Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרודקטרוניקה, מינכן, נובמבר. עוד יש לעשות בסביבה?

Muzic4Ever
שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב, אז הודיעו לי היום שאני יוצא לבקר בתערוכה הזאת:

http://www.productronica.com/index-2.html

שתתקיים במינכן גרמניה בעוד כחודש פחות כמה ימים.

ברשותכם, כמה שאלות:

* האם האזור הזה

https://www.google.co.il/maps/place/ICM/@48.137146,11.6923599,15z/data=!4m2!3m1!1s0x479e0a8c8eb2de87:0x370e57880ab5ab11

נחשב מרכז העניינים? מה יש עוד לראות שם בהנחה שיש לי 2-3 ערבים פנויים? קו הייצור של BMW פתוח בערבים?

* בהזדמנות, רציתי לייבא באופן בלתי פורמלי (גם ככה המזוודה ריקה) מערכת זרימה חופשית לאופנוע. האם מישהו שמע\מכיר\יודע על חנות בסביבה הנ"ל?

* מה לגבי מזג האויר באירופה בתקופה הזאת? אני יודע שסתיו, ואירופה גם ככה קרה. השאלה היא האם להכין מבעוד מעוד בגדים טרמיים או שאפשר לנסוע בלבוש ארוך רגיל?

נ.ב

נראה שכל החברים בפורום כבר היו בגרמניה חוץ ממני, אז אני מצפה לתשובות טובות ומהירות :wink:

תודה רבה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מרכז הכנסים. לא ביקרתי בו, אבל הוא דמי מרוחק ממרכז העיר - כחצי שעת נסיעה ישירה, ויותר אם יש קישור של אוטובוס\תחתית.

יש במינכן תח"צ מעולה.

חלק נכבד מהאתרים של מינכן ממש לא במרכז העיר, יהיה עליך לבדוק פרטנית מה הדרך הטובה ביותר לפי מוצא, יעד ושעה, וכמובן גם כיצד תחזור למלון.

לגבי מז"א - בדוק תתחזית כמה ימים מראש. בכל מקרה, היה מצוייד לקור וגשם בדרגה זו או אחרת, ואל תשכח - אתה נוסע לעיר גדולה, תמיד תוכל להשלים ציוד (כמובן, בדרכים המקובלות ותמורת אירו טובים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא מהאספקט של התחבורה יש פחות בעיה, כי אני אהיה עם רכב שכור.

העניין לגבי מינכן. איך היא מבחינת נגישות? זה כמו בארץ לנסוע נניח בתוך גוש דן? או יותר כמו כביש החוף ת"א-נתניה?

כמובן שאני מדבר על המרחקים והכבישים באיזור התערוכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום קיבלתי דיווח ממינכן שיורד שלג.. קח סוודר.

חוץ מפאבים ומסעדות שום דבר לא פתוח בערב,

אבל בכל מקרה נחמד מאוד להסתובב במרכז העיר..

הכבישים בתוך העיר הם.. עירוניים. מינכן וסביבתה לא חפים מפקקים ורמזורים.

למרכז העיר בשעות הפעילות לא הייתי מתקרב עם רכב.

יש לך רק ערבים פנויים או גם ימים?

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי ביום הראשון. נחיתה ב 13:30 אבל אני סקפטי לגבי מה שניתן להספיק באותו יום.

לצערי, הלו"ז של הימים דיי צפוף כי חוץ מהתערוכה יש לי לבקר בעוד כמה חברות על הדרך והבנתי ששם יום העבודה מסתיים ב 16:00.

מה המרחק מאיזור התערוכה לאזור מתויר נניח? אפילו שיהיה בו רק פאבים ומסעדות. אבל משהו שיתן להרגיש קצת את ההוויה של העיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי תחבורה:

נמה"ת נמצא במרחק כשעת נסיעה מהעיר ב-S-bahn . שים לב לרכשו כרטיס לפני שאתה נכנס לאולם התחנה ולהחתים אותו לפני שאתה יורד לרציף.

אם אתה שוכר רכב בשדה מדובר בנסיעה של כשעה בהנחה שמזג האויר מסביר פנים. שים לב לפנות נכון - ביום בו לקחתי רכב בשדה הייתי צריך לחזור לעיר, אבל ה-GPS נתן לי הוראה לפנות ימינה (ל-A9) כמה שניות מוקדם מדי, ועד שהבנתי את הבעיה נסעתי איזה 20 ק"מ לכיוון נירנברג, עד שהסתובבתי והמשכתי בכיוון הנכון. צריך להוסיף שזה היה השימוש הראשון שלי ב-GPS בחו"ל ועדיין לא הכריאת האידיוסינכרזות של המערכת.

הכניסה לעיר עם A94 נוחה, תוכל לנסוע למרכזי הקניות באיזור רחוב איינשטיין (שהוא ההמשך של A94 כאשר הופך מאוטובאהן לכביש עירוני). ממליץ לך בחום לא להכנס ברכב למרכז העיר, אלא להשתמש בתתתית (U-bahn). מרכז עיר כמו מרכז עיר - צפוף, מסובך לניווט וחסר חניה.

לאתרים בפריפריה כגון BMW, הכפר האולימפי, אימטדיון אליאנץ וכו' - בהחלט תוכל לנהוג.

לגבי שעות פתיחה של חנויות: חנויות נסגרות בין 5-6 אחה"צ, מעטות פתוחות עד 7 בערב. עד כמה שאני יודע באיזור מרכז הכנסים יש מרכז מסחרי גדול, בדוק אם הוא מעניין אותך ומה שעות הפתיחה. גרמניה בד"כ זולה ובהחלט יש מקום לקחת מזוודה גדולה ולמלא אותה בכל טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...