Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר לנורה ללא עבודה הגיוני? אלו המחירים?

יש המלצה למוסך בירושלים בעלות סבירה יותר, תודה.

בעקבות זה שצריך להחליף את הנורה נדלקה גם נורת אזהרה - מצורפת תמונה

uploadfromtaptalk1443142060730.jpg

פורסם (נערך)

אם מדובר על תאורת לדים אכן צריך להחליף את כול המכלול והעלות לכן גבוהה.

תמיד אפשר להזמין את החלק מחו"ל ולהרכיב לבד.

להמחשה בלבד

https://www.ecstuning.com/ES318567/

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

http://www.ebay.com/itm/1K0949102-For-GTI-MK5-Passat-EOS-Right-Mirror-Indicator-Turn-Signal-Light-lamp-/151817361862?hash=item23590519c6&vxp=mtr

כאן ניתן למצוא את החלק ב-27 שקלים כולל משלוח, אין גבול לעושק ולתאוות הבצע.

ממש לא סיפור להרכיב את זה לבד, תעבוד בזהירות או שתבקש מחבר עם ידיים טובות.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

החלק בקישור שצירפת תוצרת סין העממית ואיכותו יירודה ביותר. שים לב להזמין את החלק של הצד הנכון וגם בצבע מתאים.

פורסם

זה שקוף, לצבע אין משמעות.

באשר לסין העממית - יש מקומות שבהם בכיף אפשר להתפשר. זה אחד מהם...

במחיר של איתות 1 בארץ אתה קונה 14 איתותים מסין עד הבית.

פורסם (נערך)

קיים פתגם עממי "אין חכם כבעל ניסיון". העובדה שציינת שאין משמעות לצבע הדבר בהחלט מעיד על כך שלעולם לא החלפת את החלק.

קיימת משמעות מסויימת אבל לא קריטית והחלק נמכר בשני צבעים שחור ואפור.

זמן ההחלפה לחסר ניסיון עשוי להיות ארוך וקיימת סכנה של שבירת המראה לכן רצוי בהחלט להחליף את החלק לאחד איכותיי מקורי ולסגור את הפינה לעוד 5-10 שנים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

מה צודק פה?!

אם אתה לא מחליף לבד, בטוח תמצא מספיק חברי פורום שישמחן לעזור לך. אם אתה מאיזור ראשל״צ, תבוא אלי נחליף לך.

לא נראה מסובך הסיפןר

פורסם

כבר הזמנתי את החלק מאנגליה, אני די בטוח שזה כמו החלק מסין, אבל העדפתי לקוות שזמן המשלוח יהיה קצר יותר (אבל עם דואר ישראל אין לדעת).

http://www.ebay.co.uk/itm/291518291016

חבר של אבא שלי יחליף לו את החלק, מקווה שיהיה בסדר

Nakamichi תודה על ההצעה.

פורסם
מה צודק פה?!

אם אתה לא מחליף לבד, בטוח תמצא מספיק חברי פורום שישמחן לעזור לך. אם אתה מאיזור ראשל״צ, תבוא אלי נחליף לך.

לא נראה מסובך הסיפןר

יש לך הסבר מניח את הדעת למה לכול צד יש שני מק"טים עבור האיתות קרי בצבע שחור/אפור ?

פורסם
כבר הזמנתי את החלק מאנגליה, אני די בטוח שזה כמו החלק מסין, אבל העדפתי לקוות שזמן המשלוח יהיה קצר יותר (אבל עם דואר ישראל אין לדעת).

חבר של אבא שלי יחליף לו את החלק, מקווה שיהיה בסדר

@

Nakamichi תודה על ההצעה.

תן קישור לקנייה ואני אגיד לך אם החלק סיני או מקורי או של ייצרן OEM.

פורסם

מרק10 - הגבתי לבחור שאחריך, אתה צודק המסגרת מגיעה ב-2 צבעים. לי אישית זה לא משהו שהיה מצדיק תוספת של 350 ש"ח - כי גם ככה לא רואים אותה כמעט.

בעניין של ההחלפה במוסך נראית לי מיותרת.

• תוכן חדש...