Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים .

אני מנסה להרכיב מפרט למחשב עבודה עבור אישתי (desktop) ,

אני רוצה מחשב חזק אבל לא over kill , כזה שיהיה אפשר למשוך איתו 3 שנים.

התוכנות המיועדות לרוץ עליו הן בעיקר : אוטוקאד וסקאצאפ . מידי פעם גם פוטושופ .

לפי דעתי אין צורך בכרטיס מסך חיצוני מאחר והתוכנות הנ"ל לא דורשות גרפיקה מורכבת במיוחד.

אני מניח שארצה SSD למערכת ההפעלה ואולי כדאי מעבר ?

התקציב עד 3000

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי מפרט מומלץ .

תודה

פורסם

תודה על התגובה ,

מסך מקלדת ועכבר יש ,

האם מעבד i3 מספיק חזק למחשב עבודה ?

האם כדאי SSD גדול יותר כדי שהתוכנות ירוצו יותר מהר בקריאה מ - HD ?

נכון להיום היא עובדת על לפטופ dell בן שנתיים עם i5 והוא נהייה עגלה .

פורסם

מה המפרט של הלפטופ הנ"ל?

אולי הוספת SSD תבטל קניית מחשב חדש (ותשפר פלאים את זמן התגובה)

לדעתי עדיף SSD של 250 ועליו Win והתוכנות שהיא עובדת איתן, אם אין צורך במלא מקום (סרטים ומוזיקה) לא רואה טעם לHD כלל.

פורסם

המחשב הנוכחי הוא לפטופ דל בן שנתיים , מעבד i5 שתי ליבות לדעתי (לא זוכר את הדגם המדוייק) זיכרון 4 גיגה ו HD רגיל איזור ה 500 גיגה .

אני מאמין שאם אבצע ניקיון יסודי על המחשב המהירות תשתפר אבל חלק עיקרי מהרצון לקניית מחשב חדש הוא לשמור את הנוכחי כמחשב גיבוי עם כל התוכנות הרלוונטיות מותנות ובחדש לבצע את העבודות כך שבמקרה של בעיה היא יכולה להמשיך לעבוד על הישן ולתת שירות ללקוחות.

פורסם

לא עובדים עם לפטופים. ואסף למה קיצצת לו 1000 שקל? זה שליש מהתקציב ואפשר לבנות משהו הרבה יותר חזק

אני הייתי הולך על i7 עם 16GB ראם מינימום, מסביב לזה תבנה את השאר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

i7, 16gb, ssd

מפה אתה צריך להתחיל

לא כי ה i5 לא יסחוב, הוא יסחוב מעולה, אבל ה I7 פשוט יזדקן טוב יותר

אני בספק אבל שתוכל להכניס בתקציב דור שישי של ה I7

פורסם

אם לא חייבים את כל הסכום אז יותר טוב אבל אני מעדיף לא להגיע עוד שנתיים למצב שהמחשב לא סוחב .

בעיקרון על המחשב הזה לא ירוצו משחקים וכדומה , מחשב שרובו עבודה ואינטרנט.

אני לא חושב שאנחנו צריכים i7 , אבל אולי אני טועה.

פתוח להצעות .

תודה

פורסם

אני אבקש ממך לציין איזה שימושים היא עושה בautocad sketchup וphotoshop. כי אם היא עובדת ברזולציות מאוד גבוהות על פרויקטים גדולים אז i7(סדרה קודמת זה אחלה), זיכרון 16gb, כונן קשיח ssd וכרטיס גרפי באזור הgt740 2gb הם חובה.

אם היא עובדת ברמה נמוכה יותר וצריכה משהו בסיסי אז i5(סדרה קודמת גם הפעם זה אחלה), בשום אופן לא לi3 ועדיף לא להשתמש בכרטיס מסך מובנה ולרכוש אחד חיצוני.

בנוסף, מניסיון אישי שלי ועוד הרבה אנשים, מומלץ להתקין ווינדוס 7 64bit כי התכונות של autodesk מאוד בעייתיות ב8 ו10.

פורסם
אני אבקש ממך לציין איזה שימושים היא עושה בautocad sketchup וphotoshop. כי אם היא עובדת ברזולציות מאוד גבוהות על פרויקטים גדולים אז i7(סדרה קודמת זה אחלה), זיכרון 16gb, כונן קשיח ssd וכרטיס גרפי באזור הgt740 2gb הם חובה.

אם היא עובדת ברמה נמוכה יותר וצריכה משהו בסיסי אז i5(סדרה קודמת גם הפעם זה אחלה), בשום אופן לא לi3 ועדיף לא להשתמש בכרטיס מסך מובנה ולרכוש אחד חיצוני.

בנוסף, מניסיון אישי שלי ועוד הרבה אנשים, מומלץ להתקין ווינדוס 7 64bit כי התכונות של autodesk מאוד בעייתיות ב8 ו10.

מזה מומלץ? חובה, ה32 לא מזהה יותר מ4 גיגה ראם.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

yotams4, אם תשים לב ההמלצה היא לא על הגירסה הספציפית של 7, אלה על כך שלא להתקין ווינדוס 8.1 או 10 בגלל שעם התוכנות הנ״ל יש בעיות במערכות הפעלה האלו.

פורסם

עיקר השימוש הוא בתוכנת אוטוקאד לשרטוט חללי פנים (דו מימד) של דירות ובתים בעיקר , מידי פעם sketchup להדמיות ומידי פעם photoshop לעיבוד תמונות.

כונן SSD הוא בתיכנון , השאלה היא הגודל , אם לקחת רק למערכת ההפעלה SSD קטן או אחד יותר גדול שגם התוכנות הנ"ל יותקנו עליו.

אני לא זוכר אם בלפטופ הנוכחי יש כרטיס מסך חיצוני או לו אז נראה לי שאולי אנסה קודם את הכרטיס on board ואם לא יהיה טוב אוסיף כרטיס לאחר מכן.

פורסם

אוקי, אז i5 בהחלט יספיק לשימושים הנ״ל, קח 16gb זיכרון ואם נכנס לתקציב אז gt740 (המחיר הוא באזור ה400) אז עוד יותר מעולה.

בנוגע לדיסק קשיח, ממליץ לך לקנות 2 כוננים, אחד של 2TB של WD סדרה כחולה וssd 240gb.

ממליץ לה לשנות טיפה את צורת העבודה לכזו שהמערכת הפעלה וכל התוכנות הקריטיות מותקנות על הSSD, כל הפרויקטים שכרגע היא עובדת עליהם נמצאים בתקייה מסויימת בSSD וברגע שהיא סיימה אותם ואין לה יותר צורך בהם - מעבירה אותם לכונן הרגיל של 2TB. בצורה הזו היא בעצם מרוויחה מכל המהירות של הSSD בעבודה השוטפת ולא מוגבלת מבחינת מקום באיחסון.

• תוכן חדש...