Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על R1

Road Master 1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל איך זה הגיוני?! אתם רוצים להגיד לי שהאר אחד סוגר חצי מהמהירות שלו (בהנחה שהוא סוגר 300)

בהילוך ריאשון?! אז לכל בעלי האר אחדים מתי לע**ל אתם מעבירים הילוך אם בכלל בתוך העיר? הרי 170 זה בקריעה אז 80 זה סביר?!

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם

תלמד חשבון... עם 170 היה חצי ממהירותו, אז המהירות המירבית הייתה 340, לא 300..

וחוצמזה.. מה זה מתי מעבירים הילוך? לא חייבים לקרוע את המנוע.. אתה יודע.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

אוקי יש בפורום הזה אנשים מוזרים כי ששואלים שאלות רציניות אתם עונים תשובות לא לעניין ושרושמים משהו בצינייות אתם רושמים ברצינות מין הסתם אני יודע כמה זה 170 ועוד 170 רק שיערתי ללא חישוב מדויק...

ובעניין העברת ההילוכים דיברתי ברצינות כי אם אתם אומרים שבקריעה מגיעים ל-170 בריאשון אז נגיד שמהירות של 70 קמ'ש היא מהירות סבירה עבור המנוע בנסיעה בהילוך ריאשון ואני משער גם שבתוך העיר ברחובות וכאלה אז רוב הזמן אין צורך להעביר הילוך כי מין הסתם לא נוסעים 100 בתוך העיר.

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם
אוקי יש בפורום הזה אנשים מוזרים כי ששואלים שאלות רציניות אתם עונים תשובות לא לעניין ושרושמים משהו בצינייות אתם רושמים ברצינות מין הסתם אני יודע כמה זה 170 ועוד 170 רק שיערתי ללא חישוב מדויק...

ובעניין העברת ההילוכים דיברתי ברצינות כי אם אתם אומרים שבקריעה מגיעים ל-170 בריאשון אז נגיד שמהירות של 70 קמ'ש היא מהירות סבירה עבור המנוע בנסיעה בהילוך ריאשון ואני משער גם שבתוך העיר ברחובות וכאלה אז רוב הזמן אין צורך להעביר הילוך כי מין הסתם לא נוסעים 100 בתוך העיר.

אבל יש חפיפה בין ההילוכים ו 70 אפשר בשני או גם בשלישי.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

תיבת הילוכים צמודה יכול לאפשר ליהיות במהירויות חופפות כמעט בסל"ד קצת יותר גבוהה או קצת יותר נמוך .

מה גם שהגיר קצר יחסית .

ים long time no

פורסם
.

(זה לפחותשייראה הספידומטר של ה-R1:, מה כמה הוא מדויק? לאלוהים הפתרונות)

או YELLOW BOX, אלוהי הסטיה הספידומטרית.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם
אמנם אני רוכב על 2001 (רק 130 קמ"ש בראשון) אבל שמעתי שה2004 סוגר 160 קמ"ש בראשון.
???

cbr600rr 2003

הילוך ראשון , שבריר שניה לפני נורית ה rev ,מנוע צורח עד הרקיע השביעי ו 127 קמ"ש בספידומטר..

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם
הוא צודק לגבי הדגם החדש.

זאת בדיוק הסיבה בגללה נשבעתי לעצמי שהדבר הכי קיצוני שאי פעם ארכוש לשימוש בכביש ציבורי יהיה VFR... :shock:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...