Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר בדיקת הרכב בעל המוסך שלח לי את ההודעה הבאה:

"צריך להעביר טיפול לרכב כולל מסננים פלגים.צריך להחליף סט חוטי הצתה.לנקות את מע ההזרקה והדלק.לגבי הגיר לא הרגשתי משהו מיוחד אך כדאי להחליף גם שמן גיר ומסנן גיר.עלות כללית של כ1800 שח+מעמ.לבצע?"

בגדול זה נשמע לי כמו טיפול תקופתי למעט חוטי ההצתה.

האם המחיר הזה אינו מוגזם?

פורסם

הרכב עשה 220K בכללי. בעל הרכב אינו מבצע טיפולים באופן שוטף ולכן לא אוכל לציין כמה קמ הרכב עשה מהטיפול האחרון.

פורסם

בצע טיפול שוטף שכולל בין היתר:

החלפת שמן

פילטר שמן

פילטר אויר

פלאגים

שמן גיר לא החלפה מלאה

פילטר שמן גיר

זה הכל! אין שום צורך לגעת בחוטי ההצתה כל עוד הם במצב תקין ושום ניקוי מערכת הזרקה ושום תוספים למיניהם באמת שאין צורך.

שקול לקנות את החלפים בעצמך ולהיעזר פה באנשים כי לפי המחיר שניתן לך אתה תוכל לחסוך לא פחות מ 1000 שח! המחיר שניתן לך מוגזם מאוד!

פורסם

רכב ללא הסטוריה, כדאי לעשות גם טיימינג + רצעות אביזרים + החלפת נוזל בלמים ונוזל קירור + פילטר מזגן + בדיקת מצב בלמים והחלפה אם צריך. מניח שבלמים נבדקו ואם הם לא כלולים בהצעת מחיר אז כנראה שאיו צורך. הייתי שואל ליתר בטחון.

כן, כל זה לא חובה. אבל לא פחות חשוב מלהחליף שמן גיר או מצתים. אבל דברים שרשמתי משום מה לא מקבלים בדרך כלל את הטיפול הנדרש.

מאור, אני לא יודע איך אתה קובע שאין צורך להחליף חוטי הצתה בלי לראות אותם.

אולי הם יבשים וסדוקים. אולי מנוע לא עובד עגול ולכן המליצו גם לנקות מזרקים.

נכון, שני הדברים האלו הם לא חלק מטיפול שותף אבל מי שהמליץ לבצע אותם, בדק את הרכב. אנחנו לא בדקנו את הרכב ולכן לבטל דברים של מישהו אחר שכן בדק לא נראה רציני.

פורסם

בגלל זה רשמתי מראש בוקי שאם חוטי ההצתה תקינים אין צורך לגעת בהם. תראה בתגובה שלי למעלה. לגבי שאר הדברים ללא ידיעת ההיסטוריה מצדיק אותך לחלוטין אם כי ייתכן ואותו מוסכניק בדק גם אותם והחליט שלא צריך לגעת.

פורסם

בסביבות 80-90 שקל לסט חליפי קוריאני, ובסביבות 150 למקורי, אלה היו המחירים ביונדאי שופ לפני כמה שנים כשקניתי לגטס שלי.

http://www.hyundaishop.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94/item/8-%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%94%D7%A6%D7%AA%D7%94/136-222

תוכל לקנות אצלהם גם את שאר החלפים המקוריים לטיפול. בנוסף, מהיכן אתה בארץ ?

Stay Dirty

• תוכן חדש...