Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

מקווה שמומחי הפורום יעזרו לי להגיע להחלטה.

מחפש רכב בין סופר-מיני למיני. (פיאסטה איביזה גולף קליאו וכו')

חשוב שיהיה זריז - אולי בגלל זה אני נוטה לכיוון מנועי ה TSI על פני האחרים.

צריכת דלק ממוצעת תספיק לי.

עדיפות לאוטומט - אם יש משהו ממש כדאי ששווה לשקול אותו בגרסת הידני - אני אהיה מוכן להתפשר.

אם הרכב יהיה מליסינג\חברה - התקציב יהיה כ80K (מקדמה פלוס כ1000 ש"ח בחודש)

אם יהיה יד2 התקציב יצנח לכיוון ה65K. יודע שהיום בנקים נותנים הלוואות מיוחדות אבל מעדיף להמנע מזה.

יד2 אני מחפש רכבים משנת 2011 ככה ומעלה.

כרגע הכי קורצת לי האיביזה המדוברת.. היא נותנת הכי הרבה ביחס למחיר שלה.

מצד שני קצת נמאס לי לראות אותה מציפה את הכבישים. מזכיר לי את התקופה של המאזדה3 שהיתה בכל חור.

מה אומרים? אשמח לתשובות מפורטות כדי שאוכל ללמוד ולהבין ולא רק "לך על X" וזהו

תודה רבה לכם

פורסם

אם אתה לוקח tsi הייתי הולך על גיר ידני,לאיביזה יש מנוע חדש 1.0 טורבו שנכנס לך לתקציב,השאלה איך האמינות שלו לאורך זמן.

יש גם את הפאביה ואיביזה ידניות עם ה 1.2 שהם צריכות להיות זריזות.

אם אוטומט,אז יש לך ב83 את הפיגו 208 מליסינג,מעוצבת טוב,מושבים לדעתי הנוחים בקטגוריה.

ב85 יש את הקליאו שתהיה זריזה.

או לחפש אותם בתור יד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

Tsi אלו המנועים של סקודה,פוולסוגן,סיאט..

לפיגו במחיר הזה מליסינג מנוע 1.6 רגיל.

יש עכשיו במבצע ל208 עם מנוע טורבו ב94.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
Tsi אלו המנועים של סקודה,פוולסוגן,סיאט..

לפיגו במחיר הזה מליסינג מנוע 1.6 רגיל.

יש עכשיו במבצע ל208 עם מנוע טורבו ב94.

מה ההבדלים מבחינת הביצועים?

מנוע 1.6 או מנוע 1.2TSI?

ואיך הרכב הזה מבין המתחרים בקטגוריה?

פורסם

הTSI יהיה זריז יותר.

לדעתי ה208 טובה מאוד,המושבים הנוחים בקטגוריה לדעתי,איבזור טוב,מרווחת טוב מאחור וגם שם נוח לשבת,היא הרגישה לי פחות זריזה מהקליאו אבל זה לא שהפיגו רכב חלש.

• תוכן חדש...