Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש NSU פרינז 1000 בכל מצב בכל שנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסעיף החמישי שלי נכתב כמובן באירוניה מעורבת ברחמים עצמיים. הרי לפי ממוצע הגיל המשוער של הפורום הזה, אני, אתה והדוקטור כבר נמצאים בתחום הזקנה המופלגת.

התכוונת אספנות.....?

נסה לדרוש הנחה בביטוח החיים (כמובן בתנאי שאתה לא זז מהבית בין 7 ל 9 בבוקר)

בברכה,

גלעד

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בקצב הזה ייפתח בית אבות לחברי הפורום (כולל אותי) לפני שאני אמצא לי פרינז 1000 :roflmao:

אומנם יש לי עוד זמן אבל אני כבר נרשם לבית אבות.

מקוה שתיהיה בו מספיק חניה (ל 4 רכבים).:lol:

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הצמד המפורסם ביותר היה של האחים פרייס, בעלי תחנת דלק ביציאה הדרומית של רמלה. על-פי האגדות, יש שם עדיין חלקים, או אפילו אחת מהכוכבות המקוריות עצמן. ליאור - שווה לבדוק (אם לא עשית זאת כבר...)

צר לי לאכזב אתכם , הפרינץ מזמן לא שם , וגם כשהייתה נשאר רק גוף הרכב - התחנה כבר לא בבעלות מי ממשפחת פרייס אלא עברה לרשות "ספרינט מוטורס" - המפעילים של רוב תחנות "סונול".

פורסם

הוונקל ספיידר במוסך דב בכפ"ס לא למכירה, נכון שאין לה כבר מנוע ספיידר ובעליה אכן הוסיף תוספות פיברגלס מצחיקות בחלק האחורי - לדעתי לצורך קליטת מנוע TTS.

יש תמונות של הספיידר בפורום - ניתן למצוא באמצעות חיפוש של משהו כמו" תמונות של פרינס"

בהצלחה.

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

האם לא מארץ הקודש תבוא הישועה? אין איש יודע? אין איש שומע?

:-D

אשמח אם תשימו לכם באיזו פינה בזיכרון שיש מישהו אי-שם שמחפש פרינז 1000..... אם תראו משהו, אם תשמעו משהו, הנני כאן :)

תודה!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ליאור, פרינץ 1000 במצב חיצוני ופנימי מדהים שוכנת בגבעת עדה(איזור פרדס חנה וכו').

היה לי את הטל' של הבנאדם ואיבדתי אותו, אבל אני יכול להדריך אותך למיקום(או אפילו להצטרף אליך לטיול לשם..:-) ).

אני ב-050-8758342

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...