Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות A-6' פיג'ו 605.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנא חוות דעתכם, לגבי המכוניות הנ"ל ההתלבטות שלי הינה בין השתיים כאשר האאודי מצוידת במנוע 2.6, וה - 605 במנוע 3000, או 2000 טורבו. כמו כן ברצוני לדעת מהו בסיס הגלגלים (מרחק סרנים) של הרכב באם מישהו יודע ?

פורסם

אין מה להשוות בין השתיים ה-A6 לוקחת בגדול.

ההשוואה הנכונה היא עם 605 3000 שקיימת אמנם במחירון אך נדירה ביותר.

בסיס הגלגלים של ה-A6 הוא 269 ס"מ

בסיס הגלגלים של ה-605 280 ס"מ

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הפזיו 605 זה אוטו הרבה פחות טוב וכמו שנאמר אין כמעט במה להשוות!

עם אתה מעוניין בפיזו 605 אז יש גם את הסיטרואן XM שהיא יותר מאובזרת מהפיזו

ולפי דעתי נראית הרבה יותר טוב, המכוניות האלה הם מכוניות מנהלים מפנקות ביותר

במחיר ממש מצחיק, הבעיה שלהם זה הביטוח שעולה די הרבה,סחירות, ובחלקם צריכת הדלק גבוהה מאוד, ב-XM אני יודע שבמנוע 2000 טורבו צריכת הדלק היא בערך 1:10 שזה לא נורא

אבל עם תקח לדוגמא את האופל אומגה שהיא גם כן מכונית מנהלים מפנקת במחיר מצחיק

צריכת הדלק שלה היא אסטרונומית!

את ה-A6 קשה מאוד למצוא, זה אוטו נדיר יחסית, אבל עם אתה מוצא זה תמורה מעולה לכסף!

לדעתי עם אתה מוצא אודי A6 במצב טוב תקח, ולא, יש את ה-XM, שעם תרצה תשלח לי ה"פ

יש אחת למכירה, ואני יספר לך כמה דברים מעניינים עליה!

בכבוד רב

יונתן

פורסם

כוונת המשורר היתה לאודי A6 הקודמת,שלא היתה אלא שינוי שם לאודי 100 המקורית.ה 605 בגירסת הטורבו(2000)לא נופלת מהאודי ברוב התחומים,ועלה עליה במרווח בפנימי,נוחות הנסיעה והתנהגות הכביש.הזדמן לי לנהוג באודי A6 ולא התפעלתי ממנה,בייחוד לא מההגה האמריקאי שלה(הרבה יותר מידי קל)ונוחות הנסיעה הבינונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כוונת המשורר היתה לאודי A6 הקודמת,שלא היתה אלא שינוי שם לאודי 100 המקורית.ה 605 בגירסת הטורבו(2000)לא נופלת מהאודי ברוב התחומים,ועלה עליה במרווח בפנימי,נוחות הנסיעה והתנהגות הכביש.הזדמן לי לנהוג באודי A6 ולא התפעלתי ממנה,בייחוד לא מההגה האמריקאי שלה(הרבה יותר מידי קל)ונוחות הנסיעה הבינונית.

מחזק

ה605 רכב מאוד נוח, מפנק ודי מרווח הבעיה היחידה זו אחזקה גבוהה ויקרה

מלבד זה הרכב עדיף על האוודי- כפי שאמר פרחי מדבור ב100 גדולה בכל פרמטר

ה2000 טורבו גם נוסע יפה(ה605 עדיפה על ה xm בכל המובנים אולי מלבד איבזור ונוחות אבל זה זניח)

בהצלחה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מצטרף לדעתו של פרחי, ומוסיף שאל תיגע ב- XM בהחלט מדובר במרבד קסמים אבל העלויות גבוהות ורמת התיחכום של הרכב ובעיקר המערכת הפניאומטית לא עושה טוב למוסכניקים בשרודר.

אבל ה- 605 הוא רכב נפלא ואפילו די אמין (ראה את ה- 605 הצבאיות) מבחינת ניהוג מרגיש כמו סופר מיני. אני אהבתי.

• תוכן חדש...