Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המקרה באלנבי 40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמובן שהצדיק הגדול (איציק 170) יקום וייגן על הדת הטהורה ומלאת המוסר שמישהו הכפיש אותה.

כל מה שאמרתי אדוני הנכבד שבישראל "הנורמה היהודית" מוכתבת לאנשים על פי תפיסות מוסריות שנגזרות מהדת והאמונה. כמו שאמרתי, אנשים לא ישמרו שבת, לא יצומו, יראו טלויזיה בשבת וכיפור אבל יקנו אוכל כשר בהשגחה המחמירה ביותר. למה? כי הם לא רוצים להיראות כאנשים שחלילה מצפצפים על היהדות. במדינה האומללה הזאת אם מישהו הוא לא יהודי טוב או לא יהודי מספיק הוא בצרות. ראה מקרה של אב שכול שלא היה יהודי מספיק בכדי להיקבר בחלקת הורים שכולים בבית קברות צבאי לא רחוק מבנו החייל שנפל בעת מילוי תפקידו.

דוגרי, בנצי עשה בשכל שהוא החליט לבסס את חיו בארצות הברית. אני מתחיל להבין את זה מיום ליום. לא בגלל כסף או איכות חיים אלא בגלל מנטליות אטומה וסגורה של אנשים במדינה הזאת תחת המטריה ובחסות הדת והאמונה.

מה שאנשים מכניסים לפה או מה שהם עושים בשבת/כיפור לא ממש מעניין אותי, אבל נראה שלך זה מפריע.

אני אגב, אף פעם לא שמעתי על זה שיש חלקה כזאת להורים שכולים, יש חלקה צבאית וחלקה אזרחית.

אל תדאג למי שלא יהודי פה, נראה לי שהם מסתדרים יופי.

בנצי עשה בשכל? אתה בטוח? כי רק לפני כמה זמן היית מתרעם עליו שהוא אומר שטוב לו בארה"ב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה במדינה שלנו שהיא ככ קטנה ומאוד שמרנית, במקום שכולם מכירים את כולם למעשה יש השלכות.

הייתי בלא מעט מועדונים (FACK אני נהיה זקן) אוסטרליה תאילנד אנגליה וכו', מה שהולך שם זה understatement למה שיש בארץ .

ומה שהכי חשובה זה לא מפריע שם לאף אחד ,בארץ ניפחו את זה מעבר לכל פרופורציה.

פורסם

חייתי באילת ארבע שנים.

גם שם יש מסיבות פרועות שלא יביישו מסיבות קולג'.

אתה לא תאמין מה בנות מוכנות לעשות בשביל זכייה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מישהו מוכן להסביר למה עדיין רודפים את הבבונים כאשר הבחורה עצמה אמרה שזה היה מהסכמה?

כן, זו הפקרות, זה מגעיל וזול. אך עדיין, הבחורה בוגרת ולמרות שהייתה שיכורה מאוד ושיקול הדעת שלה היה פגום היא עדיין ידעה מה היא עושה. כך לפחות היא מעידה על עצמה (או העידה לפני שהופעל עליה לחץ) וכך מעידים גם אנשים שצפו בזה.

גם הבחורים עצמם ידעו בדיוק מה הם עושים (ועל זה אף אחד לא חולק. להיפך, מנסים להפיל את כל האשמה עליהם).

צריך לקנוס את כולם על התערטלות בציבור ולסגור את זה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

בכתבה הבחורה אמרה שהיא הגיעה עם בגד ים למועדון.

קצת תמוה, לא?

רואים גם שהיה צלם עם מצלמה מקצועית שצילם הכל.

אני מאד מקווה שכל זה לא היה מבויים ע"י בעלי המקום (גם פרסום שלילי הוא פרסום).

פורסם

avnerak, גם אני מהשנייה הראשונה הייתי באותה דעה, (ותוסיף את זה שהיא לקוחה קבועה במועדון הנ"ל).

שידרוג של המושג חשפנית.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אני לא מבין למה כל כך מעניין אנשים מה קרה. אז שרמוטה קיבלה *ין במועדון מול כולם. אז מה? כולם כל כך בהלם מזה.

תופתעו, יש בחורות שונות. מה הפכו את זה לכזה סיפור.

פורסם
אני לא מבין למה כל כך מעניין אנשים מה קרה. אז שרמוטה קיבלה *ין במועדון מול כולם. אז מה? כולם כל כך בהלם מזה.

תופתעו, יש בחורות שונות. מה הפכו את זה לכזה סיפור.

למה שרמוטה? איך אומרים, "מילותיו של שיכור הן המחשבות של אדם פיכח". האם אישה שהגשימה פנטזיה של חויה מינית רבת משתתפים היא שרמוטה? זאת הבעיה במדינה שלנו, סטיגמות. גבר שנותן בראש להרבה נשים מקבל תואר "רב שגל" ויוצא גבר גבר בקרב החברה. אישה ששוכבת עם מספר גברים ולא מחייב בו זמנית היא שרמוטה?

