Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כמה חודשים עשיתי טסט לרכב, לקחתי אותו ישר למכון רישוי והבוחן שבחן את תחתית הרכב אמר לי שאני צריך להחליף את הצירייה הימנית במוסך ולחזור, נסעתי למוסך, המוסכניק החליף לי את הצירייה, שאלתי אותו כמה זה עולה לי והוא אמר לי שאני צריך לשלם גם על העבודה וגם על אישור של מכון הרישוי ונתן לי שני קבלות, אחד של המוסך שלו שבו שילמתי רק על הצירייה ועל העבודה והקבלה השנייה מן אישור כזה ממשלתי של מכון הרישוי.

השאלה שלי היא, אם נוסעים לעשות טסט ובמידה והרכב לא עובר את הטסט ואמורים לנסוע למוסך לסדר את הליקויים אמורים לשלם על אישור של מכון הטסטים שבעל המוסך נותן? יש דבר כזה?

פורסם

לפחות מהניסיון שלי -

כשנכשלתי בטסט עקב תקלה שמצריכה אישור של מוסך על התיקון, המוסך הקבוע שטיפלתי בו לא לקח לי תשלום נוסף על האישור הנ"ל (מין אישור בטיחותי על תיקון של חלק ממערכות כמו בלמים/היגוי) אלא רק תשלום עבור התיקון עצמו.

שלומי

פורסם

כן שלומי, מה שאתה מתאר זה אישורי בטיחות של רכבים שמגיעים לשנה ה-20 שלהם על הכביש והם מקבלים "אישור רכב מיושן" שהם משלמים עליו, אבל במקרה שלי לא מדובר ברכב מיושן

פורסם

היי

אישור בטיחות של רכב מיושן זה דבר אחד,

אני דיברתי על אישור של תיקון מערכת בטיחות שקיבלתי לאחר שנכשלתי בטסט ותיקנתי במוסך צינורות בלמים סדוקים (לטענת המכון) ברכב בן 10, עדיין לא רכב מיושן.

אם יש לך צילום של האישור שקיבלת, נשמח אם תעלה אותו לכאן, יכול להיות שאנחנו מדברים את אותו אישור.

בכל אופן, כמה הוא גבה לך על כך? מקס' 50-100 ש"ח?

שלומי

• ספונסר פורום
פורסם
שלום

לפני כמה חודשים עשיתי טסט לרכב, לקחתי אותו ישר למכון רישוי והבוחן שבחן את תחתית הרכב אמר לי שאני צריך להחליף את הצירייה הימנית במוסך ולחזור, נסעתי למוסך, המוסכניק החליף לי את הצירייה, שאלתי אותו כמה זה עולה לי והוא אמר לי שאני צריך לשלם גם על העבודה וגם על אישור של מכון הרישוי ונתן לי שני קבלות, אחד של המוסך שלו שבו שילמתי רק על הצירייה ועל העבודה והקבלה השנייה מן אישור כזה ממשלתי של מכון הרישוי.

השאלה שלי היא, אם נוסעים לעשות טסט ובמידה והרכב לא עובר את הטסט ואמורים לנסוע למוסך לסדר את הליקויים אמורים לשלם על אישור של מכון הטסטים שבעל המוסך נותן? יש דבר כזה?

במידה ואתה נכשל בטסט על ליקוי בטיחותי, אתה אמור להביא אישור ממוסך מורשה משרד התחבורה על תיקון הליקוי. האישור הזה מגיע על נייר מיוחד כזה עם חותמת של המוסך שביצע את התיקון.

במידה וביצעת את התיקון במוסך אז האישור לא עולה עוד כסף, זה כלול במחיר התיקון. לא מחייבים אותך אקסטרה על חתיכת הנייר, אלא אם עשית את התיקון בבית ורק באת למוסך שיתן לך אישור.

לדעתי לא הבנת נכון את המוסך והוא חייב אותך פעם אחת ופשוט נתן לך שני דפים.

• תוכן חדש...