Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 159 tbi - שרשור מתגלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רק שאלה קצרה, במטותא: זה לא אותו קלאץ' כמו בג'ולייטה תלתן, שאמור לעלות 15k? או שאני מתבלבל לגמרי עם משהו אחר?

הטיפול שעשית, בהתחשב בכל מה שכלול בו, ובזה שלא מדובר באלטו, נשמע לי זול באופן מחשיד כמעט.

ותודה על העדכון!

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אחלה סקירה, עכשיו קראתי גם את הראשונה. רכב יפהפה.

מודה באשמה שאני קניתי את הבראבו מעל המחירון, ומבסוט מכל שקל ששולם.

למרות שהשרשור הזה מזכיר לי למה חשבתי על 159 למרות שאני רווק וסטודנט.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

כתיבה יפה ורכב יפיפה!

כיף לקרוא איך אתה מתחזק את הרכב. מוזר שחסר לך כח, או שמא נמאס מהרשיון?;)

לתשומת ליבך: אל תתקין תוכנה ברכב הזה! יש לו גיר M32, שבמקרים נדירים עובר את ה150000 ק"מ. הוא הותקן באלפות, פיאט, סאאב ואופל. הלאגרים שלו לא שורדים, ומדברים גם על כך, שהוא הורכב בצורה לא נכונה במפעל, בגלל זה אופן השימוש לא משפיע על אריכות ימיו.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מאוד נהניתי לקרוא, לדעתי המחירים שציינת בסדר גמור ואפילו די זולים (עשיתי טיפול גדול+טיימינג מלא לפני חודש).

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• אחראי פורום
פורסם

Giri Giri, אני מכיר את הטענה. כשביקשתי סימוכין ממי שהתריע על כך, לא קיבלתי תשובה.

חיפשתי בעצמי (אבל לא מאוד לעומק), להבנתי יש מספר וריאציות של הגיר אך אולי אני טועה.

יש לא מעט מכוניות שנוסעות עם תוספות כוח ולא ידוע כרגע על תקלות.

מעבר לכך, מיכאל מת"א שידוע בגישה שמרנית יחסית, כל טלפון איתו מסתיים ב"לך לעשות תוכנה".

אבל אני לא מתייחס בביטול להערות האלו ואמשיך לחקור את העניין.

זהו, החלטתי, אני רוצה אותה בחזרה.

נעשה לך מחיר כולל דמי השבחה :lol:

Shapeu.

יש לי כיוון לברמבו מקס וברמבו ספורט. דבר איתי אם תרצה לשפר.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

מעניין, נדבר :mm_yeah:

אני רק שאלה קצרה, במטותא: זה לא אותו קלאץ' כמו בג'ולייטה תלתן, שאמור לעלות 15k? או שאני מתבלבל לגמרי עם משהו אחר?

הטיפול שעשית, בהתחשב בכל מה שכלול בו, ובזה שלא מדובר באלטו, נשמע לי זול באופן מחשיד כמעט.

ותודה על העדכון!

החלפת קלאץ' לא זולה אבל לא 15 אלף, זה בטח מחירים במרכזי. להגיד לך בדיוק אני לא יודע, איפשהו חצי מזה.

הטיפול זול? לדעתי לא, אולי לא מופרך כמו שנהוג לחשוב אבל לא זול. דומה לשאר רכבי הסגמנט.

אם תוריד ממנו דברים שגרתיים, אתה נשאר עם משהו כמו 4-4.5 רק לטיימינג, שזה בסקאלה העליונה.

שמח שאהבתם ותודה על התגובות :-P

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם
אחלה סקירה, עכשיו קראתי גם את הראשונה. רכב יפהפה.

מודה באשמה שאני קניתי את הבראבו מעל המחירון, ומבסוט מכל שקל ששולם.

למרות שהשרשור הזה מזכיר לי למה חשבתי על 159 למרות שאני רווק וסטודנט.

קניתי כמה מכוניות במחירון פלוס, כאלה שהיה שווה להשקיע בהן. זה החזיר את עצמו ביג טיים.

בנתיים תהנה ושמור לי על האוטו.

אני מאוד נהניתי לקרוא, לדעתי המחירים שציינת בסדר גמור ואפילו די זולים (עשיתי טיפול גדול+טיימינג מלא לפני חודש).

גם אתה :twisted:

הזכרת לגבי ה-147 שבה הטיימינג יקר כמו ב-159 בערך. כי בבראבו ובאבארט הוא היה זול בצורה רצינית, 1000-1500 ש"ח,

כבר התלהבתי שאולי זה יזלוג גם ל-159.

לא זלג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק בפעם האחרונה שהייתי אצל מיכאל דיברנו על המחירים של הטיימינג ולמדתי שמחיר הטיימינג זול משמעותית מב- 147 (ג'ולייטה בגרסאות 120 וגם 170, לא תלתן ירוק) ואצלי זה בסקאלה העליונה יחסית לאלפות החדשות. גם חבר עם מיטו 135 כ"ס ציין מחיר נמוך יותר לטיימינג משאני שילמתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

איתי,

בישראל לא נמכרו אופלים ידניות בכלל , על סאאב אין מה לדבר אפילו. ה159 עם מנועי 1.9,2.2,TBI והבראבה טורבו נדירות, ככה שאני מעריך שסטטיסטית קשה לקבל תמונה מלאה. מה גם שהנסועה בישראל מאד נמוכה ביחס לאירופה, ככה שחלק מהרכבים פשוט לא שורד עד התקלה. באירופה כמות התקלות הגיעה לכמויות שמדברים על תקלה סדרתית. אם הגיר מתחיל "ליילל" במיוחד בהילוכים 5,6, דחוף לגשת למוסך, אחרת אפשר יהיה לראות את הציר של התיבה מציץ מהגיר:shock: (לא הייתי מאמין, אם לא הייתי רואה במו עיני).

אגב, אצלך מערכת של Bose?

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• אחראי פורום
פורסם

תודה!

איתי,

בישראל לא נמכרו אופלים ידניות בכלל , על סאאב אין מה לדבר אפילו. ה159 עם מנועי 1.9,2.2,TBI והבראבה טורבו נדירות, ככה שאני מעריך שסטטיסטית קשה לקבל תמונה מלאה. מה גם שהנסועה בישראל מאד נמוכה ביחס לאירופה, ככה שחלק מהרכבים פשוט לא שורד עד התקלה. באירופה כמות התקלות הגיעה לכמויות שמדברים על תקלה סדרתית. אם הגיר מתחיל "ליילל" במיוחד בהילוכים 5,6, דחוף לגשת למוסך, אחרת אפשר יהיה לראות את הציר של התיבה מציץ מהגיר:shock: (לא הייתי מאמין, אם לא הייתי רואה במו עיני).

אגב, אצלך מערכת של Bose?

כאמור, לא מתייחס בביטול לעניין וארד לעומקו.

לגבי המערכת - לא יודע :shock: אני זוכר שאמור להיות לוגו של bose אם כן, לא זכור לי שנתקלתי בו.

• תוכן חדש...