Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לשמוע מה משמעות התוצאות המופיעות,והאם הרכב במצב תקין.

(מה אומרת הבעיה שמופיעה במנוע?)

תודה.

בדיקה.jpg

פורסם

יש להחליף צמיגים, לבדוק ולהחליף בלמים/צלחות בהתאם לצורך

יש לבדוק את הטורבו והסיבה לנזילת השמן ממנו

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מזמין הבדיקה? נראה שלא, תלך לבדיקה עצמאית ותראה את התמונה האמיתית.. (אני הייתי מוותר)

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

כמובן שהבדיקה היא לא הזמנה שלי אלא של הליסינג,ורק קיבלתי התרשמות ראשונית על הרכב מהבדיקה שלהם. צירפו לי גם חשבונית שכל הממצאים שמופיעים תוקנו כבר.

הרכב נמצא בסניף רחוק,ואם אני מעוניין להזמין אותו לסניף הקרוב אליי- אני צריך לשלם מקדמה מסויימת שלא חוזרת אליי במקרה ואני מתחרט,אז עדיין לא לקחתי לבדיקה מטעמי.

האם שווה להזמין אותו ולקחת לבדיקה? או מראש לוותר?

כמו כן,הציעו לי רכב אחר עם ק"מ גבוה יותר (125K) ואצלו בסעיף המנוע לא מופיע בעיות כלשהן. האם הוא כדאי יותר?

בכל אופן,יש אחריות לשנה על המנוע והגיר- לסמוך על האחריות של הליסינג? או שזה לא אמין מספיק?

תודה!

פורסם

לדעתי אם המחיר טוב אפשר ורצוי להזמין את הרכב.

האחריות של חברת הליסינג המסתורית שווה משהו. לא הייתי סומך עליה בעיניים עצומות אבל משהו היא שווה. כמה בדיוק? אולי אם תגיד לנו מי החברה נדע לענות לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מחיר טוב זה משהו יחסי. הרכב כמעט ולא קיים באופן פרטי,וגם בחברות הליסינג השונות הוא לא נפוץ בגלל היותו דיזל. אז כדי לקנות את הרכב אני נאלץ להתפשר על רכב מליסינג שכנראה עבר לא מעט בחייו.

סליחה,חשבתי שמופיע שם החברה על טופס הבדיקה.

חברת lease4u.

פורסם

נזילות מהטורבו זה דבר שניתן לתקן באופן שיחזיר את המצב לתקינות 100%? או שזו פגיעה שתשפיע לכל חיי המנוע?

פורסם

אין שום בעיה לסדר את הטורבו כך שיהיה 100%

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
מחיר טוב זה משהו יחסי. הרכב כמעט ולא קיים באופן פרטי,וגם בחברות הליסינג השונות הוא לא נפוץ בגלל היותו דיזל. אז כדי לקנות את הרכב אני נאלץ להתפשר על רכב מליסינג שכנראה עבר לא מעט בחייו.

סליחה,חשבתי שמופיע שם החברה על טופס הבדיקה.

חברת lease4u.

ליס4יו זאת חברת הליסינג של קרסו, יבואנית רנו לישראל. מעצם העובדה שזה "אותו בית" הם עובדים עם המוסכים המורשים של רנו כך ששגרת הטיפולים טובה יחסית למקובל בחלק מהחברות האחרות.

מצד שני, זה לא אומר הרבה דברים טובים שכן קרסו מוטורס לא ידועה בתודעת השירות הגבוהה שלה. ההפך, היא ידועה כאחת מנותנות השירות הגרועות בשוק הרכב.

המגאן האצ'בק דיזל אכן לא נפוצה בשוק, לא רק בגלל שהיא דיזל אלא גם בגלל שהיא רנו. אחרי הכאפה שחברות הליסינג אכלו בזמנו עם המגאן II, קשה לשכנע את אנשי הרכש שלהם לקנות שוב מגאן.

אתה יכול לחפש גם בקרסו טרייד אין, לפעמים נכנסים להם כאלו פרטיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא אופתע אם גם ברכב השני תהיה נזילה מהטורבו...

בגדול אם הנזילה תתוקן (או בלשון המוסכניקים - תבוטל) אין מניעה לרכוש את הרכב עם הק"מ הנמוך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לפי מה שאני הבנתי מהמוסך של umi כאשר אני בדקתי רכב ט"ד לרוב הרכבים יש "הזעת" שמן מהנשם ואין מה לעשות הטורבו יכול להיות תקין לחלוטין, תכנס למוסך מטעמך לברר אם יש תיקון ומה העלות, תבקש שיבצעו טיפול 100000 כבר עכשיו על חבונם כולל כל הנלווה (רצועות, ברקסים וכו' לפי הספר).

הבדיקה באופן כללי נראת בסדר.

• תוכן חדש...