Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאיה ספורטאז 2016 4*4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב הגיע הזמן להחליף את הרכב -סנטה פה 2010 . לאחר בירורים מול יונדאי על דגם ה4על 4 של הטוסון המחיר ההזוי וחוסר האיבזור הוחלט ללכת לקאיה ולראות את הספורטאז .

הלכתי לראות את הספורטאז ברמת האיבזור הכי מפוארת דגם 4 על 4 מנוע 1600 טורבו עם איבזור בשפע !

השאלה שלי היא האם המנוע 1600 טורבו למרות שלא נימכר בארץ זה מנוע אמין האם הוא מסתובב בעולם כבר תקופה במכוניות אחרות של החברה וידוע אמינותו כמו כן לגבי תיבת ההילוכים כפולת המצמדים .

כמובן שלפני רכישה אני יעשה נסיעת מבחן לראות שהרכב מתפקד לטעמי (ליבואן עדיין אין רכבהדגמה:-()

אשמח לתשובות :-)

פורסם

שלום רב,

מה המטרה שלך בהנעה 4X4? אחיזת כביש ובטיחות? או גיחות לשטח... במידה ומדובר בשטח אתה יכל לשכוח מהספורטאז', טוסון ושות' למה יש להם יכולת מזערית עד אפסית (גם בגרסת ה 4X4 שלהן). ואם בשטח עסקינן אז המומלצות הן דאצ'יה דאסטר (למרות שהוא זול ופשוט) או הסובארו XV שמשלבת מצוין בין שטח וכביש.

פורסם

אם זכרוני לא מטעני השילוב של מנוע וגיר הנ''ל קיים בגיילוסטר דורבו שעליו ניתנן לקבל מידע לגבי אמינותו.

פורסם (נערך)

ככל שידוע לי המנוע והתיבה חדשים. גם בעולם הדגם חדש יחסית, כך שאין לו מספיק "ותק" לכדי להציף תקלות.

אין מה לעשות, יש פה אלמנט של "חתול בשק".

עם כל זאת, הדגם של יונדאי טוסון 1.6טורבו קוצר שבחים במבחנים בחו"ל.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

אם אני לא טועה, מנוע הטורבו של הספורטאז' מככב בכמה גרסאות בחו"ל, דוגמת הסראטו קופה ( קופה על בסיס הרכב המשווק כאן כפורטה) והוא נחשב למנוע חזק ואמין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...