Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אודה לעזרתכם בבחירת רכב להורי, הם בשנות השישים שלהם, התקציב הוא כ-130K.

אני המלצתי להם לנסות ג'יפון, גם מבחינת נוחות הכניסה והיציאה וגם שפעם אחת בחייהם, יהיה להם קצת פוזה.

הנסועה שלהם היא מאוד נמוכה, כ-7-8k בשנה, כך שצריכת דלק לא כל כך חשובה . מבחינת גודל, הם בעיקר מסיעים את הנכדים, כך שהגודל מאחור הוא פחות קריטי.

רצוי שיהיה אבזור ברמה גבוהה, ככל האפשר. ההורים שלי בדרך כלל מחזיקים את הרכבים שלהם לתקופות ארוכות, הרכב העדכני שלהם נמצא ברשותם 9 שנים, כך שרצוי שהרכב הנרכש יהיה אמין.

תודה רבה מראש לכל העוזרים.

פורסם

ויטארה החדשה, ורצוי בגרסת 4X4 עם אבזור משופר, רק שיבדוק את המרווח מאחורה (בסיס גלגלים של 250 ס"מ)

עוד אפשרות, אבל עם מחיר גבוה יותר, אוטלנדר- מתלים רכים ונוחים, מאובזר (בקרת אקלים, גג שמש, פנסי לד, בקרת שיוט, מפתח חכם, CONNECTED CAR) ובטיחותי (מוביל איי ו5 כוכבים). מחיר מבצע בסביבות 145 אם אני זוכר נכון.

פורסם

חברים, תודה רבה על התגובות המהירות.

אני אעשה שעורי בית ואבדוק את ההמלצות שלכם, ראיתי שאף אחד לא רשם את ניסן קשקאי, במקרה? או שהיא לא מומלצת?

פורסם

ממליץ לך לנסות ולהציע להם את הסוזוקי קרוסאובר או הסוזוקי ויטרה.

הרכבים הנ"ל קומפקטים ואולי יתאימו לצרכים שלהם.

מה שבטוח שתיהיה להם נוחיות של כניסה לרכב

אשר גבוה מהרכבים המוגדרים בארצנו כמשפחתיים.

פורסם
חברים, תודה רבה על התגובות המהירות.

אני אעשה שעורי בית ואבדוק את ההמלצות שלכם, ראיתי שאף אחד לא רשם את ניסן קשקאי, במקרה? או שהיא לא מומלצת?

לניסן קשקאי אין שום יתרון על ג'יפונים אחרים כמו קיה ספורטאז' או יונדאי טוסון החדש.

קיה עם מנוע 1600 סמ"ק נותנת תמורה טובה יותר למחיר, גם יונדאי.

אם ג'יפון זה הכיוון, תבדקו את שני הקוריאנים, עם דגש ליונדאי טוסון - זה דגם חדש לגמרי .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

להלן מספר נתונים להשוואה בין רכבי הסוזוקי קרוסאובר/ויטרה -

סוזוקי קרוסאובר - אורך: 4.30מ' / סוזוקי ויטרה - אורך: 4.175מ'.

סוזוקי קרוסאובר - בסיס גלגלים: 2.60מ' / סוזוקי ויטרה - בסיס גלגלים: 2.50מ'.

משמעות גודל בסיס גלגלים = מרווח לנוסעים.

רוחב המכוניות כמע זהה - קרוסאובר: 1.765מ' / ויטרה: 1.775מ'.

נפח תא המטען - קרוסאובר: 430 ליטר עד 440 ליטר / ויטרה: 375 ליטר.

משמעות הנתונים שנלקחו ממפרט הרכבים באתר היבואן -

סוזוקי קרוסאובר - גדולה ומרווחת יותר ובעלת תא מטען גדול יותר.

פורסם

היי paradocx,

אם הזכרת אמינות, אז אין אמין יותר מסובארו!

אשמח להמליץ לך על סובארו XV, רכב מרווח במיוחד המשלב בצורה נפלאה יכולת בטיחותית בכביש עם זריזות ודינמיות בשטח, כך שהוא מצוין לנסיעות יומיות ואם הוריך ירצו קצת הרפתקאות, מצוין גם לטיולים משפחתיים בשטח. כמו כן, רכב ה4X4 הנמכר ביותר בישראל על פי איגוד יבואני הרכב לתקופה בין ה1.1.15-31.5.15

מוזמן לקרוא כמה פרטים עליו:

http://www.calcalist.co.il/local/art...638019,00.html

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-f56943933f2c741006.htm

אשמח להזמין את הורייך לנסיעת מבחן באזור מגוריהם.

אתה יכול לשלוח לי את הפרטים בהודעה פרטית וניצור איתם או איתך קשר.

תודה ואחלה יום.

אייל.

• תוכן חדש...