Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מותגים אמריקאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קראתי פעם באיזה כתבה שבעוד ששברולט נחשב מותג עממי בארה"ב כלומר קל הישג, ביואיק מותג ביניים ובעוד קאדילאק נחשב מותג "העשירים" איפה מדורגות שם פורד וקרייזלר בהיררכיה הזאת מעניין אותי?

דרך אגב מעניין אותי איך נחשבת ביואיק מבחינת הידע המקצועי שלכם \ למה היא לא נחלה הצלחה בארץ? כלומר הביואיק להקרוס נראית די דומה לשברולט אימפלה ...

ולמען האמת שהיא די דומה גם לטויוטה קאמארי.

מעניינת אותי השאלה מדוע לשברולט אימפלה יש נפילות ערך כל כך חדות?

עריכה אחרונה על ידי lolmit
פורסם

מבחינת היררכיה, קדילק הוא מותג הפרימיום של GM, מתחתיו ביואיק, אך מותג זה לא ממש מצליח להתרומם ונמכר יפה בעיקר ב...סין. לינקולן הוא מותג הפרימיום של פורד. לקרייזלר אין מותג פרימיום, אם כי מידי פעם היא עושה שימוש בשם המותג ההיסטורי "אימפריאל".

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
מבחינת היררכיה, קדילק הוא מותג הפרימיום של GM, מתחתיו ביואיק, אך מותג זה לא ממש מצליח להתרומם ונמכר יפה בעיקר ב...סין. לינקולן הוא מותג הפרימיום של פורד. לקרייזלר אין מותג פרימיום, אם כי מידי פעם היא עושה שימוש בשם המותג ההיסטורי "אימפריאל".

השאלה איפה נמצא קרייזלר בהיררכיה כלומר מעל ביואיק מתחתיו אך מעל שברולט , איפה?

פורסם
לGM יש עוד מותגים, שכרגע מוקפאים, כגון אולדסמוביל, פונטיאק

והם מוקפאים כי? דרך אגב ראיתי שלGM יש ג'יפ משל עצמם ...

כי בארץ מוכרים תוצרת דייהו קוריאנית תחת מותג שברולה.

אז נגיד שעזוב את שברולט , פורד לא אותו הדבר נכון?ובכל זאת הקרייזלר עולה כפול ממנה... האם זה בגלל שהחליטו לייבא את רכבי היוקרה של קרייזלר לארץ או בגלל סיבה אחרת?

פורסם

ב 2008 שהייצרנים האמריקאים קרסו פורד מכרו את כל הדברים הטובים שלהם (אסטון מרטין היה של פורד) והם עברו למכור רכבים זולים יותר - פיאסטה נמכרת בארה"ב שלפני 10 שנים אף אחד לא חשב שהם ימכרו רכבים כאלה קטנים.

היו לפורד רכבים גדולים שכבר לא קיימים.

פורד הפסיקו להשקיע בלינקולן והמכירות שלהם ירדו ל 0, עכשיו הם מנסים לשקם את החברה.

פעם מכרו יותר לינקולן מאשר קדילק, עכשיו הם בקושי מוכרים מכוניות.

לשברולט יש רכבים מכל הסוגים, מסוניק ועד קורבט.

את ביואיק בהתחלה אמרו שמפסיקים לייצר ובסוף אמרו שהם חזקים בסין אז משאירים אותם אבל עכשיו מתחילים לייבא אותם מסין לארה"ב ,יש סיכוי שבכלל יפסיקו לייצר אותם בארה"ב .

Gmc זה מותג משאיות שעושה גם טנדרים וג'יפים זהים לשברולט.

קרייזלר \ דודג' עברה בעלות והם בעצמם לא יודעים מה הם עושים.

עוד אין להם קו מוצרים שלם.

אם אתה לא מבין איך הם מרוויחים כסף אז רוב מכירות הרכבים זה טנדרים, אחרי זה ג'יפים ובסוף מכוניות פרטיות.

