Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אשתי טסה לשטוקהולם לקצת יותר מיממה. בתכנון- הגעה בשני אחה״צ, סיבוב קצרצר בעיר, פגישה עסקית למחרת בבוקר והמראה בשלישי לפנות ערב.

כמה כסף לדעתכם צריך לקחת לגיחה כזאת, הכוללת מונית מהשדה למלון, מונית חזרה מהמלון לשדה ואולי טיסה להסתובב בערב?

שאלה שנייה היא האם ברוב הצ׳יינג׳ים בארץ יש מטבע שבדי? יש המלצה לצ׳יינג׳ בהרצליה פיתוח או באזור רחוב הארבעה?

Tack sa mycket (תודה רבה :-P)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בפינלנד ודנמרק ניתן לשם בכרטיסי אשראי במוניות, אז אני מניח שכך גם בשבדיה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

להביא בחשבון שהנסיעה מנמה"ת לעיר יקרה מאד. מדובר בנסיעה של כ-40 ק"מ. באוטובוס (ודומני ברכבת רגילה) עניין של כ-50 ש"ח, ברכבת המהירה כמעט פי 3. כבר מנחש כמה תעלה מונית. קרוב לדואי שתוכל לשלם את הרוב בכ"א.

כלל אצבע שלי אומר 100 אירו ביום לזוג (זה בערך 1000 קרונות), אני מניח שהיא לא תזקק ליותר מזה. גם בקניה של סכום כזה בנתב"ג (1000 קרונות הן פחות מ-500 ש"ח) ההפסד בהשואה לצ'יינג' אחר יהיה מדובר לכל היותר בהפסד של כמה ש"ח, נסיעה במיוחד לצ'יינג' תעלה יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניתן לקחת את הארלנדה אקספרס, להגיע במהירות ליעד ולחסוך בהוצאה לעומת מונית.

אני לא זוכר כמה שילמתי על מונית בפעם האחרונה, אבל זה היה פער משמעותי ובחרנו במונית רק כי זה התקזז מול כמות הנוסעים.

בשבדיה מקובל לשלם הכל באשראי, גם אם מדובר בקרונות בודדות.

מאחר ומדובר בביקור כה קצר שלא דורש תקציב גדול, לא הייתי טורח בחיפוש אחר הצ׳יינג׳ הכי זול או בשבירת הראש כמה כסף לקחת.

תפרוט 500 ש״ח, על המונית/רכבת הלוך לשלם באשראי ובחזור לשלם בעודף שכנראה ישאר אם אין תוכניות לבזבוזים.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מתי היא טסה? חברה שלי גם חוזרת עכשיו לשוודיה אם הן על אותה טיסה אז היא יכולה להקפיץ אותה ל

שטוקהולם!

עריכה

אה בשני טוב פיספוס של כמה ימים :(

8)
  • תוכן חדש...