Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצלת רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר סיפר לי שלפני כשנה עיריית ת"א גררה לו רכב ישן.

נשארו בידיו רק הרישיונות

האם מישהו יודע איך ניתן לאתר את הרכב ?

פורסם

אין דרך קלה להגיד את זה אבל כנראה הרכב נמצא במכונת הפחיות הקרובה.....הסיכוי שהרכב ישרוד את מכונות המיחזור הוא קלוש ואם הוא שרד אז הוא בטח כבר הפך לחלקי חילוף . בכל אופן לא יזיק לשאול העיריה .

משתתף בצערך.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

את הרכב אפשר למצוא שלם רק אם לא עבר חודש מאז גררו אותו.

אח"כ החוק הוא שבעל המגרש יכול לעשות ברכב ככל העולה על רוחו (כלומר לפרק אותו ולמכור את חלקיו לכל המרבה במחיר)

מה הוא נזכר פתאום עכשיו ?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שינסה לפנות לעיריה - אם היו לרכב לוחיות רישוי בשעת הגרירה הם יוכלו להגיד לו לאן הרכב נגרר.

אם הרכב עדיין קיים הוא יוכל לקבלו תמורת דמי אחסנה, שכנראה יהיו גבוהים יותר משווי הרכב.

בכל מקרה, אני מצר על כך שחברך לא חשב על אחסנת הרכב במקום בטוח טרם נסיעתו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני לא מבין את העניין הזה, מי הם בכלל שיגעו לי ברכוש ועוד ימכרו ממנו חלקים? זה לא נחשב לגניבה באור יום?

פורסם
אני לא מבין את העניין הזה, מי הם בכלל שיגעו לי ברכוש ועוד ימכרו ממנו חלקים? זה לא נחשב לגניבה באור יום?

השארת רכב נטוש סתם כך ברחוב מהווה מטרד סביבתי ובטחוני.

יש הליך ברור שבו שמים מודעה על הרכב בה מודיעים לבעלים שאם הוא לא יפנה את הרכב תוך זמן העיריה תאלך לגרור את רכב. העיריה ממתינה יותר זמן ממה שכתוב, ואחר כך מפנה.

ע"מ לממן את הוצאות הפינוי של הרכב העיריה מוכרת אותו במחיר סימלי לסוחרים מפרקים אותו (ובדרך כלל הם גם מבצעים את הפנוי)

גם אחרי שהרכב נגרר יש תקופה של חודש ימים בה הבעלים יכול לבוא ולהציל את מכוניתו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ושוב משתתף בצערכם ,פשוט כואב הלב .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עד כמה שזכור לי, אסור להחנות ברחוב רכב במקום אחד לתקופה של יותר מחודש. כלומר הרכב חייב לשנות מיקום לפחות פעם בחודש.

דבר שני, רכב שחונה בכביש חייב רישוי בתוקף וביטוח חובה בתוקף. אם אין רישוי תקף, ממילא הביטוח לא תקף. לפני שהעיריה מדביקה שלט על הרכב, הם מוודאים מי הבעלים ושולחים מכתב לפי המען הרשום במשרד הרישוי. באותה הזדמנות הם מקבלים ממשרד הרישוי מידע האם לרכב יש טסט או לא. בהרבה מקרים מסתבר שאין טסט כבר חודשים רבים, ולפעמים שנים. במצב הזה, לעיריה יותר קל להחליט שהרכב יפונה.

השלב האחרון, הוא הדבקה על חלון הרכב שתוך 30 יום יגרר ויושמד.

לגבי פינוי הרכב. העיריות מפרסמות מכרז לאיסוף גרוטאות רכב. במודעות אלה כתוב שהקבלן לא יקבל שום תמורה, זולת את שרידי הרכב.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כנראה מדובר ב 124 ספיידר כסופה שעמדה ונרקבה לאיטה באזור לה גרדיה בתל אביב.

אם כן,מדובר בפשע של ממש, לא של העיריה אלא של "הבחור" !

הרכב עמד במשך תקופה ארוכה ומיום ליום מצבו הדרדר,דבר לא נעשה מצד הבעלים אשר סירב בתוקף למוכרה במחיר סביר למצבה העגום. גם כשקרעו את הגג,הרסו את הפנים ואפילו החתולים סירבו להיכנס ולנמנם בגרוטאה לא נעשה דבר כדי להצילה או לכסותה.

רכב שכזה לא משאירים זרוק ברחוב נ ק ו ד ה.

לחילופין אפשר לכסותה ולדאוג כי מישהו יציץ מדי פעם ויבדוק מה קורה עם הרכב.

אם לא מדובר בספיידר הכסופה,הרי שאינני יכול לספר באיזה נסיבות נגררה היא,אך בטוח שגם היא הוזנחה והפכה להיות מטרד.

כואב הלב, ה-124 ספיידר היא אחת מהמוצלחות,היפות,הטובות והאהובות שברודסטרים הקטנות והן מאד נדירות בארצנו (לפחות יחסית למספרים הגדולים שנמכרו בעולם ובעיקר בארה"ב).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

רכב הישן, שעומד הרבה זמן, בד"כ אפילו לא ניגרר למיגרש, אלא ישר בא השופל הגדול וזורק אותו למשאית זבל, בד"כ יוצא סיור של "זוג" - משאית ושופל של העריה, ואוספים את הרכבים כאלה, לפי ההוראה שהם קיבלו עם המספרים והכתובות. חוץ מזה, יש "קומבינות" - כל מיני "חברה" פרטיים ממגרשים, שמקבלים מידע מוקדם (נחשו, מאיפה) לגבי הרכב המעניין שאמורים לפנותו בימים הקרובים, גם להם יש משאית עם מנוף, וההמשך ברור לכם... בשני מקרים, אין שום סיכוי, שתראו את הרכב שלכם יותר, בטח לא אחרי שנה! משתתף בצערו, אבל את הרישיונות כנראה חבר שלך יכול למסגר ולתלות על הקיר.... וחבל.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...