Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיטרואן C4 מודל 08 עם 207.6 אלף ק"מ.

לפני חודשיים או שלושה בערך הוחלף שמן 5W30 +פילטר שמן + שתי גומיות שסתומים.

לפני יומיים בדקתי שמן, ועל המדיד היה חסר חצי, מילאתי עוד רבע מדיד עד שאקנה גלון שמן חדש.

חשוב לציין שאני משתמש בשמן של ליקווי מולי בלבד. הבוקר בדקתי שוב שמן והרבע שהוספתי נעלם על פי המדיד.

כשמילאתי שמן ראיתי שהגומייה של המכסה של הפתח למילוי שמן רופפת ויצאה ממקומה, ואולי זו הסיבה לאיבוד שמן

כי יש הזעה מטורפת של שמן על כל האיזור של הפתח מילוי שמן.

מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות?

פורסם

קונים גומיה חדשה/פקק שמן חדש /מפירוק. זה עניין של כמה עשרות בודדות של ש"ח.

חבל להרוס מנוע בגלל שטות כזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יכולה להיות הזעת שמן קלה סביב פתח מילוי, הזעה שלא תשפיע על מפלס השמן.

לא יודע מה אתה מגדיר כ"הזעה מטורפת". אם יש סימני רטיבות, תחליף את הפקק.

כמו כן תבדוק אם אין נזילות במכסה פילטר שמן וממקומות נוספים במנוע.

פורסם

לא רואה בתמונה סימני הזעה חריגים והכמות שאתה מתאר שחסרה לא אופיינית להזעה, יותר לכיוון של נזילה או שריפת שמן.

כדאי להעלות את האוטו על ליפט כדי לבחון טוב יותר סימני נזילה ובמקביל לבדוק את מצב המנוע ואם יש אכילת שמן חריגה.

פורסם

הנזליה\הזעה\אכילת שמן היו לפני החלפת גומיות שסתומים?

אם לא כנראה לא אטמו טוב את מכסאות את השסתומים או החיבור של הקאמשפטים לראש.

ב - NFU, על מנת להחליף גומיות שסתומים, צריך להוריד מכסאות שסתומים, טיימינג (לא קשור ועוד כמה דברים מורידים בשביל הטיימינג),

והחיבור של הקאמשפטים לראש.

המנוע הזה ידוע בנזילת שמן משם באזור ה- 150-200K.

לדעתי תנקה טוב טוב את כל השמן משם (בעזרת ספריי ברקסים 20-30 שקל בחנויות חלפים) במידה וההזעה\נזילה חוזרת

והיא לא הייתה לפני התיקון במוסך, תחזור אליו לבירור\תיקון.

רועי

• תוכן חדש...