Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מותגים אמריקאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא לדודג' יש ג'יפים ואפילו יקרים הייתי אומר לעומת המשפחתיות שלהם שהן זולות יחסית(מבדיקה ביד 2 אפשר למצוא קאליבר שנת 2012-2013 שמורות במחירים של 70-80K)

לקאליבר לא הייתי קורא ג'יפ בכלל, קרוסאובר יותר מתאים , וזה רכב לא משהו בכלל.

מה שכן אפשר לקרוא לו ג'יפ זה הדורנגו, שמקביל לאקספלורר ולשברולט אקווינוקס כנראה (שמעתי שמתכננים לייבא את השברולט ).

פורסם
לקאליבר לא הייתי קורא ג'יפ בכלל, קרוסאובר יותר מתאים , וזה רכב לא משהו בכלל.

מה שכן אפשר לקרוא לו ג'יפ זה הדורנגו, שמקביל לאקספלורר ולשברולט אקווינוקס כנראה (שמעתי שמתכננים לייבא את השברולט ).

דיברתי על הקאליבר כמשפחתית , הקאליבר והוואנג'ר ..

פורסם
דיברתי על הקאליבר כמשפחתית , הקאליבר והוואנג'ר ..

כן לא הבנתי למה הן הפסיקו את שיווק המשפחתיות בארץ...

פורסם

את הקאליבר (שהחליפה את הנאון) החליפה דודג' דארט.

למה לא מיובאת? תשאל את מכשירי תנועה שכרגע המותג רדום אצלם, קרייזלר 200 לא מיובאת כבר שני דורות, ואפילו עכשיו הפסיקו את השיווק של ה-C300 (ושלא נדבר על צ'ארג'ר שכל פעם יש אזכורים לגבי ייבוא אבל כרגע אין כלום).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לחצי מהמכוניות האמרקאיות אין שוק בארץ.

מנועים גדולים שהלקוח הישאלי הממוצע לא יקנה ,לך תנסה לשווק דאר'ט ללקוח שנסע כל חייו על משפחומטית עם מנוע 1600-2000 סמ"ק או אפילו לבעל סופרב 2ליטר טורבו.

פורסם

למה לא מיובאת? תשאל את מכשירי תנועה שכרגע המותג רדום אצלם, קרייזלר 200 לא מיובאת כבר שני דורות, ואפילו עכשיו הפסיקו את השיווק של ה-C300 (ושלא נדבר על צ'ארג'ר שכל פעם יש אזכורים לגבי ייבוא אבל כרגע אין כלום).

הצ'ארג'ר אבל נראית כמו הSTI לא אוטו לכיס הממוצע...

לחצי מהמכוניות האמרקאיות אין שוק בארץ.

מנועים גדולים שהלקוח הישאלי הממוצע לא יקנה ,לך תנסה לשווק דאר'ט ללקוח שנסע כל חייו על משפחומטית עם מנוע 1600-2000 סמ"ק או אפילו לבעל סופרב 2ליטר טורבו.

לגבי הדארט אולי במחיר נוח היא יכולה להוות מתחרה לרכבי המנהלים בארץ ? עם הניראות שלה

פורסם

על סמך מה המידע שהפסיקו תשיווק של C300?

רק אתמול ישבתי בה בסוכנות בב''ש.

פורסם

לא הפסיקו לשווק

לפני כמה שבועות אפילו נחת הדגם המחודש עם מתיחת פנים

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

• תוכן חדש...