Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה מביא קאליבר רציני זה כנראה שבגלל שאתה מתכנן פריצה לעסק ומכווה שהוא יעזור להביא אותה.

לכן כדאי לקשור את התגמול לביצועים של העסק. אתה לא רוצה אוכל חינם. זה יותר מקובל כבונוס לשכירים.

אבל יש קאליברים שלא בכבוד שלהם כבר לקבל תלוש. ךכן הם עובדים עם חשבונית ואין לך מה לעשות.

הרי אתה רוצה אותו בעסק. נכון? כך שאין פה מה לחשוב. מה שהבחור ירצה יהיה טוב עבורך, בהנחה והשגת את המטרה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכברוני, מנהל השיווק של מפעל גדול בתחום שלי עובד על חשבונית כעצמאי.

אין בעייה להעסיק בכיר על חשבונית וזה גם די מקובל (אי די אי למשל מעסיקה חלק גדול מאנשי הרכש על חשבונית). למי זה כדאי ומה זה נותן לעובד פחות מעניין אותי כמעסיק אלא מה זה נותן לי. יש עובדים שמכניסים להוצאות גם חלק מהוצאות הבית (שכר דירה של חדר, רכב וכו') שהופך את זה לכדאי עבורם אבל שוב, זו כבר הבעיה שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה בדיוק מה שאני אומר. כל עוד התקציב הכולל של הפוזיציה מקובל על מי שמשלם וכדאי לו אין משמעות בצורת העסקה.

אני אישית הייתי מעדיף את העובד בשכר אצלי מבחינת סדר. יותר קל לתת הוראה למי שמקבל אצלך שכר מאשר מי ש"מיעץ לך".

אבל שתי הצורות מקובלות. מעניין איך זה מופיע בדוחות? שכר עבודה, עלות המכר או הוצאות הנהלה?

פורסם

בכלל ככל שהעובד בכיר יותר זה הופך שולי יותר כי עובד בכיר יותר גם יודע לנהל מו"מ יותר טוב ובכלל כל ההתרשרות נעשית יותר בין שווי כוח וחופש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מקום עבודה מציע לעובד שתי חלופות: להיות שכיר או לפתוח עוסק מורשה ולקבל את עלות המעביד בחשבונית.

בהנחה שהעובד יהיה במקום עבודה יחיד ב-100% משרה, ובהנחה שבתור עצמאי לא יהיו לו שום הוצאות מוכרות מעבר, האם יש איזשהו יתרון כלכלי להיות עצמאי?

כל העובדים אצלי במשרד הם שכירים, מתוך העדפה שלהם, מלבד עובד יחיד שהוא פרילנסר באזור הצפון (אין לי זמן להגיע לשם).

לפני שהם התקבלו לעבודה אצלי, נתתי להם את האופציה להיות פרילנסרים.

אף אחד לא רצה בכך.

אינני יודע במה אתה עוסק, אך מניסיוני עדיף עובד שכיר ולא עצמאי.

• תוכן חדש...