ג'יפ המקורי ששייך לקרייזלר מוכרים בכמויות תחת הבעלות החדשה

אייל

פורסם
ב 2008 שהייצרנים האמריקאים קרסו פורד מכרו את כל הדברים הטובים שלהם (אסטון מרטין היה של פורד) והם עברו למכור רכבים זולים יותר - פיאסטה נמכרת בארה"ב שלפני 10 שנים אף אחד לא חשב שהם ימכרו רכבים כאלה קטנים.

היו לפורד רכבים גדולים שכבר לא קיימים.

פורד הפסיקו להשקיע בלינקולן והמכירות שלהם ירדו ל 0, עכשיו הם מנסים לשקם את החברה.

פעם מכרו יותר לינקולן מאשר קדילק, עכשיו הם בקושי מוכרים מכוניות.

לשברולט יש רכבים מכל הסוגים, מסוניק ועד קורבט.

את ביואיק בהתחלה אמרו שמפסיקים לייצר ובסוף אמרו שהם חזקים בסין אז משאירים אותם אבל עכשיו מתחילים לייבא אותם מסין לארה"ב ,יש סיכוי שבכלל יפסיקו לייצר אותם בארה"ב .

Gmc זה מותג משאיות שעושה גם טנדרים וג'יפים זהים לשברולט.

קרייזלר \ דודג' עברה בעלות והם בעצמם לא יודעים מה הם עושים.

עוד אין להם קו מוצרים שלם.

אם אתה לא מבין איך הם מרוויחים כסף אז רוב מכירות הרכבים זה טנדרים, אחרי זה ג'יפים ובסוף מכוניות פרטיות.

ג'יפ המקורי ששייך לקרייזלר מוכרים בכמויות תחת הבעלות החדשה

כן האמת שמשוטטות באתרים פה בארץ ששמתי לב שהקאדר ששל קרייזלר ודודג' זה או רכבים מסחריים או מיניוואנים

פורסם

קבוצת קרייזלר מתחלקת ככה:

דודג: טנדרים ומכוניות שרירים

גיפ: גיפים

קרייזלר: מכוניות יוקרה.

קבוצת פורד:

פורד: מכוניות רגילות, שרירים וטנדרים

לינקולן: יוקרה

קבוצת GM:

שברולט: רגילות , שרירים, וטנדרים

GMC: טנדרים של שברולט עם סמלים של GMC ועיצוב שונה.

קאדילק וביואיק: יוקרה.

ועוד 2 מותגים סינים שבבעלותה שנמכרים בסין.

פורסם (נערך)

בנוגע לדודג', זה מכוניות רגילות (דארט , ג'רני , גרנד קאראוון ) ומכוניות ספורט, אותו הייתי משווה לשברולט ופורד.

הטנדרים הופרדו מדודג' וכעת משווקים תחת מותג ראם ביחד עם שאר המסחריות שהיו תחת דודג'(מי אמר אין פיאט בארה"ב), אפשר להשוות חלקית לGMC , חטיבת המסחריות והטנדרים של שברולט וחטיבת המסחריות של פורד.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
בנוגע לדודג', זה מכוניות רגילות (דארט , ג'רני , גרנד קאראוון ) ומכוניות ספורט, אותו הייתי משווה לשברולט ופורד.

הטנדרים הופרדו מדודג' וכעת משווקים תחת מותג ראם ביחד עם שאר המסחריות שהיו תחת דודג'(מי אמר אין פיאט בארה"ב), אפשר להשוות חלקית לGMC , חטיבת המסחריות והטנדרים של שברולט וחטיבת המסחריות של פורד.

דווקא לדודג' יש ג'יפים ואפילו יקרים הייתי אומר לעומת המשפחתיות שלהם שהן זולות יחסית(מבדיקה ביד 2 אפשר למצוא קאליבר שנת 2012-2013 שמורות במחירים של 70-80K)

• תוכן חדש...