Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וזו הסיבה שאובר לא מפעילים בארץ את המודל של נהגים עם מכוניות פרטיות.

הם מנסים לגרום לשינוי החוק אבל בינתיים ללא הצלחה.

אני לא בטוח באיזה צד אני תומך פה.

מצד אחד יש סיבה טובה להגבלת הפעלת הסעה בתשלום רק לנהגים מורשים (=בעלי רשיון לנהיגה במונית דרגה D או D1) ורק למוניות מורשות (=הגבלת מספר המוניות בכביש - אחרת תהיה הצפה והנהגים לא יצליחו לגמור את החודש)

מצד שני שיתוף נסיעות אמיתי (=צירוף נוסעים בתשלום לנסיעה שהנהג עושה ממילא) זה חסכון במשאבים, פקקים זיהום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תאר לך את המצב שבו אתה עושה תאונה, הנוסע שלך נפגע או נהרג, ואתה צריך לשלם הון תועפות לפיצויים לו או למשפחה שלו, בגלל שביטוח החובה שלך לא מכסה הסעת נוסעים בשכר.

שאלה אחרת - האם יש בארץ שירות מסוג Carpooling שעובד?

מי אמר שהסעתי נוסע בתשלום? הוא לא משלם לי ישירות, אלא Waze משלמים לי, הסעתי נוסע כמו כל חבר שנוסע איתי ברכב.

פורסם

זה לא שימוש ברכב למטרות "חברתיות ופרטיות" או "למטרת עסקו של המבוטח" שמכוסות בביטוח החובה של רכב פרטי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני תוהה אם כל הדיון הוא ברמה התאורטית או שיש גם תקדים של חברת ביטוח שהצליחו להתנער מתשלום בטענה שהיה מצב של נסיעה בתשלום

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני תוהה אם כל הדיון הוא ברמה התאורטית או שיש גם תקדים של חברת ביטוח שהצליחו להתנער מתשלום בטענה שהיה מצב של נסיעה בתשלום

אין לי בעיה שתהייה שפן הנסיונות של חברות הביטוח ושל גוגל. :-(

נוכל ללמוד מנסיונך האישי.

איזה כייף לי :)

פורסם
כאשר כסף מעורבב בסיפור אתה עובר על הוראות תקנה 84א' דינה, הזמנה למשפט , והשבתת הרכב .

בקשר לביטוח חובה אפשר להרחיב, לא נראה שיתפוס לגבי הסיטואציה כאן.

מטרה עסקית של הסעת נוסעים ברכב, כנגד תשלום, שכר או תמורה אחרת, ובלבד שהמטרה צוינה במפורש בתעודת הביטוח . = מכוון לנהג מונית או מסיעים אחרים בשכר.

לא ברור איך חברה כמו וויז וחברת האם שלה גוגל מצפצפים ככה על החוק, או אולי הם יודעים ומבינים משהו שאנחנו פשוטי העם לא מבינים.

עזוב אותנו לרגע מציטוטים של החוק.

כנס לחשבון שלך בגוגל ולאחר מכן כנס--> 'למרכז השליטה של Google' ותראה כמה מידע נאסף עלייך בחודש האחרון או בשנה האחרונה.

איזה כייף לי :)

פורסם
מי אמר שהסעתי נוסע בתשלום? הוא לא משלם לי ישירות, אלא Waze משלמים לי, הסעתי נוסע כמו כל חבר שנוסע איתי ברכב.

הצחקת אותי

כאשר חברת הביטוח תצטרך לשלם כמה מיליוני ש"ח לנוסע ברכבך שהפך לנכה, הם יהפכו כל גרגיר אדמה כדי להדוף את התביעה.

יצליחו התשלום ייפול עליך .רוצה להיות במצב הזה?

אני לא.

וממליץ גם לאחרים לא להיכנס לסיפור הזה אלא אם ישנו את החוקים לפני כן.

אז זה יכול להיות רעיון גדול, שלא חייב לפגוע בנהגי המוניות בכלל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ואם חבר שלכם נוסע איתכם כל יום ומשתתף אתכם בכסף לדלק, גם זה אסור לפי מה שאתם אומרים ?

זו לשון התקנה 84א'

84א. לא יסיע אדם ולא ירשה לאחר להסיע נוסעים בשכר או בתמורה אחרת

מה שכתבתי בהודעה הקודמת תקף גם להודעה הזו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
עזוב אותנו לרגע מציטוטים של החוק.

כנס לחשבון שלך בגוגל ולאחר מכן כנס--> 'למרכז השליטה של Google' ותראה כמה מידע נאסף עלייך בחודש האחרון או בשנה האחרונה.

מרק

אני ישן בשקט ושיאספו מה שבא להם.

ככה אני מקבל ישר פורנו גרמני משובח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אני לא משתף פעולה עם שירותי גוגל שבכול דרך אפשרית מנסים לאסוף עוד פיסת מידע על המשתמש והרגליו. לדעתי כרגע אתם לא יודעים במדוייק מהי מטרת 'השירות' האמיתית ואיך זה משרת את גוגל. ימים יגידו.

ברוח הדברים - http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3670785,00.html

• תוכן חדש...