Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בפברואר 2015 קיבלתי איביזה AM5, לאחר כחודש וחצי (אמצע מרץ) התלוננתי על הגה שנוטה ימינה ומרחו אותי. עשיתי כיוון פרונט ואיזון גלגלים (הגה רעד לאחר הפורנט) מהכסף שלי והכל חזר כמו פלס.

עכשו, 7 חודשים לאחר מכן שוב הרכב נוטה ימינה, ניסיתי על אינספור כבישים, והרכב פשוט נוטה ימינה.

לפני שאני מתלונן שוב לביצוע פרונט, האם כדאי לבקש שיבדקו עוד דברים במערכת ההיגוי? זה לא הגיוני שרכב חדש יצטרך פחות מ 10 חודשים פרונט פעמיים.

פורסם

גם לי הייתה אותה בעיה באיביזה 2015 איך שיצאה מהסוכנות ההגה משך ימינה - נדרש כיוון פרונט - פנה בהקדם למוסך צ'מפיון

שלא יגידו שאתה עשית את זה, למרות שעשוכיוון פרונט עדיין יש קצת משיכה ימינה, הרכיבו לך מגנזיום בהתקנה מקומית?

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

הרכב באחריות ואתה שובר את הראש.. תכנס תתקן אל תצא עד שהכל פיקס.. נ.ב אתה יכול לדפוק פרוט בשניה אז הזמן לא כזה אפקטיבי פה. מספיק מדרכה בור ויצאת מפרונט

היה גולף..

וככה ישאר!

פורסם

תתחיל מהקל אל הכבד בדוק לחץ אוויר בצמיגים

אם זה לא עזר בדוק ידנית או גש לפנצ'רייה בדוק אם אחד הצמיגים מעוות

אם זה לא עזר תממש אחראיות ובצע בדיקה + כיוון פרונט במקרה הצורך

8)
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה, חוץ מכיוון פרונט ביצעתי איזונים מיוחדים - וזה פתר את המשיכה, לאחר התייעצות עם מומחה - גלגלי המגנזיום רגישים יותר וככל הנראה הצמיגים פגומים (כמו שהיה אצלי) - קיבלו עיוות כשהאוטו עמד אצל היבואן

פורסם

אכן, יש צמיגים שמקבלים בומבות ופתאום הרכב מושך לצדדים, קרה לי לא פעם.

דרך אגב, אם המגנזיום הוא בהתקנה מקומית ייתכן(הכל בגדר אולי) והוא סיני תוצרת סין והם באמת רגישים לעומת מקוריים לכן שים לב.

בכל מקרה, שמח שהסתדרת.

גם אצלי הרכב מושך ימינה מדי פעם לאחר שהצמיגים ראו מכות ובורות לא מעט תודות לכבישים הנהדרים ולגובה הנמוך של המרכב.

פורסם

כשאתה נוסע ישר ההגה גם ישר או צריך להיות בזווית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז ככה, חוץ מכיוון פרונט ביצעתי איזונים מיוחדים - וזה פתר את המשיכה, לאחר התייעצות עם מומחה - גלגלי המגנזיום רגישים יותר וככל הנראה הצמיגים פגומים (כמו שהיה אצלי) - קיבלו עיוות כשהאוטו עמד אצל היבואן

פורסם

לידיעתך במרכז שירות החדש שניפתח ליד איקאה יש להם יחידת כיוון פרונט אשר שייכת למוסך.

ברכבי סיאט החדשים מערכת תגבור ההגה היא חשמלית. כמעט כל מכוני הפרונט לא יודעים כי נידרש לבצע איפוס לגלגל ההגה בעת כיוון הפרונט. כיוון רגיל לא יעזור וההגה ירצה תמיד לחזור לזווית ה 0.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

היי שלא יבלבלו אותך!! אם הג'נט נפגע ובגלל זה המשיכה פשוט תאמת את זה ותחליף בין הגלגלים ואז תראה לאן הוא מושך

ולפעמים גם יכול להיות שאכן קיבלת איזה מכה חזקה ממדרכה/במפר והגשר טיפה זז מחזירים אותו למקום על ידי פתיחת בורג אחד

בהצלחה...

• תוכן חדש...