Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המקרה באלנבי 40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

יכול להיות שאתה שמרן מסיבותייך אתה. "חיה ותן לחיות" ידידי. כל עוד מדובר במבוגרים שעושים משהו ללא מרות וניצול לא אתה ולא אני יכולים לומר להם מה לעשות. אני לא בעד מעשים כאלה אבל לי אין זכות למנוע אותם כל עוד הדברים נעשים בהסכמה.

הנה, קח לדוגמה את ניו אורלינס בארה"ב. מדי שנה הם חוגגים שם את המרדי גרא. בחורות צעירות ולא צעירות מרימות את החולצה וחושפות חזה. כל זה על אמת. האם אמריקה שמכילה 350 מיליון איש מזדעזעת?

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צודק.

לדעתי הפיתרון לאסור הכנסת מצלמות וטלפונים עם מצלמות במקומות כאלה.

אנשים צדיקים וחסודים לא הולכים למקומות כאלה מטבעם ואין סיבה להראות להם בכח מה הולך שם, בטח לא בתקשורת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

...באישור משרד החינוך והתרבות, כמובן.

רגע רגע - לא הבנתי.

אז אולי הכל בסדר פה ?

על מה אנחנו מלינים פה אם בכלל ?

(הצחיק אותי מי שאמר לאסור הכנסת פלאפונים. לא יעבוד).

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

תחשוב שאם אף אחד לא היה מצלם את זה, היא לא היתה נפגעת. אף אחד לא היה נפגע.

המקרה הזה, וגם המקרה הקודם (אם אתה זוכר) בכולם מעורב ווידאו שמלכתחילה לא היה צריך להיות.

כמובן שמדובר בהנחה והכל שם היה מרצון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
כל עוד אזרחים במדינה המטומטמת הזאת ימשיכו להאמין שבכדי להיות אזרח טוב של המדינה עלייך להיות יהודי טוב. ובכדי להיות שכזה עלייך לשמור על נורמות "יהודיות" מסויימות. זה כמו שאנשים לא שומרים שבת, לא הולכים לבית כנסת ולא עושים שום דבר שקשור לדת אבל חייבים, חייבים לקנות אוכל עם כשרות של הבד"צ של העדה החרדית ירושלים. למה? כי הם הכי מחמירים בכשרות וככל שזה יותר כשר אתה עושה מעשה יותר טוב.

טימטום לשמו. ביום שאנשים יאמצו את הגישה של חייה ותן לחיות אז יגיעו ימות המשיח.

הנה דוגמה, באמריקה יש אירועים בהן בחורות לוהטות שוטפות רכבים בבקיני והכסף עבור שטיפת המכונית הולך לצדקה, בתי חולים ואירגוני צדקה כאלה ואחרים. לכאורה מטרה נעלה לשמה. מדוע בישראל זה לא קורה?

כי בחורות בביקיני זה חולירע?

כי זה הכל עניין של מנטליות ובנושא הזה על הישראלים ללמוד משאר אומות העולם. אנחנו כבר ממזמן לא העם הנבחר.

https://www.youtube.com/watch?v=OWbAmxnRoqw

מה קשור דת למועדון? ומה הקשר בכלל בין מחט לתחת?

או שאצלך זה פאבלובי לקשר כל מעשה לדת.

נ.ב. אתה מוזמן לארגן שטיפת רכב בביקיני למטרות צדקה, לא נראה שמישהו יעצור אותך, באחד הפסטיבלי הרכב בצפון היה לאחרונה שטיפת רכב בביקיני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כולם שיכורים ומסטולים עד שכרון חושים - זה בסדר.

מזדיינים על הבמה (וסליחה אבל זו המילה) זמן "לא מבוטל" במקום ציבורי זה או אחר - זה בסדר.

מקום שיש לו עבר "לא טוב" - זה בסדר.

ההנחה שלכם שהכל מרצון - אולי כן ואולי לא.

וגם אם כן - שוב אני שואל - בסוף הבעייה היא רק שצילמו והפיצו ?!

לא קונה את זה.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רגע, אם זה היה במועדון פרטי, אז זה היה בסדר?

כל עוד הם לא מזיקים לאף אחד והכל מרצון, מי אנחנו שנבקר אותם ונגיד להם איך לבלות.

פורסם

בחורה שמזדיינת באמצע מועדון צריכה להפנים שהיום לכל אחד יש סמארטפון והיא יכולה מהר להגיע לרשת, בדיוק כמו שהגיעו סרטוני השוקולד ופתח לה ת'חדר.

