Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.מכרה שלי עם הרכב הנ"ל קפצה אלי היום עם הרכב המוזכר בכותרת. מנורת הצ'ק אינג'ן דלוקה והרכב כאילו עובד על 3.5 צילנדרים.בדקתי עם סורק זו ההודעה שקבלתי-misfire in cylinder 1 לא זוכר כרגע קוד תקלה.

נסיתי לנתק את הקונקטור של הסליל הצתה הימני ביותר והשמאלי ביותר כשהמנוע עובד{לא ידעתי מה מס' 1}.עושה רושם שהירידה היתה זהה.ניסית לפרק פלגים אך הבוקסה שאיתה אני משתמש ב"דכ עבה מידי.יש למישהו מושג היכן משיגים בוקסא כזאת,מה סוג הפלגים,ועלותם כמו גם סליל הצתה {עלות}-ובכלל הארות לגבי הבעיה. תודה מראש

פורסם (נערך)

אצלי ביאריס היתה בעית misfire. הצליבו קויילים-לא עזר.

בוצע ניקוי למערכת ההזרקה (ניקוי מזרקים באולטראסוני) והחליפו פלאגים שוב (רביעיה) אחרי הניקוי, והבעיה נפתרה.

למיטב זכרוני, מספרי הקוילים זה משמאל לימין, כאשר 1 הוא השמאלי ביותר.

נסה להצליב בין 2 קוילים סמוכים ולראות האם הבעיה קופצת מקויל אחד לשני.

אם הבעיה בקויל, יש לי קויל ספייר שאולי יתאים לך (חדש באריזה).

עריכה אחרונה על ידי matanfr
  • תוכן חדש...