני מחבב את הקונספט.

המלצתי לחברתי, שמאוד התרשמה מהאתר שלהם, מבחינה מקצועית. זה שכנעה אותה לנסוע מירושלים לגלילות על מנת לסגור עסקה.

כאמור, הרבה פחות התלהבנו מהביצוע בפועל.

כיוון שמלבד הניסיון האישי שלך עם מספר עסקאות, ישנן עדויות נוספות בהן העסקה עברה פחות חלק, עם פחות היענות מטעם העסק, ופחות הליכה לקראת הלקוח (אני משתמש במילים עדינות), אני מציע שתשנה את הכותרת מ"חוויה חיובית" ל"סוויץ' - שרשור ביקורות", או משהו יותר אוביקטיבי בסגנון. אפשר גם לאחד את השרשור הזה.

עוד לא העליתי במסודר את השתלשלות העניינים, ואני לא יודע אם כעבור שלושה חודשים יש לי רצון לעשות את זה.

אבל לדעתכם: מצבר חלש, שמהיום הראשון היו סימנים לכך (שעון מתאפס בהתנעה) שהצריך החלפה עם גשם ראשון, ולא מופיע בבדיקה של סוויץ', מחייב פיצוי לקוח?

יש כלל טעם לפנות לחברה שוב, לפרט את כל הסאגה שעברנו ברכישה ולבקש איזשהו פיצוי?

עריכה אחרונה על ידי Eily
פורסם

אהלן,

אני יכול להעיד רק על החוויות שלי איתם. אין לי מילת ביקורת.

אני מבין ומקבל שיש אחרים עם חוויה שונה, וזה קורה.

יש לסוויץ' יוזר מסחרי כאן באתר. מציע לפנות אליהם בהודעה פרטית, לפרט את כל הפרטים האפשריים על העסקה ועל הסיבות לחוסר שביעות הרצון שלכם, להשאיר מספר טלפון ושם, ולקוות שתהיה היענות חיובית.

שים לב שאם זה לא היה סוויץ' אלא לקוח פרטי לא היינו מדברים על זה בכלל. תנסה, הכי גרוע יגידו לך שנם לא מוצאים סיבה או מקום לפיצוי או התערבות כלשהי מצידם. זה לפחות מה שאני הייתי עושה.

אגב, אם כל ההערות מסתכמות במצבר עייף- יצאה לכם אחלה קניה. קורה שקונים רכב משומש והמצבר עייף ומת אחרי חודש או חודשיים. בגלל זה לא הייתי פונה לקבל פיצוי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בדיקה סרוקה, הייתה מורידה את החשש הזה לדעתי.

בדיקה סרוקה באתר הייתה מצמצמת אולי מספר פגישות בסניף כי היית מסנן מהבית רכבים שהבדיקה שלהם לא לטעמך, אך לא מונעת החזרת רכבים או חששות כלשהם כי רואים אותה בכל מקרה בסניף לפני העברת הבעלות.

שים לב שאם זה לא היה סוויץ' אלא לקוח פרטי לא היינו מדברים על זה בכלל. תנסה, הכי גרוע יגידו לך שנם לא מוצאים סיבה או מקום לפיצוי או התערבות כלשהי מצידם. זה לפחות מה שאני הייתי עושה.

אגב, אם כל ההערות מסתכמות במצבר עייף- יצאה לכם אחלה קניה. קורה שקונים רכב משומש והמצבר עייף ומת אחרי חודש או חודשיים. בגלל זה לא הייתי פונה לקבל פיצוי.

אם זה היה לקוח פרטי הוא לא היה משלם עמלה שנכון להיום יכולה להספיק בממוצע לשני מצברי S&S, או לחילופין מצבר + סט צמיגים ממוצע.

יחד עם זאת אני מסכימה איתך שעל מצבר אין בכלל מקום להתלונן או לצפות לפיצוי כלשהו כי אף בדיקת מכון או מוסך לא נותנת שום אינדיקציה לגבי מצבו. לכל היותר יכתבו "אין תאריך על המצבר" או משהו בסגנון.

האמת שדווקא יצא לי להמליץ לא מעט על השירות של סוויץ' לקונים פוטנציאלים, כי העמלה הייתה יחסית זניחה וכל המסגרת של העיסקה הייתה די אטרקטיבית כי זאת לא עיסקה שמתבצעת "ברחוב". אבל עכשיו העמלות עלו בצורה משמעותית, אני בטוחה שרוב המוכרים מגלמים במחיר את סכום העמלה שנע בין 2750 ל 5000 ש"ח פלוס ה300 ש"ח בדיקה שבדר"כ משלם הקונה, על זה נוספת עמלת הקונה שהינה מינימום 1750 ש"ח. כאשר מדובר ברכבים בטווח של 40-60 אלף ש"ח מדובר בהפרש משמעותי למדי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...