Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, שאלה לפי ספרות טכנית מה מרווח הטיימינג? לפי המוסך שלי הם אומרים 80 אלף. עשיתי טיימינג לפני שנה וחצי ועד עכשיו עברתי איתה 75 אלף בדיוק הרוב בבין עירוני אם זה משנה. והאם להחליף משאבת מים ? הורכבה גם לפני שנה וחצי חדשה של GMB ואני משתמש בפרסטון . האם היא תחזיק להערכתכם עוד תקופת טיימינג ?

תודה .

פורסם

אם מערכת הקירור תקינה והרכב נסע כל התקופה של המשאבה על הנוזל קירור המתאים בהחלט יכולה לסחוב עוד סיבוב. רק קח בחשבון שאם היא תלך מתי שהוא תצטרך שוב לפרק טיימינג ואז התשלום שוב במוסך יהיה יקר.

פורסם

במידה וזה המנוע עם 100 כ"ס, באוטודאטה ההוראה כל 54 מייל שזה 86K בלי התייחסות לזמן, ככה שיש לך עוד קצת קילומטראז'.

CARISMA.pdf

בכל מקרה תוודא כמה כ"ס ברשיון רכב.

Stay Dirty

פורסם

113 כ"ס מנוע וגיר כמו של הלנסרים של שנות ה 2000 (מיוחד לישראל מנוע של הסופר לנסר ) . אכן הולנדית עם איכות יפנית .

אם זה 84 אלף אז אני אעשה ב 80 וזהו .

פורסם (נערך)

למיטב זכרוני בספר הרכב הישראלי זה 90. טיפולים הם כל 15, ולכן אין טיפול ב-80.

ולא הייתי אומר איכות יפנית. אולי אמינות מכאנית יפנית. חוץ מהאמינות, אוטו די מבאס, למען האמת. לפני הכריזמה היתה לי ניסאן סאני שעלתה עליה בכל פרמטר.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

הדגם שנמכר בארץ היה יחודי לישראל.

בשל לחץ של היבואן, שלא רצה מטעמים שיווקים להציע מכונית עם 90 כ"ס, גרם למיצובישי להשתיל את מנוע הסופר לאנסר בכריזמה, עם 113 כ"ס.

המנוע היה חזק, אך חסר גמישות לחלוטין, ובשל העלייה במשקל לעומת הסופר לאנסר, גם הביצועים נפגעו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...