Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, 400 ש"ח לצמיג מכסה את מרבית האפשרויות במידה המדוברת.

יש עוד צמיגים מומלצים במסגרת תקציב כזה, ואם תעשה חיפוש גם תמצא את השמות.

בכל אופן, את הפאלקן ואת הטויו, כמו גם צמיגים נוספים תוכל למצוא ישירות אצל היבואן:

http://www.tireclub.co.il/catalog.html#cat=4&diameter=15&profile=65&width=195

כנ"ל לגבי הגודייר, אצל יבואן שלו (פנה לנציג בפורום לקבלת הנחה נוספת):

http://www.itire.co.il/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=195&height=65&koter=15&weightCode=91&speedCode=V&x=75&y=23

שני הנ"ל הינם גם ספונסרים לפורום.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טויוטה קורולה דור קודם הגיעו במקור עם צמיגים גודייר אקסלנס תוצרת טורקיה. צמיגים מעולים, במקרה הזה ארץ ייצור לא משנה. באופן כללי, אתה נותן יותר מדי משקל לנושא יפני/אירופאי וארץ ייצור של צמיגים ממותגים מובילים. בקרת איכות זהה, מי שמייצר את הצמיגים בפס ייצור זה רובוטים.

חוות דעת שאתה קורא מחול מתבססות על חוות דעת משתמשים רגילים, כאשר חלק מהציון זה אחיזה בשלג, מה שלא קיים בארץ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הבעיה באתרים כאלה שאתה משלם על הצמיגים אונליין מראש איך אפשר לדעת שאני אגיע לצמיגאי אני אקבל תאריך טוב של צמיג , מה תוצרת הצמיג וכו' אין לי שליטה על זה , זה לא כמו להגיע לצמיגאי פיזית .

צמיג זול יכול להיות גם בגלל התיישנות אני מחפש צמיג של חצי שנה גג 2715

עריכה אחרונה על ידי mlevii5
פורסם

נראה לי מוזר .משתמש חדש שמספר סיפור לא ברור ותוך כדי מהלל את צמיג הסיני GT ...

ותוך כדי מציין רק את פלאקן וטיו שהם מאותו יבואן..

פורסם

לשני האתרים המדוברים יש נציגים בפורום. אתה יכול לפנות אליהם ולשאול.

שניהם מתחייבים לדעתי לצמיג עם תאריך ייצור עד שנה.

גוגלוב - שום דבר לא מוזר. ראה שרשור אחר שלו.

הוא לא מהלל שום מוצר, פשוט לא בקיא בתחום.

ויש נציג רשמי של היבואן בפורום, שמקבל ביקורות חיוביות בפני עצמו. הוא לא צריך משתמשים סמויים.

פורסם (נערך)
נראה לי מוזר .משתמש חדש שמספר סיפור לא ברור ותוך כדי מהלל את צמיג הסיני GT ...

ותוך כדי מציין רק את פלאקן וטיו שהם מאותו יבואן..

אם כבר הזכרת את הצמיג הסיני המהולל תסתכל ברשימה של הצמיגים הוא נמצא בקטגוריה של Mid Range Brand Tyres

GT RADIAL .

הוא באותה קטגוריה של TOYO , FALKEN , COOPER , FIRESTONE וכו' ..

הצמיג הסיני שלי נמצא בקטגוריה הכי נמוכה :

Budget Brand Tyres

על הצמיג שלי מוטבע E4 מעבדה הולנד , איך ההולנדים פיספסו את זה ? דביק מאוד .

אני יודע שגם פיליפס זה הולנד ציפיתי מהם ליותר אמרו לי שפורטוגל סטלנים , אבל הולנד ?

===================================

הזכרתי את הצמיג הסיני הזה כי הוא נמצא ברשימה של YAD2 והוא יותר יקר מה TOYO אתה מוזמן לבדוק :)

פורסם

אם יותר נכון לשים 2 צמיגים זהים מאחורה או מקדימה ?

ואם אני מחליף גלגלים איפה יותר חשוב להחליף קדימה או אחורה ? אמרו לי שמאחור יותר חשוב כי זה שומר על היציבות של הרכב , הבעיה שאצלי ההנעה קדמית זה לא קשור ?

לא קשור.

תצורת ההיגוי דומה בכל ההנעות ובכולן אלו האחוריים שיוצרים את ההתנגדות לסבסוב.

בכל מקרה, זו נבלה וזו טריפה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

דוד שלי היה לו ברכב 4 צמיגים סינים במצב בינוני עד אנוש אחרי קניה רכב , הוא שם את שני הצמיגים הסינים במצב בינוני מקדימה וקנה 2 צמיגים של KLEBER מאחורה , צריך לשאול אותו איך הם מסקרן אותי .

