Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשעה טובה, זוגתי מתעתדת ללדת בעוד כחודש- צריך עוד מושב באוטו.

כיום אני מחזיק 2 רכבים והתכנית היא להחליף אחד מהם, אבל בפועל ניסע באוטו בהרכב מלא כנראה רק כל סוף שבוע שני או משהו כזה.

הילדים קטנים, בגילאי 6- newborn.

אז חיפשתי ובדקתי הרבה, גם כאן. בסופו של דבר התכנסתי סביב 2 האפשרויות שבכותרת. אימפלה 6 מושבים בנפח 3400, או ספייסוואגן סטנדרטית יותר.

השיקולים שלי בבחירה הם בעיקר :

א.אמינות,

ב. צריכת דלק,

ג. זמינות חלפים,

ד.תא מנוע שיחסית יהיה לי קל לעבוד בו.

ה. התאמה לעבודה על גפ"מ.

אשמח לחוות דעתכם בנושאים שציינתי ובכלל.

התקציב שלי כולל מערכת הנעה בגז עומד על כ20 אש"ח, אם יש לכם מועמדות אחרות בגבול התקציב הנ"ל שלדעתכם יתאימו לרשימת השיקולים שלי אשמח לשמוע (חיפשתי 940 סטיישן, לא מצאתי...)

תודה רבה לעוזרים!

קובי.

פורסם

אחי מחזיק ספיסוואגן 2001 כבר לא מעט שנים ומדווח על אמינות לא רעה בכלל, אחזקה זולה ושימושיות טובה, התאמה לגז - לא יודע,

הרכב צורך בערך 1\8 + בתוך העיר ו 1\10++מחוצה לה,

סוחב לא רע בכלל (למרות 230K ק"מ+ שעברה)

מרווחת ולא בטיחותית,

סה"כ במחיר שלה אחלה עיסקה.

פורסם

תעשה חיפוש יש כאן לא מעט מידע עליה, בגדול האימפלה גם אמינה הרבה פחות מרווחת ל6 נוסעים (הרבה יותר ל5 נוסעים),

המושב השישי הוא צפוף מאוד בין המושבים הקידמיים ולא נוח בכלל (המולטיפלה הרבה יותר טובה בעיניין),

תא מטען ענק וצריכת דלק של 1\8.5 בערך,

יותר בטיחותית ומפנקת.

• תוכן חדש...