Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו GTI 2016

Avenger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מתעניין בפולו GTI ידנית חדשה, נראה לי שמבחינת תמורה לכסף היא נמצאת במקום מאד טוב.

כיום יש לי אוקטביה 1.8 שמבחינת זריזות היא טובה מאד, אבל ההתנהגות שלה די רכה ומתנדנדת (כיאה למשפחתית). אני לא רואה לנכון להשקיע כ-200 אלף+ באוקטביה VRS או בגולף, אבל אני מאד אוהב את רכבי הקונצרן.

רציתי לדעת אם למישהו פה יש ניסיון עם האוטו ויכול להגיד מה דעתו.

בנוסף, בידני יש מומנט עדיף בהרבה אך לפי היצרן הוא לא מתבטא בביצועים (לפחות לא 0-100). איך זה ייתכן?

פורסם

יש הרבה מידע על הרכב כאן בפורום, בסה"כ נראית כמו אחת הרכישות היותר מוצלחות.

עניין המומנט: ההגבלה לDSG קשורה לשמירה על הגיר, ההפרש בביצועים לא קיים כנראה היות והDSG מחליף מהר יותר.

תבדוק עניין זמינות, ייתכן כי גיר ידני דורש הזמנה מיוחדת, והמתנה ארוכה.

שווה לך גם לברר על האיביזה קופרה - במידה והיא מדברת אליך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה על התשובה.

אין לי בעיה להמתין, יש בינתיים אוטו ;)

בהנחה שההפרש של הזמן מתקזז עם ההחלפות האיטיות בידני, האם במהירות גבוהה, כשההחלפות פחות תכופות, יהיה יתרון לידני?

אני פחות מתחבר למותג של סיאט.

פורסם

הקונטקסט של שוגי קצת מטעה, יש לשים לב כי השרשור של סטיו הוא סקירת רכב ולא שרשור לאחר רכישה, שכן השרשור לאחר רכישה נגנז עוד לפני שנוצר, והשאיר רבבות בתי אב יתומים למחצה שכן האב יושב מול מסך המחשב מתבונן בערגה על המסך ומחכה לסקירה שלא תהיה.

בכ"א, פות"ש, עזוב שניה ביצועים בצד כי ההבדל ביניהם כנראה יהיה זניח. שאל את עצמך האם אתה מעדיף ידני/אוטו' מבחינת תפעול ביום יום, ותחזוקה שוטפת (שלא נאמר - פוט' סיבוכים של DSG7).

הייתי גם ממליץ לך לתאם נסיעת מבחן על 208GTI בשביל שיהיה לך ל-מה להשוות, אבל נשמע שאתה כבר מבסוט על המותג וכו' אז לא בטוח שיש באמת טעם. לשיטתי תמיד טוב שיהיו >1 אופציות לבחור מהן, אבל אם זה לא משנה לך - תאם לעצמך נסיעת מבחן על הפולו ותחליט לבד. במקומך הייתי מדבר עם אחד מחברי הפורום, אם מי מהם קרוב אליך ובא לו - תוכל אולי לראות את רכב במציאות ולקבל החלטה.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה על ההפניות לשרשורים הרלוונטיים.

לגבי ההעדפה - אני מעדיף את הידני, לא בגלל הכח, פשוט נשמע לי תמוה העניין שלתוספת של 30% מומנט אין משמעות על הכביש.

הפיג׳ו לא מגיעה עם חמש דלתות, לא בא לי לשבור את הגב כל פעם שאני צריך להכניס ילדים קטנים ולקשור אותם, אז היא לא רלוונטית.

האמת שהאוטו הזה נראה לי ממש כיף ורציתי לדעת יותר אם יש מניעה מלקנות אותו (כמו שבשנים שעברו המנוע 1.4 היה נחשב פחות אמין).

תודה שוב לכל העונים!

פורסם

המהדרין יתלוננו על הDSG7, לא רלוונטי עבורך.

לא מכיר 'מניעה' אחרת, אישית הייתי מוכן להמר על הDSG7 אם היה קריטי עבורי אוטומט (אבל לא, אז לא).

בגדול - אחלה רכב, חבילה יפה מאוד יחסית למחיר (עבור רמת המחירים בארץ).

תקרא קצת על המתלים האדפטיביים, הרבה ממליצים עליהם. נדמה לי שלשני חברי הפורום הנ"ל יש אותם ברכב, במקומך הייתי מנסה לתאם מפגשון ע"מ לחוש את ההבדל על רטוב.

פורסם

אני אפנה אליהם לנסיעת מבחן, נראה לי שהמתלים האדפטיביים חשובים לי.

ראיתי שיש אפשרות להוסיף 9 א׳ עבור תאורת לד ו-11 א׳ עבור קסנון. יש לזה השפעה מעבר למראה?

שתי שאלות לגבי עלויות:

1. במידה ואני עושה טרייד אין על אוקטביה או גולף, לכמה לצפות ביחס למחירון?

איך הפולו GTI שומר על השוק שלו? האם הוא נסחר סביב מחירון לאחר 2-4 שנים?

פורסם

אם מה שמפריע לך באוקטביה זה שהיא רכה אז אפשר לפתור את זה בקלות.

תבדוק סט של בולמים בילשטיין עם קפיץ של אייבך לרכב הזה. יסגור לך את הפינה.

אתה יכול גם למצוא ג'אנט 17/18 מקורי שירד מואגית בגרושים. השקעה של 8,000 (ג'אנט עם צמיגים+מתלים) בסך הכל.

הפולו לא מהנה לנהיגה לדעתי, עשיתי סיבוב על ה-208GTI וזה עולם אחר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תודה על התשובה. אני לא רוצה לקנות חלקים מפירוק, מאותה סיבה שאני לא קונה רכבים יד 2, אחרת הייתי הולך כבר על גולף GTI או VRS. לקנות את החלקים שציינת כחדשים יעלה לי בסביבות ה-20 אלף (גנטים מקוריים 17 אינטש יעלו לבד 10) וזה לא נראה לי השקעה משתלמת.

פורסם

אם אתה לא לחוץ אכן עדיף למכור לבד מאשר לתת בטרייד (מה שנקרא שחיטה כשרה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה על התשובות, אין לחץ ואני גם לא יודע מה זמינות הרכבים שלהם. מחר יש לי טיפול באוטו אז אכנס לסוכנות...

אני לא סגור שהפולו לא קטנה מדי, די מבעס שההפרש עם הגולף כל כך גדול, אם היה בסביבות 30 אלף הייתי קונה את הגולף בוודאות...

• תוכן חדש...