Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

מחפש לקנות רכב מיני לזוג (+תינוק בעתיד הקרוב) בעיקר לנסיעות עירוניות באזור המרכז, תקציב 45K.

 

לאחר השוואה בין האופציות השונות נשארתי עם האפשרויות הבאות:

 

1. טויוטה יאריס

2. אופל קורסה

3. יונדאי I20

 

עשיתי סיבוב אתמול בכמה חברות והציעו לי את האופציות הבאות:

 

טויוטה יאריס שנת 2009 יד שניה, שתי הידיים פרטיות. 90K קילומטר.

 

אופל קורסה שנת 2011 יד ראשונה מהשכרה 102K קילומטר.

 

שתי ההצעות לא נשמעות לי מציאה שחייב לקפוץ אליה אבל עדיין יש לי התלבטות שהייתי רוצה לשמוע חוות דעת נוספות.

 

האם כדאי ללכת על האופל בגלל השנתון המתקדם (אם מתעלמים מהעובדה שהרכב מהשכרה) בכל מקרה מדובר על רכב צעיר בשנתיים, או כדאי ללכת על היאריס בגלל השמירת ערך שיש לסוג הזה של הרכבים.

 

מה לדעתכם עדיף?

פורסם

ליאריס יש גיר רובוטי חד מצמדי , עדיף שתנסה אותו לפני. אם אתה שוקל i20 תשקול גם קיה ריו(הדגם האחרון אם נכנס בתקציב). שקול גם הונדה גאז שמאוד מרווחת.

פורסם

היאריס הרובוטית לא מצטיינת בשום דבר, לא באמינות, לא בנוחות ולא בשמירת הערך.

הקורסה גם היא סוס מת, אין בה שום דבר מיוחד ובטח שהיא לא נודעת באיזו אמינות מופלגת או שמירת ערך טובה.

היונדאי I20 נשמעת כמו האופצייה היותר מוצלחת מבין השלוש וגם היא לא ממש מוצלחת במיוחד, אבל לפחות היא אמינה וסחירה. יש לבדוק טוב-טוב את מצבן המכני של הכלות המיועדות, רכב מתיישן בעל עבר ליסינגי או השכרתי עלול להתגלות כבעייתי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

1- ליאריס, כמו שאמרו קודם, הדור הזה לא מוצלח בשום דבר (מלבד חיסכון בדלק).

1+ ליונדאי I20, הוא בין הרכבים המרוויחים בקטגוריה (משמעותי בעת התרחבות המשפחה), אמינה, השוק די מוצף בדגם הזה ככה שלא תהיה בעיה למצוא אחת במצב טוב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

 

פורסם
ליאריס יש גיר רובוטי חד מצמדי , עדיף שתנסה אותו לפני. אם אתה שוקל i20 תשקול גם קיה ריו(הדגם האחרון אם נכנס בתקציב). שקול גם הונדה גאז שמאוד מרווחת.

 

גם אני חשבתי על הריו, הדגם האחרון ממש רכב אחלה. בנוגע לגיר הרובוטי של היאריס, לדעתי הוא לא מצטיין בכלום והירידת ערך שתהיה עליו הופכת את הרכב ללא כדאי בעליל. אם אתה מאד מתחבר אחרי נסיעות מבחן אז תפדל, אבל תקח בחשבון שיהיה קשה למכור אח"כ.

×
×
  • תוכן חדש...