Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לא חוסר מקצועיות אלא חוסר תום לב. לא נושכים את היד שמאכילה.

עכשיו קראתי את הסקירה באתר "אוטו" ומאוד התאכזבתי. לא מהרכב, אלא מהרמה המקצועית. אם מישהו יצליח להבין מה מסקנת הכותב בסוף הביקורת - יזכה בפרס. .

השאלה מה הפרס ?תציע את הפרס לכתב "המקצועי " והוא יכתוב הכל לפי בקשתך ומטרה שלך. :wink:

עריכה אחרונה על ידי alechko01
  • תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסנדרו 1.2 יש דיבורית BT מקורית. הסנכרון מתבצע דרך המערכת רדיו שמקבלים.

אין לי מושג למה ברכב שבכתבה התקינו עוד פריט של BT מקומית.

פורסם

כבר לא יודע למי להאמין

מי מבעלי הרכב יכול להעלות תמונת פנים?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
כבר לא יודע למי להאמין

מי מבעלי הרכב יכול להעלות תמונת פנים?

אמרו לך כבר ולא פעם אחת ! יש !

יש גם שדרוג תוכנה להצגה של שמות על הצג בצורה תקינה-זה ידע מפורמים מחו"ל.

פורסם

ג'ימני- תאמין לי. ישלך בלוטוס בסנדרו 1.2 . ובסטפווי גם! בדיזל אין לי מושג.

יש הרגשה שהשרשור הזה הוא אנטי לרכב הזה. אנשים ממצאים דברים הזויים.

אלכס- אין לי מושג בנוגע לעברית, ברוסית ובאנגלית השמות מוצגים בצורה מדויקת.

אבדוק לך בנוגע לשפה העברית.

פורסם
ג'ימני- תאמין לי. ישלך בלוטוס בסנדרו 1.2 . ובסטפווי גם! בדיזל אין לי מושג.

יש הרגשה שהשרשור הזה הוא אנטי לרכב הזה. אנשים ממצאים דברים הזויים.

.

סתם קנאים ! קשה להם עם זה שרכב חדש ב55 אלף עם כל האבזור ועוד בגודל של סלון כמו רכב משפחתי שכפול בכסף...

תמיד יהיו כאלו עם חלום על רכב אמין יפני של פעם אבל בפועל מיוצר בהודו ,טורקיה

דאציה -זה רק שם ,שבארץ זוכרים כשם רע וסוברו לפני 25 שנה היה יפני הכי טוב והכל התהפך ,שוק מאוד דינמי- אחת מוכר לשני כולם מתפתחים ביחד ומפעלי ייצור בסין או קוראיה ,בקיצור איכות אצל כולם פלוס מינוס אותו דבר.

ומי שנותן תמורה לכסף הכי טובה הוא על הסוס.

פורסם
נכון במפרט שלהם רשום שיש BT, נכון במפרט הבריטי רשום שגם בגרסאות שאין MediaNav יש דיבורית BT, אני תוהה אם גם שם עושים התקנה מקומית או שמדובר במשהו אחר?

דבר אחד בטוח

[ATTACH=CONFIG]453928[/ATTACH]

(צילום: מגזין אוטו)

זה ממש לא נראה מקורי. ממש אבל.

ישבתי ועשיתי נסיעת מבחן בסנדרו הרגילה. אין לי מושג מה ולמה עשו את הפריט הזו ברכב המבחן אבל זה לא היה לא על רכבי התצוגה ולא על רכב נסיעת המבחן.

מה שכן היה בדיוק מה שמותקן אצלי בסטפווי.

פורסם
ישבתי ועשיתי נסיעת מבחן בסנדרו הרגילה. אין לי מושג מה ולמה עשו את הפריט הזו ברכב המבחן אבל זה לא היה לא על רכבי התצוגה ולא על רכב נסיעת המבחן.

מה שכן היה בדיוק מה שמותקן אצלי בסטפווי.

מה שאתה אומר שהיה לך בסנדרו הרגילה מותקן מסך 7 אינץ ?לא ברור..

ברכב תצוגה אין מסך 7 אינץ וזה מה מקבלים בפועל,ומה בדיוק יש ברכב לנסיעות מבחן לא ראיתי..

מה אתה מתכוון במשפט האחרון שלך ? :-)

פורסם

התכוונתי לחלק הזה שנמצא מאחורי ההגה, לא למסך. המסך אכן לא היה קיים. יש שם מערכת אחרת שלדעתי מגיעה גם בדוקר ובלודג'י אבל לא התעמקתי.

פורסם
סתם קנאים ! קשה להם עם זה שרכב חדש ב55 אלף עם כל האבזור ועוד בגודל של סלון כמו רכב משפחתי שכפול בכסף...

תמיד יהיו כאלו עם חלום על רכב אמין יפני של פעם אבל בפועל מיוצר בהודו ,טורקיה

דאציה -זה רק שם ,שבארץ זוכרים כשם רע וסוברו לפני 25 שנה היה יפני הכי טוב והכל התהפך ,שוק מאוד דינמי- אחת מוכר לשני כולם מתפתחים ביחד ומפעלי ייצור בסין או קוראיה ,בקיצור איכות אצל כולם פלוס מינוס אותו דבר.

ומי שנותן תמורה לכסף הכי טובה הוא על הסוס.

מה יש לקנא?

