Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמריקאים , ידועים בתור אנשים כבדים בזבזנים שאוהבים לאכול הרבה , אחוזי השמנה גבוהים.

מנועים ורכבים אמריקאים , גדולים שמנים ובזבזנים שלא אוהבים להתנועע לרוב .

יפנים , ידועים בתור אנשים קטנים צעקנים זריזים וצווחנים .

המנועים והרכבים היפנים , ידועים בעיקר בגודלם הקטן בחסכוניותם ואם מדברים על ספורט אז גם צווחניים .

אירופאים , אנשים שקולים בדיוק באמצע , לא הכי חסכונים אך לא הכי בזבזנים.

רכבים ומנועים , שקולים בגודלם ובכל שאר המאפיניים שלהם .

תגידו לי מה אתם חושבים על התאוריה , תתחשבו בכך שהיא צצה לי בראש במסיבת גיוס של חבר כשהיינו שיכורים :-)

ים long time no

פורסם

הכל די נכון רק

שהמכוניות האמריקיות הן אף פעם לא היו שמנות

אלא מכוניות שרירים כמו שנהוג ליקרוא להם

וכשמן כן הן נפח ענקי עם מומנט ענקי מתפרץ

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

פעם אחרונה שהייתי שיכור במסיבה אצל חבר חשבתי שאני יכול לקפוץ מהקומה השנייה אל הדשא ולא יקרה לי כלום. גם הייתי בטוח שהשמן זית במטבח זה ויסקי טהור ושאחות שלו ממש כו***.

מה שבטוח, לא רצתי לפורום וכתבתי את זה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק שהבעיה היא שאין מכוניות ישראליות נכון להיום .

ובקשר למכוניות האמריקאיות הבנתם למה אני מתכוון , גדולות מצ'ואיסטיות וחזקות בד"כ .

אם ככה אפשר להגיע למסקנה שמכוניות מבטאות בד"כ את המוצא שלהן .

דרך אגב אתמול גם חשבתי שלגנוב לידידה שלי חולצת אירובי צמודה עם כתפיות מקרוני או פסטה או איך שלא קוראים לזה ולרוץ ככה ברחוב .

נו מילא :-)

ים long time no

פורסם

.I'm hereby telling you that you don't know much about Japanese people, as they are very quiet and well mannered

.Moti

נוו אני מדבר על נינג'ות :twisted:

ים long time no

פורסם

כל השרשור הזה גובל בגזענות.

כל נסיון לקשר בין מכוניות ומנועים לבין העם המייצר אותם הוא השמצה ועלבון צורב לאומה הרומנית כולה!

פורסם

מכוניות ישראליות יהיו גדולות ועצבניות ומהירות.

כמונו היישראלים עצבנים ותמיד ממהרים

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

קשה להגיד שהמכוניות הישראליות הן מקוריות , בכל אופן סופה מזכיר מאוד ג'יפ אמריקאי , רנגלר או cj כלשהו , וקשה למצוא כאן מאפיין ייחודי

ים long time no

פורסם

והאיטלקים???

שפה יפה - מנועים שב"כ נשמעים טוב

נשים יפות - צריך להרחיב פה?

ובטח עוד כמה אבל אני לא מרגיש מאוד יצירי כרגע.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תוכן חדש...