Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם האחרונה שטפתי את הרכב לפני חודש (למען הדיוק ב-21 לנובמבר). מאז היו ימים של אבק וגם ימים של גשם לאחרונה, אז הוא גם צבר לכלוך וגם נשטף מעט בגשמים. כמובן בחלקים התחתונים של הרכב הבוץ נצבר בכמויות גבוהות יותר, אבל יהיה קל לנקות את זה. הינה חלק עליון שצילמתי היום כדי להמחיש את רמת הלכלוך שנצבר במשך חודש על הרכב שחונה בחוץ ביום ובחניה פתוחה אך מקורה בלילה:

20151218_114427.jpg

עדיין יחסית לרכבים בשכונה הוא נראה הרבה יותר נקי. :-P

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלומי, שאלה- בתור איש מקצוע, יש לך אפשרות לקנות את האופטיקוט המקורי? כי מבחינת עמידות הוא אמור להיות יותר טוב מהC1 ואפשר לשים עליו את הציפוי החדש של אופטימום (ברח לי השם) שנותן ברק כמו האקסו. ואם אתה קונה כמות אמור לצאת יותר זול (כמה עשרות\מאות שקלים שאפשר להשקיע בעוד יד של פוליש :) )

אני קונה את הציוד ואת הציפויים מאותו המקום שכולם קונים :-) אין לי גישה לגירסה הקודמת של ה opti..

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

התכוונתי לאופטיקוט פרו. ממה שאני יודע היא עדין קיימת אבל אופטימום מוכרים אותה רק לדיטיילרים http://opti-coat.net/

גם ממה שקראתי צריך לקבל הסמכה מאופטימום בשביל זה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...