Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תשתמש בחומרים שלא אמורים להיות על פלסטידיפ, מנסיון זה יגרום להרס שלו וחבל על העבודה שלך.

חבל היה גם BLACK FRIDAY היית מזמין את הדיפ קואט בשביל הברק וההגנה

בגלל זה לא רציתי לשים שום דבר כי שמתי על הגג בפעם הקודמת ונהיה לבן וכתמים וכו'. לא יודע אם מזה אבל לא רציתי לנסות.

הבלאק פריידיי לא משנה כי בכל מקרה הם לא שולחים לארץ. צריך להזמין באיביי דרך מתקין או חנות שלהם, לא יודע בדיוק מה זה, רק ראיתי שהוא מוכר את המוצרים שלהם.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון :

DYC שינו את המדיניות ועכשיו הם כן שולחים לארץ את כל המוצרים באתר שהם לא פלסטידיפ.

שלחתי מייל לבחור שמתעסק עם המשלוחים הבינלאומיים והוא שלח לי הצעת מחיר.

DIP COAT - 27$

BDP ספריי לניקוי ג'אנטים מצופים פלסטידיפ - 20$

15 משפכים עם רשת סינון - 1.5$

סה"כ 48.5$

והמשלוח... 54$..שהם כ-210 שקל..

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

לגבי מחיר המשלוח אין מה לעשות הרבה, לי זה יצא 30 דולר על 4 פחיות כי זה היה בבלאק פריידי עם הנחה של איזה 35%.

בסה"כ יצא לי פחות מ 100 דולר לכל החבילה, עם המשלוח והכל.

עדיין פחית בארץ עולה 100 ש"ח ואין לך כאן את כל הצבעים (כמו מה שאני הזמנתי).

יוסי - הם לא שולחים פלסטידיפ לארץ אבל את כל השאר כן? מוזר מאוד, אולי בגלל שמדובר בחומר דליק ונוזלי.

Opel Adam S 2017

פורסם
לגבי מחיר המשלוח אין מה לעשות הרבה, לי זה יצא 30 דולר על 4 פחיות כי זה היה בבלאק פריידי עם הנחה של איזה 35%.

בסה"כ יצא לי פחות מ 100 דולר לכל החבילה, עם המשלוח והכל.

עדיין פחית בארץ עולה 100 ש"ח ואין לך כאן את כל הצבעים (כמו מה שאני הזמנתי).

יוסי - הם לא שולחים פלסטידיפ לארץ אבל את כל השאר כן? מוזר מאוד, אולי בגלל שמדובר בחומר דליק ונוזלי.

מאיפה הזמנת?

בבדיקה עם כמה מוכרים באיביי וDYC אמרו לי שזה חומר מסוכן ואסור לשלוח אותו בטיסה ואפשר דרך הים אבל רק משטח וזה עולה 800 דולר.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

פותח השרשור,

כל הכבוד על ההשקעה, פרוייקט מגניב.

ברשותך הערה קטנה שאני מקווה שתגרום לך להארה.

מה שאתה לתמונות זה לא עריכה, זה חירוב.

הן נוראיות ברמה שאשכרה מעצבן להסתכל על התמונות.

אני גם לא יודע לערוך תמונות, לכן אני משתדל לצלם תמונה טובה ככל הניתן כדי שלא אצטרך לחרב אותה אחר כך.

בבקשה תפסיק, זה כואב בעיניים.

השתדלתי להיות עדין, תודה על שיתוף הפעולה.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מאיפה הזמנת?

בבדיקה עם כמה מוכרים באיביי וDYC אמרו לי שזה חומר מסוכן ואסור לשלוח אותו בטיסה ואפשר דרך הים אבל רק משטח וזה עולה 800 דולר.

כתבתי כמה שורות מלמעלה הזמנתי דרך BUY2USA, משלוח ימי ב 27 דולר, יש משלוח אווירי ב 40 לדעתי.

בזמנו כפי שאמרתי בבלאק פריידי יצא לי לשלם על משלוח אווירי 25 דולר בערך וכל שאר הבקבוקי ספריי יצאו 40-50 דולר. בסה"כ 70-60 דולר לכל הערכה.

ללא הנחות יעלה משהו לדעתי כמו 100 דולר ועדיין יותר שווה מלקנות בארץ לפחות אתה מקבל את הצבעים שאתה בוחר, ולא את ה 7 הצבעים הפשוטים שיש כאן.

מה שאתה עושה בעצם זה לפתוח חשבון ב DYC ולשלוח לכתובת ש BUY2USA נותנים לך, הכתובת היא המחסנים שלהם כנראה, משם הם שולחים אלייך אישור תשלום על המשלוח (עד שלא תעשה זאת החומר ישאר אצלם), ולאחר שאתה משלם ל BUY2 הם שולחים אלייך לכתובת הרצויה, זה הגיע אלי עד לדלת של ההורים.

Opel Adam S 2017

פורסם

פו"ש, שאפו על ההשקעה והאומץ.

א ב ל, הצבע נראה שרוף ועייף, כזה שעמד שנים בשמש.

גם חוסר ההתאמה בין הצבע המקורי (כסוף) לבין הצבע החדש שורט לי את העין, חוסר ההתאמה הזה נוכח בכל פתיחת דלת, או מכסה תא מנוע.

לדעתי בהינתן האילוצים הקיימים (שנתון הרכב, תקציב) ניתן היה להגיע לתוצאה טובה יותר.

פורסם
פו"ש, שאפו על ההשקעה והאומץ.

א ב ל, הצבע נראה שרוף ועייף, כזה שעמד שנים בשמש.

גם חוסר ההתאמה בין הצבע המקורי (כסוף) לבין הצבע החדש שורט לי את העין, חוסר ההתאמה הזה נוכח בכל פתיחת דלת, או מכסה תא מנוע.

לדעתי בהינתן האילוצים הקיימים (שנתון הרכב, תקציב) ניתן היה להגיע לתוצאה טובה יותר.

הצבע לא עייף ובטח לא שרוף. זה שחור מאט. ככה הוא אמור להיראות וזה מה שרציתי. אם הוא לא מוצא חן בעינייך זה כבר משהו אחר. תאמין לי שאני קצת קצת קצת מבין בצבע בכלל ובצביעה בהתזה בפרט. אם הייתי רוצה הייתי עושה צבע רגיל עם לכה והיה יוצא כמו שהוא נראה שהוא יצא מהמפעל, אבל לא לזה התכוון המשורר. כל מי שראה את את האוטו במציאות התלהב ואמר שנראה פגז וכו' ולפחות 3 אנשים כבר ביקשו ממני לעשות אותו דבר גם לאוטו שלהם.

חוסר ההתאמה בצבע המקורי נובע מכך שלא היה לי זמן לסיים את הקורות. בזמן הקרוב אני יצבע גם את הקורות והכל יהיה בצבע אחיד.

לגבי הפנסים - אני לא חושב שזה מיותר. לדעתי זה נותן לאוטו אחידות וזה מה שרציתי. את הקדמיים הייתי חייב להחליף בשביל לשים קסנון כי לא הייתי שם על רפלקטור.

ג'אנטים בעבודה.

לגבי כיתובים וסמלים - אמרו לי כמה אנשים שיפה ככה ואמרו כמה להשאיר בצבע המקורי. במקור רציתי לצבוע את הסמלים באפור כהה, מה שנראה לי שאני יעשה. בכל מקרה בנתיים אהבתי ככה וככה זה נשאר. בנוסף הזמנתי כמה מדבקות שישברו את השחור.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...