Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המקרה באלנבי 40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הזדעזתי לראות ולשמוע את מה שקרה במשך 4-5 שעות במועדון לאחר צפייה בכתבה המצונזרת ששורדה בטלויזיה:

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1150565

עלו לי בראש שני דברים:

1. האם מדובר על תפוח רקוב (כלומר מקרה חד פעמי) או בסל רקוב (תרבות חברתית)?

2. איך הגענו למצב הזה ואיך אפשר למנוע מצב כזה מלהישנות?

אבנר

עריכה אחרונה על ידי avnerak
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד זה היה קיים במיוחד בתל אביב, וכשזה היה קורה רוב האנשים היו מצביעים ומרכלים, היום פשוט יש סמרטפונים כדי לתעד את זה...

פורסם

היא הגיעה לבד לפאב, בלי חברות או חברים?

אם לא, היכן היו חבריה?

אם הדבר היה תלוי בי, הייתי תובע גם את כל המצלמים שמקום לעזור שלפו את הסמרטפון כדי לצלם.

כנ"ל גם לגבי כל מקרה שבו אנשים במקום לסייע נהנים לצלם את זה שמועד, את זה שחוטף מכות, את זה שצועקים עליו ומבזים אותו. אתה לא רוצה לעזור לפחות שב בשקט ועל תהנה מהמופע (עיין ערך רוצים שוקולד, איפה החדר ועוד).

פורסם

המקרה הזה מכה גלים בכל מקום, אני לא מבין ממה כולם מזדעזעים, ממה שרואים בסרטונים הבחורה בבירור חייבת להיות בהכרה מלאה למעשיה בגלל ה"אקרובטיקה" שכרורכה במה שהיא עושה, יכול להיות שהיא שתתה, אפילו לא מעט והיא מסטולה אבל היא בבירור יודעת טוב מאוד מה היא עושה. וזה ניכר בסרטונים, היא ממש "שולטת" במה שהיא עושה שם, מחליטה טוב מאוד מה כן ומה לא.

לא רק זה אלא שלמחרת האירוע, בתחקור במשטרה היא נתנה עדות בה היא אמרה שהכל היה בהסכמה והיא רצתה בזה.

אז מה כל ההלם? שהיא יותר פתוחה מינית מ95% מהאוכלוסיה? למה ישר לשרבב מילים כמו אונס, קורבן וכו' וכו' בכל כתבה על הנושא?

אז כן אם זו הייתה הבת שלי, או אמא שלי או כל בחורה אחרת שאני מכיר היה לי קשה עם זה אבל זו המהות שאדם בגיר ושפוי יכול להחליט לעשות מה שהוא רוצה כל עוד זה במסגרת החוק.

אם גבר שתוי היה עולה ערום על הבר עם הכלי שלו בחוץ ומישהי "סאחית" הייתה עולה ועושה איתו את זה על הבר (לפני שהסלקטורים היו שולחים אותו למיון) אף אחד לא היה צועק שהוא קורבן והרי בסוף היום הרצון הזה לסקס קיים אצל גברים ונשים באותה מידה אז מה כל הצביעות הזו.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

התערטלות זה לא חוקי, אבל כמובן משם לאונס הדרך רחוקה.

זה אחד המקרים המוזרים ביותר שראיתי- לאחר מעשה היא נתנה עדות שהיא זוכרת את האירוע, הכל היה ביוזמתה ובהסכמה מלאה, ואיכשהו חצי מדינה מנסה לשכנע אותה שהיא קורבן.

-לא, אני לא בעד אורגיות ציבוריות, גם אם זה קורה- להוציא טלפון ולצלם זה די דוחה, אבל מה שקרה שם הוא בשום פנים ואופן לא אונס.

פורסם

אני לא מבין את הבעיה.. סליחה על השפה, אבל אם היא רוצה להזדיין עם כל מה שזז שתהנה.. כל עוד אין ילדים בסביבה והסובבים לא סובלים מזה, למה כל עם ישראל מרגיש צורך עז לשפוט אותה?

מתי כבר מין או חלקי גוף חשופים יפסיקו להיות טאבו בחברה המפגרת שלנו??

יום טוב גם לך

פורסם

זאת בדיוק הבעיה: לא מדובר במועדון מהסוג של הדנג'ן. מי אמר לך שלא היה שם באותו זמן אדם שכן נפגע מההתרחשות הזאת?

