Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חיבור רמקולים Focal KRX2


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות סט Focal K2 Power 165 KR2

ה-HU שלי זה DEH-80PRS, יש לו קרוס אקטיבי ויציאות נפרדות לוופר וטויטר, אני מעוניים להתשתמש בו לחבר את המערכת לשני מגברים נפרדים (bi-amp) ולא להשתמש בקרוס המקורי.

הבעיה שהרמקולים הם 2 אום ולא 4 אום, האם אני צפוי להתקל בבעיות? איך שאני מבין, הקרוס האקטיבי מותאם לרמקולים של 4 אום

פורסם (נערך)

מאחר ואת החיתוך אתה מבצע ביחידת הראש בצורה אקטיבית לפני החיבור למגבר ולאלמנטים ולא פאסיבית, להבנתי לא יהיה קשר להתנגדות הרמקולים.

 

אגב, רק הוופר בעל התנגדות נומינלית של 2 אוהם. הטוויטר הוא בעל התנגדות נומינלית של 8 אוהם -

נתונים טכניים וופר, נתונים טכניים טוויטר.

 

הנתונים הטכניים לעיל נכונים עבור ה-KR2. עכשיו אני שם לב שבכותרת רשום KRX2.

המשפט נשאר נכון, אבל הנה הנתונים הטכניים המתאימים - נתונים טכניים וופר, נתונים טכניים טוויטר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
×
×
  • תוכן חדש...