Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רכב שאני מעוניין לעשות לו תיקוני צבע, עקב קילופי צבע בטמבון ובמכסה מנוע.

יש את שיטת הספריי ואת הבקבוקון צבע.

לא מבין יותר מדי אבל ראיתי כל מיני פורומים שכתבו בהם שצבעו לבד את הרכב, ורציתי קצת לדעת מה עדיף לתיקוני צבע, ספריי או בקבוקון צבע, מחירים באיביי, ואיך להזמין מאיביי (ברור לי שיש מק"ט צבע רכב והכל) אבל באיביי יש כל כך הרבה אופציות הזמנה של צבע רכב ואני לא בטוח, תוכלו לתת שם של מוצר או חברה מומלצים, עלויות, נייר שיוף, וכל הנלווה בנושא?

כמו כן האם כדאי לקנות את ערכת הצביעה לרכב או שיספיק ספריי/בקבוקון וזהו?

מה העלויות הכלולות בנושא? תוכלו לתת מדריך טוב?

יודע שיש פה מלא בקשות בנושא שלי, בכל זאת תודה מראש לכל מי שיעשה לי פה קצת סדר

פורסם

יש את top color בתל אביב, אתה מביא לו את הקוד צבע שאתה צריך הוא מכין לך במקום מיכל ספריי(70 שקלים).

תצטרך גם צבע יסוד ולכה.

את הטמבון זה עוד יכול להיות שווה לבצוע לבד אבל את המכסה מנוע לדעתי לא שווה בגלל הגודל.

תצטרך 3 בקבוקי ספריי לפחות ולכה.

אם יש לך את הזמן ומקום כמה שיותר סגור לעבוד בו בשביל תוצאות טובות אז לך על זה.

פורסם

תודה רבה על התשובה, עזרת לי מאוד!

וזה תיקוני צבע, לא כל המכסה מנוע והטמבון.. רק חלקים, מתלבט אם לצבוע לפי חלקים או כבר את כל הטמבון והמכסה מנוע, אם אצבע לפי חלקים יהיו הבדלי צבע גם אם אשתמש באותו קוד צבע בטח לא? כי הוא יראה חדש והשאר יהיה קצת יותר דהוי.. מה אתה חושב? לצבוע את כל החלק שאני מתמקד בו או שזה יראה בסדר אם זה רק על התיקונים?

פורסם

לא מצליח לערוך את ההודעה הקודמת, אבל ראיתי את הסרטון. בדיוק מה שחיפשתי, תודה רבה. אעשה את זה ואעלה לפה

פורסם

קשה להגיע לתוצאה שלא יהיו הבדלי צבע, אישית על רכב לבן עם צבע שרכשתי מטופ קולור לא ראיתי הבדלי גוונים על הרכב שלי.

פשוט תנסה ותדע, לומדים תוך כדי עבודה.

איזה צבע הרכב שלך?

אגב, תצטרך לשייף טוב מאוד את האזור מכל קילופי הצבע, ליישם צבע יסוד בהתחלה, לצבוע ואז ליישם לכה. לחכות כמה דקות טובות בין שלב לשלב ולא לעבוד בשמש או בתקופה גשומה ועם כמה שפחות לכלוך בסביבת העבודה.

סה”כ זה פרוייקט מעניין והסיפוק הוא גדול.

פורסם

האוטו שלי צבע שחור אני מאמין שלא יהיו הבדלי צבע גדולים, אין בעיה. אם אסתבך בשלב כלשהו אשלח לך הודעה פה.. באופן כללי אני מאוד רוצה לעשות את הפרוייקט הזה, מרגיש לי סיפוק ענקי לעשות דבר כזה. כשאעשה הכל אפרסם פה, יש גם עוד כמה דברים שאני עושה ברכב אפרסם פה הכל כשיהיו תוצאות.

• תוכן חדש...