חוץ מזה, אם נצא מתוך הנחה שהיא היתה שיכורה, זה רק מזל שהפעם היא זרמה עם זה. אתה יכול לתאר לעצמך אם זה כן היה בניגוד לרצונה בזמן שהיא שיכורה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם אני הבנתי שהיא הייתה בעניין והכל היה בהסכמה. כל עוד בנאדם בוגר ושפוי בדעתו ויודע מה הוא עושה, שיהיה לה בכיף אם זה מה שעושה לא טוב וזה לא מעשה שפוגע באנשים אחרים. לא נכנס לזה שמהצד זה נראה כמו סדום ועמורה וכמו חבורת קופים שרואים בשר ומתנפלים עליו. אבל שוב, כל עוד זה בהסכמה שיהיה בהצלחה לשני הצדדים.

פורסם
המקרה הזה מכה גלים בכל מקום, אני לא מבין ממה כולם מזדעזעים, ממה שרואים בסרטונים הבחורה בבירור חייבת להיות בהכרה מלאה למעשיה בגלל ה"אקרובטיקה" שכרורכה במה שהיא עושה, יכול להיות שהיא שתתה, אפילו לא מעט והיא מסטולה אבל היא בבירור יודעת טוב מאוד מה היא עושה. וזה ניכר בסרטונים, היא ממש "שולטת" במה שהיא עושה שם, מחליטה טוב מאוד מה כן ומה לא.

לא רק זה אלא שלמחרת האירוע, בתחקור במשטרה היא נתנה עדות בה היא אמרה שהכל היה בהסכמה והיא רצתה בזה.

אז מה כל ההלם? שהיא יותר פתוחה מינית מ95% מהאוכלוסיה? למה ישר לשרבב מילים כמו אונס, קורבן וכו' וכו' בכל כתבה על הנושא?

אז כן אם זו הייתה הבת שלי, או אמא שלי או כל בחורה אחרת שאני מכיר היה לי קשה עם זה אבל זו המהות שאדם בגיר ושפוי יכול להחליט לעשות מה שהוא רוצה כל עוד זה במסגרת החוק.

אם גבר שתוי היה עולה ערום על הבר עם הכלי שלו בחוץ ומישהי "סאחית" הייתה עולה ועושה איתו את זה על הבר (לפני שהסלקטורים היו שולחים אותו למיון) אף אחד לא היה צועק שהוא קורבן והרי בסוף היום הרצון הזה לסקס קיים אצל גברים ונשים באותה מידה אז מה כל הצביעות הזו.

לאחר דיון מעמיק עם ידידה הגענו למסקנה שהבעיה היחידה עם המקרה הזה שהוא נעשה במקום ציבורי. אחרי הכל המועדון ההוא לא היה מועדון חשפנות. באותה מידה שזה היה נעשה במסעדה בה אתה יושב לאכול.

מדובר באנשים מבוגרים, היא רצתה לשתות והיא הייתה בהכרה מלאה. העניין הוא שעוד כמה שבועות בלחץ של ההורים שלה היא עלולה לשנות גירסה. איזה אבא היה רוצה ללכת לעבודה ולשמוע חברים לעבודה מפנטזים על הבת שלו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)
אני לא מבין את הבעיה.. סליחה על השפה, אבל אם היא רוצה להזדיין עם כל מה שזז שתהנה.. כל עוד אין ילדים בסביבה והסובבים לא סובלים מזה, למה כל עם ישראל מרגיש צורך עז לשפוט אותה?

מתי כבר מין או חלקי גוף חשופים יפסיקו להיות טאבו בחברה המפגרת שלנו??

כל עוד אזרחים במדינה המטומטמת הזאת ימשיכו להאמין שבכדי להיות אזרח טוב של המדינה עלייך להיות יהודי טוב. ובכדי להיות שכזה עלייך לשמור על נורמות "יהודיות" מסויימות. זה כמו שאנשים לא שומרים שבת, לא הולכים לבית כנסת ולא עושים שום דבר שקשור לדת אבל חייבים, חייבים לקנות אוכל עם כשרות של הבד"צ של העדה החרדית ירושלים. למה? כי הם הכי מחמירים בכשרות וככל שזה יותר כשר אתה עושה מעשה יותר טוב.

