Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 VTS לראשונה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי - יכול מאוד להיות שאתה צודק. יכול גם להיות ששלומי ורועי צודקים והגולף GTI החדשה מהנה יותר לנהיגה. יכול להיות שהביצועים לא טובים בהרבה משל הסקסו, ההתנהגות פחות טובה וכך גם ההגה. אבל אני עדיין רוצה אותה. דבר שאני לא יכול להגיד על הגולף, שהיא סתמית למדי. לצורך העניין, גם במבט ראשון על הסקסו (ולא רק ויזואלית, לצורך העניין), אני לא יכול להגיד שאני רוצה אותה. אני מכיר ביכולות שלה ויודע מה היא שווה, אבל אין כאן תשוקה.

מצד שני, כמו שאמרת, יכול מאוד להיות שאחרי נהיגה בה אני אתאכזב מאוד. אני לא שולל את זה בכלל. אני גם לא שוכח שמבחינה ספורטיבית יש לה מתחרות עדיפות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

.The white rims are made by Rays engineering / Volk Racing, the name of the model is Gram light 57F, there's also a 7 spoke version

.The Black rims are taken off the 99 Mazda RX7 RZ version, made by Enkei if I'm not mistaken

.These are the pics I used for the photochopped C4

.Moti

אני מאמין שהתבלבלת. הלבנים הם של ENKEI ולא ההפך.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

שורה תחתונה - עלוב1 עלוב! עלוב!

אם פז'ו סיטרואן לא מסוגלים לבנות רכב שיהיה טוב יותר מה 205GTI1.9 כבר 20 שנה אחרי...

אז צריך להחרים להם את הדגם.

180 סוסים בתח.. שלי...

להזכירכם -

1. כל 205GTI1.9 חדשה ירדה בקלות מ 8 שניות מ 0 ל 100 (7.9/7.8 - תלוי במודדים)

2. לכל 205GTI1.9 חדשה היה היגוי עדיף על ה C4 המזורגגת הזו...

3. לכל 205GTI1.9 חדשה היה (ולמרבה הפלא - עדיין יש...) עיצוב חדשני ומושך

עד שפז'ו סיטרואן לא יוציאו איזה דגם נורמאלי עם איזה 7 שניות מ 0 ל 100, הגה כמו שפז'ו יודעים לייצר, התנהגות כביש מדהימה - אני לא אתלהב מיחסי הציבור העלובים שהם עושים לדגם הזה..

שישקיעו בקומפקטית ספורטיבית - שיחזרו להוביל את קטגוריית ה"הוטהאץ'" - עד אז שלא ימכרו לי מעשיות על C4 VTS...

יפה - כן... ככה... אולי... תלוי בטעם...

אופה - ממש לא.... וזה לא תלוי בשום דבר למעט בפז'ו עצמה...

הארייה הזדקן.... התמסד... התביית...

הוא כבר ממזמן לא אותה חיית פרא מלהיבה - וחבל!

אלון

פורסם
שורה תחתונה - עלוב1 עלוב! עלוב!

אם פז'ו סיטרואן לא מסוגלים לבנות רכב שיהיה טוב יותר מה 205GTI1.9 כבר 20 שנה אחרי...

אז צריך להחרים להם את הדגם.

בגלל מחויובות לבטיחות , אי אפשר היום לבנות מכונית של 850 קילו.

אי אפשר היום לבנות מכונית באיכות ייצור מחפירה כמו הGTI של פעם.

זה לא שאני לא מסכים איתך, אני פשוט אומר שמכוניות כמו ה 205 GTI והגולף GTI המקורית לא יחזרו.

ציטוט יפה שקראתי אצל אהרונוביץ' :

רוב הפעילות של היצרנים כיום זה לשאול את הצרכנים מה הם רוצים.

מה שהם רוצים זה מה שהם מכירים, כך יוצא שאין יצירתיות , יש רק התחנפות

פורסם

אלון,

נכון, PSA איבדו את "זה". לא, בעצם, הם איבדו את זה וזהו. הפכו ממובילים וסמל לחברה

נשרכת שבעיקר נסמכת על מחירים זולים ומכוניות "חמודות" בשביל למכור (וזה עובד להם, אין מה לדבר).

205GTI לא תהיה שוב.

אבל, אם תבחן את היצע הדגמים במלואו, ולא רק אצל PSA, תראה שהמצב לא רע בכלל.

קליאו ספורט קאפ, סיוויק טייפ R, הגולף GTI החדשה - לא חסרות מכוניות מלהיבות בקטיגוריה.

