Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני הייתי משקיע בכפפה או ספוג ננו סקין כי זה יותר נוח, לא מסתדר עם פלסטלינה רגילה, 100 גרם יספיקו לך אם תדע איך לעבוד איתה.

ONR נוזל סיכוך מעולה.

תוכל להוסיף קישורים למוצרים?

הרוב קונים פלסטלינה זולה מ ebay?

הפלסטלינה באמת משנה? , אם החומר סיכוך הוא זה שמרכך את הלכלוך בצבע, אז פלסטליזה זולה צריך לעבוד טוב.

או שאני טועה?

עריכה אחרונה על ידי or6699

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

חומר סיכה לא מרכך את הלכלוך, הוא גורם לפלסטלינה לנוע בחלקות על הרכב ולא להיתקע בצבע, אי אפשר בלעדיו, זה יגרום עוד יותר נזק בלי סיכוך גבוהה.

פלסטלינה זולה מEBAY תעלה 30 שח לאיזה 150 גרם.

כפפה מומלצת כאן בפורום היא זו - http://www.ebay.com/itm/Farecla-G3-Pro-Body-Prep-Clay-Mitt-Car-Bodywork-Detailing-Mitt-7191-/321803616839?hash=item4aecfd8247:g:0NIAAOSw~gRVns2s

תראה סרטונים על ביצוע נכון ותחליט מה כדאי לך, אם אתה מטפל רק ברכב אחד, והוא חדש יחסית והמצב לא כלכך קשה, אולי כדאי לקנות סינית, אם אתה מתכנן לעשות כמה מכוניות או שימוש רציני בפלסטלינה, כדאי כפפה שהיא רב פעמית כמובן.

פורסם

רכב אחד בלבד, רכב בן חצי שנה.

יש כמה מקומות שיש מין לכלוך שרואים ממש מקרוב מאוד, בעיקר על הטמבון האחורי, בפתח הטעינה של התא מטען.

הזמנתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/161818387708?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

פורסם

קח עצה, אל תשים שום דבר על הדשבורד.

אני ברכבים שלי עובר עם מגבת מייקרופייבר לחה וזהו!

בלי חומרים, גם אחרי 3-4 שנים הדשבורד נראה חדש לגמרי.

סך הכל הניקוי של כל חלקי הפלסטיק ברכב הוא להורדת אבק.

Got To love It

פורסם

3-4 שנים גם לרכב שחונה בשמש כל היום יהיה דאשבורד נקי, הנזק נגרם עם השנים, בכל מקרה אופטיבונד זה חומר מעולה וחסכוני להרבה שימושים, כולל צמיגים ופלסטיקה חיצונית, אין סיבה לא ליישם אותו בדאשבורד, לדעתי.

פורסם
3-4 שנים גם לרכב שחונה בשמש כל היום יהיה דאשבורד נקי, הנזק נגרם עם השנים, בכל מקרה אופטיבונד זה חומר מעולה וחסכוני להרבה שימושים, כולל צמיגים ופלסטיקה חיצונית, אין סיבה לא ליישם אותו בדאשבורד, לדעתי.

איך ה Vintage Natural Shine של CG ביחס לאופטיבונד?

האם נקיון עם מטלית מיקרופייבר לחה הוא מספיק בשביל לישם הגנה על הדאשבורד?

פורסם

אופטיבונד עונה על יותר צרכים, תוכל להשתמש בו גם לגלגלים ומניסיון אישי הוא מחזיק הרבה זמן, אין לי ניסיון עם החומר של CG אבל הוא לא יכול להיות רע, הם חברה טובה. אני מניח שהוא גם יקר יותר.

לגבי הדאשבורד וAPC, אין לך מה לשבור את הראש, באופן עקרוני אפשר גם בלי APC בכלל, מגבון לניקיון כללי ואחריו ליישם איזה חומר, אבל אם בכל זאת יש לכלוך רציני בכל מיני מקומות, כדאי לקנות APC, אני אישית משתמש בו לתא מנוע, ברגים מלוכלכים כמעט כל הפנימי, במקרים קשים גם בגאנטים.. אין סיבה לשבור את הראש על החומר הזה, כולם מבוססים על אותו חומר ניקוי, תקנה מה שזמין לך.

פורסם

המוצר של cg מחזיק דווקא יפה עם הכנה טובה לפני. ברק הגיוני ולא מופרז. וכן דחייה קלה של אבק.

את האופטיבונד לא יצא לי לנסות.

M-TECH E46

פורסם
המוצר של cg מחזיק דווקא יפה עם הכנה טובה לפני. ברק הגיוני ולא מופרז. וכן דחייה קלה של אבק.

את האופטיבונד לא יצא לי לנסות.

כל כמה זמן אתה מישם את החומר?

• תוכן חדש...