Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנדרים אמריקאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת האם קיימים בארץ טנדרים אמריקאים שאינם מצריכים רישיון ג' כדי לנהוג בהם. על הסונומה אני יודע אבל האם יש עוד כמה?

תודה ושבוע טוב

פורסם

למיטב זכרוני לא.

אם רישיונך הוא מ2006 ומטה אין לך צורך ברישיון ג.

הטנדרים האמריקאיים מאופניים בגודלם ועפ התר משקל משרד הרישוי והתחבורה עלייך להיות עם רישיון מעל 3.5 טון כלומר )c1(

אני חושב שיש דגמי gmc שלא נכללים במשקל הזה.

הכל תלוי למה ולמי אתה זקוק לרכב

JDM its my life,Subaru b3 Sport

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם רישיונך הוא מ2006 ומטה אין לך צורך ברישיון ג.

אתה יכול לחדד בבקשה?

אם יש לי רשיון נהיגה משנת 2000, זה אומר שאני יכול לנהוג על סילברדו, ראם וכו'?

פורסם

בעניין נהיגת סילוראדו ניתן לנהוג בסילוראדו בדרגת רישיון ב לרכב אשר משקלו הכולל פחות מ 3500 ק"ג ישנם כמה עשרות רכבים כאלה יוצאי הכוח הרב לאומי מנוע בנזין שנפח המנוע הוא 4800 - 5300 רכבים אלה לא מצריכים רשיון ג בנוסף רכבי הסיירה והנוואדה משקלם הכולל עד 3901 ק"ג לא מצריכים רשיון ג למי שיש ברשותו רישיון מלפני 2006 .

נ.ב לשעבר בעלים של סילוראדו בנזין מנוע 5300 V-8

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם
אתה יכול לחדד בבקשה?

אם יש לי רשיון נהיגה משנת 2000, זה אומר שאני יכול לנהוג על סילברדו, ראם וכו'?

ויש ויש.לא על כולם .ץבשנת 2006 שונה הרישיון b לעד 3500 קמ

לפני כן הוא עד 4000.

יש כמה מהטנדרים הללו שהם פחות מ4000 ויותר מ3500

JDM its my life,Subaru b3 Sport

• תוכן חדש...