Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכשתי רכב מסוג אימפרזה ניו אייג עם 120000 קמ

ואני בתהליך של יישור קו לרכב.

קיבלתי מהדואר אפשרות לעשות טיפול במוסך מורשה של החלפת שמן ופילטר שמן.

הרכב גמא 120000 קמ והשאלה שלי איזה שמנים מחליפים בקמ הזה?

מה העלות של טיפול כזה?

כל מידע יעזור לי כאן כדי שאגיע למוסך עם מידע על מה מחליפים.

תודה רבה!

imprza new age

פורסם (נערך)

טיפול 120 אלף הוא די גדול.

מנוע 1.6? (אני זוכר שהייתה לך אימפרזה 2.0)

כולל החלפת שמן מנוע + פילטר, פילטר אוויר, נוזל בלמים, שמן תיבת הילוכים + פילטר, שמן דיפרנציאל, נוזל קירור, פילטר דלק ופלגים.

לא חייב לבצע את הטיפול במוסך מורשה, ישחטו אותך במחיר שם.

אני ביצעתי טיפול כזה באימפרזה 99 שלי לבד, יש מספיק מוסכים טובים שיסתדרו עם הטיפול הזה ברכב כזה נפוץ.

הוחלפה רצועת טיימינג לפני 20 אלף ק"מ? תבדוק את זה.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

האם יש לך היסטוריית טיפולים של הרכב? האם ידוע מתי בוצע טיפול קודם ומה הוחלף בו? (לא לפי מה שבעל הרכב אומר, אלא האם שי תיעוד במוסך מסודר ולא במוסך מדרכה).

פורסם

כן מנוע 1.6

הרכב עבר טיימינג ב94 קמ

הוחלף בחודש האחרון פילטר אוויר פילטר דלק

רצועות מנוע צמיגים.

אים אני לא טועה גם פלגים הוחלפו אצל הבעלים הקודמים לא מזמן כולל חוטי הצתה.

שמן פילטר שמן אני מקבל בחינם בטיפול אז מה נשאר בעצם?

imprza new age

פורסם

אם ככה אני הייתי ניגש למוסך שהרכב טופל בו ובודק מה צריך להחליף בטיפול הקרוב כדי לא להחליף סתם חלקים (אפילו גם אם לא תטפל אצלהם) ומבקש הצעת מחיר. 94000 ק"מ לפני כמה זמן זה היה?.

פורסם

שיש בחינם אומרים תודה. גש עם השובר למורשה ותגיד להם שאתה רוצה לממש אך ורק אותו כלומר בלי שום תוספת שכלולה בטיפול בלי שובר. לאחר שתצא מהם תברר מה עוד אתה צריך לעשות בטיפול שכזה ותמצא לך איזה מוסך זול או חבר שמבין ותעשה את כל ההשלמה הזו.

• תוכן חדש...