טימטום לשמו. ביום שאנשים יאמצו את הגישה של חייה ותן לחיות אז יגיעו ימות המשיח.

הנה דוגמה, באמריקה יש אירועים בהן בחורות לוהטות שוטפות רכבים בבקיני והכסף עבור שטיפת המכונית הולך לצדקה, בתי חולים ואירגוני צדקה כאלה ואחרים. לכאורה מטרה נעלה לשמה. מדוע בישראל זה לא קורה?

כי בחורות בביקיני זה חולירע?

כי זה הכל עניין של מנטליות ובנושא הזה על הישראלים ללמוד משאר אומות העולם. אנחנו כבר ממזמן לא העם הנבחר.

https://www.youtube.com/watch?v=OWbAmxnRoqw

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

לדעתי ולאור העבר המפוקפק של המקום - יש לסגרו לאלתר. לצמיתות.

גם לאווירה שהמקום משדר יש השפעה על התנהגות אורחיו.

אם המקום משדר "הכל מותר" - אז הסיכוי להתנהגות מופקרת רק יעלה.

alfa 156 2.5.

פורסם
לדעתי ולאור העבר המפוקפק של המקום - יש לסגרו לאלתר. לצמיתות.

גם לאווירה שהמקום משדר יש השפעה על התנהגות אורחיו.

אם המקום משדר "הכל מותר" - אז הסיכוי להתנהגות מופקרת רק יעלה.

למה לסגור? להגביל את הכניסה לגיל או קהל מסוייםלימים מסויימים? מקובל לחלוטין. מי אנחנו שנקבע למבוגרים נורמות כאלה ואחרות? מה שנעשה בהסכמה וללא ניצול של מישהו לא מצדיק התערבות חיצונית. באמסטרדם מותר לעשן סמים כאלה ואחרים. אני לא בעד עישון בכלל אבל אם מישהו רוצה לדפוק את הריאות שלו האם יש לי זכות למנוע זאת ממנו?

בזמנו שחייתי בארה"ב מישהי סיפרה שהייתה מדינה בה זה היה נגד החוק לגבר ואישה לא נשואים לגור יחד באותה דירה. אתה קולט? בחור יוצא עם החברה שלו כמה שנים ואסור להם לגור ביחד באותה דירה כי הם לא נשואים? ואנחנו מדברים על אמריקה וזה היה לפני כמה שנים. זה נשמע לך שפוי?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה היא לא במעשה עצמו אלא בזה שכל העולם ראה את זה כי כל מי שהיה שם צילם והפיץ לחברים.

הבחורה מתפכחת אחרי אותו לילה, מגלה שחצי מדינה ראתה את זה, כולם צועקים זוועה גועל נפש.

בטח שהיא תרגיש רע עם זה ותצעק פשע.

אנשים לא מבינים את ההשלכות של המעשים שלהם במציאות שלכל אחד יש מצלמה עם חיבור לאינטרנט ביד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התקשורת אוהבת לדוש ולטחון נושאים שוב ושוב ושוב הרי מזה הם עושים כסף. הם לא יתנו לסיפור הזה לדעוך מהר מדיי שהרי זה מה שמכניס להם מזומנים. גם באירועים ביטחוניים הם נוהגים לעשות "מבזקי עידכון" כל חצי שעה-שעה וגם במבזקים הללו אין מידע חדש אלא לעיסה של אותם נתונים. "הגדילו" לעשות בני הבליעל מהתקשורת כאשר במלחמת לבנון השניה הביאו פרשנויות לטקטיקת התקיפה של צה"ל ובכך חסכו לחיזבללה זמן יקר על מחשבות כאלה ואחרות. בהרבה מקרים בני המיזבלה פשוט חיכו לחיילים שיגיעו. גם התקשורת צילמה את כוחות צה"ל נכנסים בזמן אמת על עם כל הציוד שלהם. ובכדי להוסיף למלודרמה הם דאגו גם לצלם איזה חייל בכדי שיאמר שהוא מפחד.

בקיצור, כמו שאמר זה שמעליי, אלמלא זה היה הופך למגה סיפור ברמות כאלה לא היו עושים מזה עניין.

• תוכן חדש...