אגב, אני לא אתפלא אם חבר של אותה בחורה בגד בה והיא החליטה לנקום בו באופן פרובוקטיבי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

צודק SLOW RIDE, הייתי בהכנסת ספר תורה, אחד האבות באמת השתכר עד שכרון חושים, שיהיו לו בכיף.

אבל ברגע שהיה צריך לעצור אותו מללכת לאוטו שהילדים והאישה שלו נמצאים בו ואולי יעשה להם משהו אז זה לא בסדר, וכן יש בעיה שלדעתי ישתכר

עד שכרון חושים.

צריך לעצור\להפסיק, עד שמישהו נפגע, אם בן אדם שותה ושיכור סליחה על הביטוי מה''תחת'' ולא פוגע במישהו אחר לא רואה סיבה למה לעצור אותו.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אבל לנהוג שיכור זו עבירה (וסכנת חיים), להזד*ן על שולחן זה עדיין לא.

איציק, זה בדיוק בעניין. אנשים לא מבינים שבכל מקום יש מצלמה וכמה הרסני זה יכול להיות. גם אם היא עשתה את זה לנקום בחבר שלה, זה עניין פרטי שלהם. לא סרט בתפוצה ארצית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

הוא לא נהג, אשתו נהגה, גם בהלוך להכנסת ספר תורה.

אחרי שהוא הקיא כמה פעמים ונרגע אחרי שעתיים-שלוש בערך הכניסו אותו למכונית ולקחו אותו לביתו, אם זכרוני אינו מטעני, זו לא פעם הראשונה שלו.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא אותו הדבר.

במועדון הזה אף אחד לא נפגע מהשתיה אלא מהצילומים.

פורסם (נערך)

כמובן שהצדיק הגדול (איציק 170) יקום וייגן על הדת הטהורה ומלאת המוסר שמישהו הכפיש אותה.

כל מה שאמרתי אדוני הנכבד שבישראל "הנורמה היהודית" מוכתבת לאנשים על פי תפיסות מוסריות שנגזרות מהדת והאמונה. כמו שאמרתי, אנשים לא ישמרו שבת, לא יצומו, יראו טלויזיה בשבת וכיפור אבל יקנו אוכל כשר בהשגחה המחמירה ביותר. למה? כי הם לא רוצים להיראות כאנשים שחלילה מצפצפים על היהדות. במדינה האומללה הזאת אם מישהו הוא לא יהודי טוב או לא יהודי מספיק הוא בצרות. ראה מקרה של אב שכול שלא היה יהודי מספיק בכדי להיקבר בחלקת הורים שכולים בבית קברות צבאי לא רחוק מבנו החייל שנפל בעת מילוי תפקידו.

דוגרי, בנצי עשה בשכל שהוא החליט לבסס את חיו בארצות הברית. אני מתחיל להבין את זה מיום ליום. לא בגלל כסף או איכות חיים אלא בגלל מנטליות אטומה וסגורה של אנשים במדינה הזאת תחת המטריה ובחסות הדת והאמונה.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מה קשור דת למועדון? ומה הקשר בכלל בין מחט לתחת?

או שאצלך זה פאבלובי לקשר כל מעשה לדת.

נ.ב. אתה מוזמן לארגן שטיפת רכב בביקיני למטרות צדקה, לא נראה שמישהו יעצור אותך, באחד הפסטיבלי הרכב בצפון היה לאחרונה שטיפת רכב בביקיני.

פבלובי? הצחקת. זו אובססיה "דתית", אלימה, פסיכוטית, אקטיביסטית ומוטרפת - דת האנטיתאיזם. עיסוק בלתי פוסק ב(אין) אלוהים.

כן, בדומה לדת הטבעונות האלימה המטיפה לרצח אנשים אוכלי סטייקים ובעיסוק הבלתי פוסק שלהם בחיים ובצלחות של האחרים.

אני אמנם לא דתי (אלא אם כן אכילת קדירת פירות ים כארוחת צהריים בכיפור זה אקט דתי) אבל לצפות מזה מהצד זה כ"כ מגוחך. זה פשוט מביך. מה פאקינג אכפת לי באיזה מפלצת ספגטי מעופפת מישהו אחר מאמין על מנת שאעסוק בזה כ"כ הרבה.

אין שום קשר קלוש בין האמונה הדתית או היהדות בכלל להתנהגות הברברית של הבבונים הערסים האלו. זו תת-תרבות ישראלית מחורבנת שחיה ובועטת והסרטון הזה הוא טיפה בים הזבל הזה.

• תוכן חדש...