חייה ותן לחיות. אתה תתפלא, אבל יש מספר מדינות בארה"ב כמו אירוזונה- נבאדה לדוגמה בהן זנות היא דבר חוקי לחלוטין בתנאי שהכל מתבצע מעל השולחן ובגלוי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מה שאנשים מכניסים לפה או מה שהם עושים בשבת/כיפור לא ממש מעניין אותי, אבל נראה שלך זה מפריע.

אני אגב, אף פעם לא שמעתי על זה שיש חלקה כזאת להורים שכולים, יש חלקה צבאית וחלקה אזרחית.

אל תדאג למי שלא יהודי פה, נראה לי שהם מסתדרים יופי.

בנצי עשה בשכל? אתה בטוח? כי רק לפני כמה זמן היית מתרעם עליו שהוא אומר שטוב לו בארה"ב.

רק מוכיח לך שכמה שאתה חושב שאתה ידען גדול אז יש הרבה דברים שאתה לא יודע. בבתי קברות קיימות חלקות המיועדות להורים שכולים ששכלו בן או בת בשירות המדינה. בבית הקברות בנהריה זה נמצא בתוך בית הקברות הצבאי צמוד לקיר הדרומי. בתי קברות אחרים מקנים מקומות אחרים המיועדים אך ורק להורים שכולים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3879225,00.html

כאמור, לצערי שמעתי על מקרה שהזכות של הורה שכול נלקחה ממנו בגלל שהוא לא היה יהודי או יהדותו הייתה מוטלת בספק. עצוב שבנו היה יהודי מספיק בשביל למות עבור המדינה האומללה הזאת רווית דם חיילים.

והטענה שלך לגבי בנצי. מתי דיברתי איתו, עליו או במה שקשור אליו? בטח עברו כמה שנים טובות. לאחר שעברו לא מעט שנים מאז שחזרתי ונוכחתי לגלות עד כמה מגעילים הישראלים יכולים להיות אזי אני לא חפץ לחיות כאן יותר. מדינה מטומטמת שמוחזקת במקומות הצנועים שלה על ידי הדת והאמונה. מצטער חבריקו, באתי להגן על הבית ולא על הדת והאמונה. בטח שלא כאשר יש כמות אדירה של פרזיטים ואוכלי חינם שחיים על חשבון אחרים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
למה שרמוטה? איך אומרים, "מילותיו של שיכור הן המחשבות של אדם פיכח". האם אישה שהגשימה פנטזיה של חויה מינית רבת משתתפים היא שרמוטה? זאת הבעיה במדינה שלנו, סטיגמות. גבר שנותן בראש להרבה נשים מקבל תואר "רב שגל" ויוצא גבר גבר בקרב החברה. אישה ששוכבת עם מספר גברים ולא מחייב בו זמנית היא שרמוטה?

חייה ותן לחיות. אתה תתפלא, אבל יש מספר מדינות בארה"ב כמו אירוזונה- נבאדה לדוגמה בהן זנות היא דבר חוקי לחלוטין בתנאי שהכל מתבצע מעל השולחן ובגלוי.

אתה יודע מה? צודק. אני אתקן את עצמי - לא שרמוטה, בחורה זולה. למה זולה? כי היא מוכנה לתת לכולם לראות את איבריה הפרטיים ומוכנה לתת לכולם לראות אותה מקבלת ז*ן. שלא לדבר על זה שהיא מוכנה לקבל ז*ן מכל אחד. לטעמי, וגם ע"פ המוסכמות החברתית - הבחורה הזו היא זולה.

אם היא רצתה להגשים פנטזיה רבת משתתפים - יש אחל'ה דרכים לעשות את זאת. למה במקום פומבי כשכולם יכולים לצפות ולהשתתף?

גבר ש"נותן בראש" הוא גם סוג של בחור זול. אבל מה - זה מקובל בחברה כמשהו חיובי. אני אגב, לא אומר על גבר משהו שלילי בגלל שהוא נותן להרבה בחורות, אלא אם הבחורות אינן איכותיות (מבחינת מראה והערכה עצמית. לתת לכונפה שמוכנה ללכת עם כל אחד זה לא הישג).

ורוב הגברים שהולכים עם כל אחת שמוכנה ופשוט יורים לכל הכיוונים העיקר להצליח להשיג משהו - גועל נפש. זה מבחינתי ממש לא גבר גבר אלא יותר כמו אפס אפס.

פורסם
בכתבה הבחורה אמרה שהיא הגיעה עם בגד ים למועדון.

קצת תמוה, לא?

רואים גם שהיה צלם עם מצלמה מקצועית שצילם הכל.

אני מאד מקווה שכל זה לא היה מבויים ע"י בעלי המקום (גם פרסום שלילי הוא פרסום).

במחשבה שנייה, אני מקווה שזה היה גימיק של המקום והביאו נערה עובדת.

אחרת (כלומר הבחורה לא היתה מודעת למעשיה), גועל נפש של תרבות, של בעלי הבית שעודדו את המקרה, של הגברים שהשתתפו וכן של כל הבליינים שהיו במקום ונהנו מה"מפגן".

• תוכן חדש...