Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

העבר העגום בתחילת דרכו של המנוע החדשני הנ"ל ידוע ומוכר ,כמובן שעבר שדרוגים וריקולים בכל הבעיות הראשוניות שהתגלו..

כיום הרבה אנשים (במיוחד אוהבי וואג) עדיין מהססים להיכנס להרפתקה הזאת שנקראת tsi

גם אני ועוד חבר פורום שיצא לי לשוחח איתו, באותה התלבטות ,שאם ואכן סודרו כל אלו אותם תופעות החיתולים, עדיין לא ברור לכמה קילומטרז' יכולים להגיע סוג המנועים הנ"ל ,עד היום יצא לי להיתקל ולתחקר אנשים עד ה100k

לכן לטובת כלל החברים ,אשמח אם אנשים בעלי הרכבים הנ"ל או כאלו שמכירים מישהו קרוב ויודעים בוודאות מה עבר על רכבו ,וכמובן בעלי המקצוע שמן הסתם נתקלו ברכבים האלו ,שחצו את קו ה100k ויפרטו:

קילומטר, שנה, דגם, החלפות ותיקונים, וכמובן הרגשת ההזדקנות בביצועי הרכב

בתודה מראש

רמי

פורסם

מנוע 1.8tsi ידוע עם בעיית אכילת שמן עקב פגם ברינגים. מנוע 1.4 טוויןצארגר ידוע בבעיה שגורמת לחור בבוכנה והצורך בהחלפת מנוע. מנוע 1.2 ליטר יש בעיה עם מותחן שרשרת טיימינג ושרשרת טיימינג.

פורסם

מנוע 1.8tsi מודל 2011 משמש בעיקר לעבודה וחזרה.

משאבת מיים התחילה לנזול ב 50K , הבעייה שהחברה ב VAG התחכמו ובנו משאבת מיים שכדי להגיע אלייה צריך לפרק חצי אוטו , בנוסף היא יקרה בטירוף !! 3200 ש"ח !

במוסך שהחלפתי היו זרוקות על הריצפה המון משאבות ישנות כאלו ...... הבעיה ידועה .

כשהחלפתי התברר שהמשאבה החדשה משופרת , והחליפו חלק פלסטיק במתכת .

אני כמעט יכול להבין שמשאבת מיים הולכת אחרי 50K , אבל מחיר שערוריתי שכזה ??

פורסם
שלום לכולם

העבר העגום בתחילת דרכו של המנוע החדשני הנ"ל ידוע ומוכר ,כמובן שעבר שדרוגים וריקולים בכל הבעיות הראשוניות שהתגלו..

כיום הרבה אנשים (במיוחד אוהבי וואג) עדיין מהססים להיכנס להרפתקה הזאת שנקראת tsi

גם אני ועוד חבר פורום שיצא לי לשוחח איתו, באותה התלבטות ,שאם ואכן סודרו כל אלו אותם תופעות החיתולים, עדיין לא ברור לכמה קילומטרז' יכולים להגיע סוג המנועים הנ"ל ,עד היום יצא לי להיתקל ולתחקר אנשים עד ה100k

לכן לטובת כלל החברים ,אשמח אם אנשים בעלי הרכבים הנ"ל או כאלו שמכירים מישהו קרוב ויודעים בוודאות מה עבר על רכבו ,וכמובן בעלי המקצוע שמן הסתם נתקלו ברכבים האלו ,שחצו את קו ה100k ויפרטו:

קילומטר, שנה, דגם, החלפות ותיקונים, וכמובן הרגשת ההזדקנות בביצועי הרכב

בתודה מראש

רמי

גולף 6 1.4 tsi 122 כוח סוס.

נקנתה כחדשה בשנת 2011.

מהיום הראשון הגיר לא גילה עדינות. במהלך החיים של הרכב עד שנמכר (מיד אגיע לזה) הוחלפו פעמיים מצמדים, פעם אחת "מוח גיר". בפעם השלישית הוחלף הגיר כולו באיזור 95K אחרי שב-85K כבר גילה את הבעיות הרגילות - רעידות יתר בתחילת נסיעה, מכות בהעברת והורדת הילוך, רעידות קשות בעליות. בממוצע הוחלפו מצמדים כל 30K. גם לאחר החלפת הגיר לחדש, הוא לא עבד כראוי.

לגבי מנוע - מהיום הראשון צרך שמן. בין הטיפולים משהו כמו 1.5 ליטר. ככל הרכב טופל בזמן ובחלפים בהתאם להוראות יצרן. בעשרות אלפי הקילומטרים הראשונים המנוע היה מצויין. הרכב "סחב" נפלא, שפע כוח זמין וצבר תאוצה בלי מאמץ ותוך חיסכון ניכר בדלק. הבעיה הייתה שהגיר תמיד סירס את המנוע כי תמיד הייתה איתו (עם הגיר) בעיה כאמור. לאחר משהו כמו 70K קילומטרים הורגשה ירידה בביצועי המנוע. הרכב הפך "כבד" מעט והסחיבה לא הייתה כתמול שלשום, אבל באופן לגיטימי למנוע ורכב שעברו לא מעט קילומטרים ושנים. סך הכל מנסיוני כנהג - ירידה מקובלת והגיונית בביצועי המנוע.

תקלה אחת הייתה במשאבת המים. המנוע ביום אחד החל להשמיע רשרוש מתכתי (rattle) והייתי בטוח שיש פה בעיה בשרשרת התזמון בדומה למנועי ה1.2 ליטר. הסתבר כי הלכה משאבת מים. תיקון עלה 1200 שקל במוסך צ'מפיון מוטורס.

זהו בגדול. לאחרונה ממש הרכב נמסר ליבואן עם 97K קילומטרים ונרכש במקומו רכב זהה מסוג גולף אך דור שביעי עם אותו מנוע. הרכב נסע כמה עשרות קילומטרים לכן קשה כרגע לאמוד משהו. מקווה שהבעיה בגיר לא תישנה.

• תוכן חדש...