אם אני אחליף רק 2 צמיגים אני גם אשים אותם מאחורה , האחורי הכי מסוכן בקדמי עוד אפשר לשלוט על הרכב , למרות שכמה כבר עולים צמיגים נורמלים 4 ב 1600 שקל לא משכנתא , ראיתי לא מזמן באופיס דיפו 4 גלגלים ב 600 שקל בקניה מעל 100 הם שברו את השוק , בטח מלא ערסים פוצצו להם את הקופות .

פורסם
אם כבר הזכרת את הצמיג הסיני המהולל תסתכל ברשימה של הצמיגים הוא נמצא בקטגוריה של Mid Range Brand Tyres

GT RADIAL .

הוא באותה קטגוריה של TOYO , FALKEN , COOPER , FIRESTONE וכו' ..

הצמיג הסיני שלי נמצא בקטגוריה הכי נמוכה :

Budget Brand Tyres

על הצמיג שלי מוטבע E4 מעבדה הולנד , איך ההולנדים פיספסו את זה ? דביק מאוד .

אני יודע שגם פיליפס זה הולנד ציפיתי מהם ליותר אמרו לי שפורטוגל סטלנים , אבל הולנד ?

===================================

הזכרתי את הצמיג הסיני הזה כי הוא נמצא ברשימה של YAD2 והוא יותר יקר מה TOYO אתה מוזמן לבדוק :)

קפץ לי הנושא לעין שדיברת על 3 הצמיגים ופתחת משתמש לפני כמה שבועות..

אני יודע שבכל מקום מנסים לדחוף את הצמיג הזה..

פורסם (נערך)
קפץ לי הנושא לעין שדיברת על 3 הצמיגים ופתחת משתמש לפני כמה שבועות..

אני יודע שבכל מקום מנסים לדחוף את הצמיג הזה..

אתה פרנואיד חבר חפש פורום רופאי משפחה , עוד מעט תגיד שאני מנסה למכור את המותג : TRIANGLE או את OVATION ( שיש בהרבה מכוניות משטרה סיור ) , אני מכבד אותך ואתה מעליב אותי אני רגיש כמו פנינה רוזנבלום בקטעים האלה לא יפה .

חוץ מזה אם הצמיג הסיני " GT RADIAL " כזה זבל איך אתה מסביר שהוא יותר יקר מה TOYO ? ואיך אתה מסביר שיש לו ציון טוב ב REVIEW ? , אין לי שום עניין אישי עם הסינים ולא עם השגרירות שלהם , אני לא פוסל אף אחד אוטומטית.

פורסם

עניתי לך יפה שזה כנראה צירוף מקרים. תרד לפסים אישים תקבל תשובה בהתאם.

ראיתי לא פעם סיפורים מוזרים שנפתחים ע"י משתשמשים חדשים. הזמן ייתן לנו תשובה אם תעלם פתאום..

פורסם (נערך)

מנסים לדחוף את ה GT RADIAL ? חשבתי אני הראשון בפורום שמקשקש עליו , אני אוהב צמיגים עלות / תועלת

פורסם

יש לצמיג הזה ביקורת בודדת באתר ההוא. לא ממש עדות למשהו.

מעבר לכך מדובר בחברה סינגפורית גדולה שפועלת בצורה נרחבת בסין ושאר המזרח הרחוק, אבל גם בארה"ב.

נקרא לזה, הרע במיעוטו ויתכן בהחלט שיש להם צמיגים טובים, אם כי לא בהכרח הדגם המדובר (שגם ממש לא יותר יקר מהטויו).

פורסם
מנסים לדחוף את ה GT RADIAL ? חשבתי אני הראשון בפורום שמקשקש עליו , אני אוהב צמיגים עלות / תועלת

לא אתה אישית . בהרבה פנצריות שהייתי כדי להחליף צמיגים...

פורסם (נערך)

יש עכשיו כוכב סיני חדש בשוק SUNTEK ארבע חתיכות ב 900 שקל הרבה יותר יקר מהסיני של אוטודיפו 4 ב 600 .

ה TOYO עולה 325 שקל וה GT RADIAL דגם : Champiro VP1 91V יותר יקר ממנו עולה 329 שקל יש משהו בסיני הזה אחרת היה שווה 225 כמו ה SUNTEK

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/GT-Radial/Champiro-VP1.htm

לפי הלינק הזה הוא לא זבל .

• תוכן חדש...