Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופ"ש עם ב.מ.וו 528. Twin scroll turbo 2.O

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מאוד אוהב את העיצוב הזה של במוו ואישית מתחבר מאוד לרכב כזה עם מנוע יחסית לא חזק. לא כולם מחפשים לגרד את 5 שניות מ0 ל100 מלמטה, עבור שיוט רגוע ומניח קצת יותר הרכב אמור לספק את הסחורה.

לא נהגתי, אבל מה שמאכזב אותי בדגם הזה 528 שהם עברו ממנוע 6 טורי עם הצליל היפה למנוע 2.0 4 צילינדר. במוו אחת היצרניות הבודדות שעדיין מייצרות מנוע 6 טורי, הרוב עברו לV6 אותו אני חובב הרבה פחות.

בכל אופן, כפי שצפוי מרכב הזה, המחיר בהתאם. אם היה לי את הכסף, כניראה הייתי רוכש דירה להשקעה בפריפריה :oops: או E קלאס דיזל שבעיני שילוב יותר טוב מבימר מבחינת מנוע יחסית לא חזק (אך חסכוני ואמין מאוד), נוחות נסיעה וכד' - הרכב הפרטי האולטימטיבי בעיני.

העיצוב היפה הוא גם בסדרה 3, אך גם היא יקרה מאוד. אולי אלפא ג'וליה בגירסא הבסיסית תעלה משמעותית פחות, אז יהיה ריאלי יותר עבור אנשים רבים לדבר על הנעה אחורית (סדרה 1 - באופן אישי לא מתחבר לרכב הזה ועיצוב שלו, הקונצפט של הצ'בק והנעה אחורית לי אישית לא מתיישב למרות שמדובר ברכב מענין למדי).

יחד עם זאת, אני מאמין שסדרה 5 ה"נכונה" היא 535 שעדיין שומרת על מנוע 6 טורי.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשאתה אומר שאין תחושת "ריחוף" בנסיעה,האם אתה מתכוון שהרכב נוקשה?

כן. כמו שכתבתי, אתה משלם מחיר כלשהו בנוחות (עדיין, הרכב נח מאוד), אבל מרגיש את הנוקשות במתלים.

אותה הנוקשות היא שהופכת את הנהיגה הדינמית למהנה יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...