Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מעוניין לעשות מנוי לזוג לאחד מהתיאטראות הנ"ל לספוג מעט קולטורה,

במסגרת העבודה מחיר המנוי לכולם יוצא זהה, איזה נחשב למומלץ ביותר מבחינת איכות ומגוון ההצגות/שחקנים, איכות האולמות וכו'

ולא פחות חשוב- מבחינת קלות מציאת חניה באיזור..

תודה!

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בדרך כלל המנויים הם ל-2-3 הצגות, אז תסתכל ברפרטואר שלהם ותראה מה מעניין. למחזות זמר (שיער, קזבלן) יש תוספת תשלום.

בבית ליסין לא הייתי.

בין הבימה והקאמרי - אני הכי נהנה מהקאמרי. גם מההצגות, גם מהאולמות. הבאסה העיקרית שקשה להיות ספונטנים. בד"כ צריך להזמין חודש מראש בשביל לתפוס מקומות טובים לחמישי/שישי ערב.

לכולם יש חניונים צמודים. בתשלום. לקאמרי יש בחינם את החניון של הקרייה בקרבת מקום - אבל הוא מתמלא מהר וסיוט לצאת ממנו בסוף ההצגה.

פורסם

מחזק את דברי החבר מעלי, בראש ובראשונה אתה צריך לראות מה כל תאטרון מציג ולבחור בזה שהרפרטואר מדבר אלייך יותר.

מבחינת איזה מהתיאטראות זה מאוד סובייקטיבי, מבין השלושה אני יותר אהבתי את הקאנרי כי יש בו משהו יותר אינטימי וחמים בהשוואה להבימה הגדול שמרגיש קצת מנוכר.

יחד עם זאת לי אישית תמיד יהיה להבימה פינה חמה (שיחקתי בו בהצגה בגיל 13 ועוד באולם רובינא הגדול על 900 מושביו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...