זה לא שהרכב הזה זול מהותית מכל סופר מיני אחרת בשוק בלי סיבה.

הבטיחות נחותה מהמתחרות, הסטנדרטים הפנימיים מתאימים לרכבים מלפני שני עשורים (חלונות חשמליים באמצע הקונסולה? באמת? צריך למתוח את היד לאחור כדי לשלוט על החלונות של הנוסעים מאחור), אין בידוד כמו שצריך, המנוע ע-ג-ל-ה (ומי שיגיד לי אחרת יכול להמשיך לספר, היה לי את המנוע הזה בקליאו עם זמני תאוצה עדיפים על הסאנדרו והוא חלש!), איכות החומרים נמוכה מהמתחרות. זה לא סתם "יותר זול".

ימים יגידו איך השוק של הרכב הזה ואיך האמינות שלו, למרות שהמכלולים הם מכלולים ותיקים.

דאצ'יה בסופו של דבר מתבססת הרבה על מכלולים מיושנים של ניסאן ורנו. זה מבטיח אמינות כנראה, אבל לא מבטיח קדמה טכנולוגית.

כרגיל קונים את הישראלים עם הרבה אבזור, כמו שעשו בספייס סטאר ובאטראז'. רכבים שמיועדים למדינת עולם שלישית, העיקר יש להם חיישני אורות וגשם, מולטמדיה ובקרת שיוט, אבל הרכב עשוי מקרטון. :roll:

רוב רכבי הסופר מיני היום זוכים ל5/5 כוכבים במבחני הריסוק, 6 כריות אוויר (או כרית אוויר כפולה כמו בקליאו החדשה ואז יש 4 כריות), מנועי טורבו מודרניים, מולטימדיה, הנעה ללא מפתח, חלונות במקום נורמלי (בדלת של הנהג!).

אני לא אומר שביחס ל55 אלף ש"ח זאת לא תמורה טובה (זה כן). אבל צריך להבין למה זה יותר זול מהרכבים האחרים בקטגוריה.

להגיד שהייתי משלם עוד 20 אלף ש"ח על רכב כמו 208, פאביה או קליאו? כנראה שכן. בשביל בטיחות, ביצועים, בידוד נורמלי ואולי גם אבזור הייתי מוכן לשלם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מה יש לקנא?

זה לא שהרכב הזה זול מהותית מכל סופר מיני אחרת בשוק בלי סיבה.

הבטיחות נחותה מהמתחרות, הסטנדרטים הפנימיים מתאימים לרכבים מלפני שני עשורים (חלונות חשמליים באמצע הקונסולה? באמת? צריך למתוח את היד לאחור כדי לשלוט על החלונות של הנוסעים מאחור), אין בידוד כמו שצריך, המנוע ע-ג-ל-ה (ומי שיגיד לי אחרת יכול להמשיך לספר, היה לי את המנוע הזה בקליאו עם זמני תאוצה עדיפים על הסאנדרו והוא חלש!), איכות החומרים נמוכה מהמתחרות. זה לא סתם "יותר זול".

ימים יגידו איך השוק של הרכב הזה ואיך האמינות שלו, למרות שהמכלולים הם מכלולים ותיקים.

דאצ'יה בסופו של דבר מתבססת הרבה על מכלולים מיושנים של ניסאן ורנו. זה מבטיח אמינות כנראה, אבל לא מבטיח קדמה טכנולוגית.

כרגיל קונים את הישראלים עם הרבה אבזור, כמו שעשו בספייס סטאר ובאטראז'. רכבים שמיועדים למדינת עולם שלישית, העיקר יש להם חיישני אורות וגשם, מולטמדיה ובקרת שיוט, אבל הרכב עשוי מקרטון. :roll:

רוב רכבי הסופר מיני היום זוכים ל5/5 כוכבים במבחני הריסוק, 6 כריות אוויר (או כרית אוויר כפולה כמו בקליאו החדשה ואז יש 4 כריות), מנועי טורבו מודרניים, מולטימדיה, הנעה ללא מפתח, חלונות במקום נורמלי (בדלת של הנהג!).

אני לא אומר שביחס ל55 אלף ש"ח זאת לא תמורה טובה (זה כן). אבל צריך להבין למה זה יותר זול מהרכבים האחרים בקטגוריה.

להגיד שהייתי משלם עוד 20 אלף ש"ח על רכב כמו 208, פאביה או קליאו? כנראה שכן. בשביל בטיחות, ביצועים, בידוד נורמלי ואולי גם אבזור הייתי מוכן לשלם.

קצת הגזמת עם האבזור של המתחרות , כמה סופר מיני קיימות היום בארץ עם הנעה ללא מפתח? בגזרת הידניות גם רובן ללא מנועי טורבו, וחלקן אפילו עם חלונות ידניים מאחור.

ולגבי המיקום של מתגי החלונות, עד כמה שאני זוכר גם בפנדה וב500 המתגים לא בדלתות, ובעבר כבר היו מכוניות עם מיקומים הזויים בהרבה למתגים הללו.

גם רוב רכבי הסופר מיני החדשים דווקא לא זוכים ל5 כוכבים במבחנים החדשים של encap.

לגבי הביצועים הפושרים, אתה צודק, אבל בסך הכל לא מדובר במשהו נוראי ונמכרו ונמכרות לא מעט מכוניות עם ביצועים דומים, לפחות בדאציה זה תואם את המחיר.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...