לא יודע מה איתך, אבל אני הייתי לוקח את הקליאו בכל יום, בכל מצב ובכל שעה על פני 205GTI.

שלא לדבר על דברים מלהיבים שעומדים לרשות הלקוחות במחיר קצת גבוה יותר - WRX, איוו...

שוק הרכב נהנה מפריחת דגמים חסרת תקדים.

מה שרואים בבירור זה diversification, יותר דגמי נישה והמון תתי-דגמים.

המכוניות הרגילות של היצרנים נעשות יותר פושרות עם יותר פשרות (בשביל חובב ההגה, that is), והמכוניות הספורטיביות במופגן הולכות ונהיות קיצוניות יותר ויותר. הקליאו זו דוגמא קלאסית - זו הרגילה כבר מזמן לא מהנה, והספורט רק הולכת ומשתפרת. פולקסווגן יוציאו גרסת קאפ לGTI, ושוב נראה את אותה תופעה.

אם המדד היחידי שלך ליכולתה של מכונית זו התנהגות קמיקזה בסגנון 205GTI, כנראה שתצטרך ללכת יותר רחוק מדגמי מיינסטרים של יצרנים גדולים - ה205GTI הייתה קיצונית, מבחינת התנהגות, גם יחסית למקובל בימיה שלה.

פיז'ו למדו את הלקח, ויישמו אותו ב306GTI. כך שאפשר לראות ב205GTI טעות הנדסית שקסמה לחלק והפחידה אחרים, ותו לא.

עכשיו, אם נשווה את היצע ההוט-האצ'ים הנוכחי ל306GTI, אתה תראה שהמצב רחוק מלהיות רע. נכון, ההגה פחות טוב, ההתנהגות פחות חדה, המכוניות כבדות יותר, אבל החבילה בכללותה השתפרה בהרבה.

כמה פעמים ראית שאומרים על הקליאו ספורט 182 שהיא כנראה ההוט-האצ' הטובה בכל הזמנים?

אני ראיתי את זה לא פעם ולא פעמיים.

הדיון הזה מזכיר לי במעט דיון שהיה לנו בימי YNET לגבי הX5 והקייאן - אמרו שזה חילול הקודש, אני אמרתי שזה רק חמצן בשביל היצרנים בשביל שיוכלו להציג דגמים איזוטריים כמו GT3RS וM3CSL, דגמים שלא היו רואים אור יום אם היצרניות היו בקשיים.

אותו סיפור בשוק המכוניות העממיות יותר - רנו בקשיים לא הייתה מייצרת קליאו V6, פולקסווגן בקשיים לא הייתה מייצרת גרסת קאפ לGTI, וכן הלאה. אז מה הלקח? שקודם כל הן צריכות למכור, גם אם זה אומר לייצר מכוניות בלי נשמה.

אחר כך יבואו הדברים המעניינים, והם אכן באים...

אז באמת שאין לנו מה להתלונן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הדיון הזה מזכיר לי במעט דיון שהיה לנו בימי YNET לגבי הX5 והקייאן - אמרו שזה חילול הקודש, אני אמרתי שזה רק חמצן בשביל היצרנים בשביל שיוכלו להציג דגמים איזוטריים כמו GT3RS וM3CSL, דגמים שלא היו רואים אור יום אם היצרניות היו בקשיים.

.Well put, Roee

This is a good time and place to mention that 52% of the new Porsches sold are Cayenne and the four (!) different radical versions of the 996 has been introduced since the Cayenne is sold

.Carrera 996 Turbo S, 996 Turbo Cabrio, 996 GT3RS and 996 GT2, I find Roee's arguement to be very accurate

.Moti

פורסם
המממ אני בעד המשך יבוא הקליאו ספורט במחיר נורמלי של 165K.

מה שכבר לא אפשרי בגלל עליית היורו, אני משער שהיא עלתה לאיזור ה 170K.

אבל גם אז זה רכב ספורט מאוד משתלם ביחס לרכבים האחרים. אז אולי קרסו יחליטו סוף סוף להביא את דגמי 2005\6 ... ואז נוכל להתקדם! :)

הצחקת את יוסף, אל תפנטז כי לא יביאו אותה.

מספר הרוכשים הפוטנציאלי ברמות המחיר שציינת אפסי.

להזכירך, הנשמה פרחה לקרסו עד ששיחרר את אחרונת ה- 172.

להערכתי היבוא של ה- 182 ישקל אם היבואן יצליח לקבל מחיר שיאפשר לו למכור אותה כאן סביב 145K ש"ח ברווח כמובן.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...